Συναυλια που αρχιζει με Fast As A Shark, τελειωνει με Burning κι ενδιαμεσα εχει ολο το Balls To The Wall, εχει καποιες αμυδρες ελπιδες να ειναι καλη.
αχαστο opening act!
Προθερινές καλημέρες.
[tigran hamasyan pic]
Αναρωτιέμαι αν θα είναι σαν το πρώτο ή το δεύτερο βίντεο, δηλαδή τι είδους μπάντα έχει βγάλει βόλτα…
Άντε Treha Ρέθυμνο τώρα…
To Rethymno Rocks προσφέρει και 4η μέρα, με δωρεάν είσοδο, σε γαμάτο χώρο της πόλης, γενικά τα βλέπω με έναν εντυπωσιασμό αυτά που έχει καταφέρει το φεστιβάλ σε μία πόλη που όσο ήμουν φοιτητής δεν φανταζόμουν με την καμία ότι μπορεί να πετύχει τόσα. Μπράβο τους.
Ακραία λαιβαρα χθες οι DITZ …
Ήθελα να πάω αλλά δεν πέθαινα για να δώσω λεφτά στην TMR. Κρίμα που το έχασα-θα χάσω κι άλλα .
Πρέπει να τα έσπασαν και οι Grace που άνοιξαν
Τιμια και τα 2 σαπορτ - πολυ ευχαριστη εκπληξη. Απλα παιξανε πολυ νομιζω, οποτε οι DITZ βγηκαν αργα.
Για DITZ μιλαμε για ενα αχαστο λαιβ οποιος τους πετυχει - επαθα τη πλακα μου.
Μου αρεσε πολυ και ο δισκος, αλλα λαιβ μιλαμε για απογειωση και ακραιοτητα.
Έχει δημιουργηθεί καλός πυρήνας κοινού που ακολουθεί αυτόν τον ήχο!
Ο χώρος βελτιώθηκε καθόλου;
Πραγματικά απορώ με τις μαλακίες της διοργάνωσης που ενώ φέρνει πολύ καλά ονόματα, μαλακίζεται στα θέματα χώρου που και σάπιοι είναι, και ακριβή μπύρα έχουν, και δεν είναι οι σωστοί που αναφέρονται στην αφίσα ή στο event του fb! Τι τους πειράζει να γράφουν Aux αφού το Arch μάλλον δεν υπάρχει πλέον; Ή τέλος πάντων ας πουν το Aux-Arch να τελειώνουμε… Δλδ αν κάποιος δεν είναι λίγο μυημένος να ξέρει πως και τι, θα ψάχνετε έξω από μια σφραγισμένη πόρτα…
Όχι άλλη διασπορά fake news! Το χαρτί το λέει ξεκάθαρα, για το live η είσοδος είναι από Αγίου Όρους 15!
Συγγνώμη δε θα το ξανακάνω.
Πάντως, δυστυχώς, νομίζω πως η συγκεκριμένη περιοδεία από εισιτήρια δεν πάει και πολύ καλά…Και είναι κρίμα γιατί είναι φοβερή μπάντα με πολύ καλό σετλιστ !!!
Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω κι εγώ.
Πάντως θα πω πως aux δεν είχα ξαναπάει και είναι μακράν καλύτερο του arch. Ήχος ήταν μπομπα καθ ολη τη διάρκεια, μύριζε ωραία ενώ έπαιζε τσιγάρο μέσα, έβλεπες από παντού.
Στα αρνητικά - θα τα πουμε βέβαια και αναλυτικά, πανακριβη μπάρα και γκαρνταρόμπα (προσωπικό ευγενέστατο παντού ωστόσο), και μερτς αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό ήταν θέμα της μπάντας σκέτο ή σε συνδυασμό με το μαγαζί, και οι ώρες, ένιωσα ότι βρεθήκαμε στο 2008 να τελειώνει λαηβ με 3 μπαντες σχεδόν μία (και βάσει προγράμματος έτσι, όχι με καθυστέρηση).
Το λαηβ σαν λαηβ όμως ήταν άριστο από το πρώτο δευτερόλεπτο, και τα τρία σχήματα, και το εισιτήριο πολύ προσιτό.
Είναι όντως πολύ καλύτερο από το Arch, αλλά αυτό δε θέλει και πολλή προσπάθεια. Δηλαδή με το Arch έβλεπα σαν όαση το Death Disco!
Ο εξαερισμός πρέπει να μπήκε στην πορεία στο Aux γιατί τους Crows νομίζω δεν είχε. Όπως δεν είχε και γκαρνταρόμπα και κρεμούσα το μπουφάν δεμένο από τα μανίκια στα καγκελάκια που έχει όπως μπαίνεις δίπλα στη σκηνή
Οι ώρες ήταν ό,τι να ναι και στο Endless Days…
Μακάρι να στρώσει γιατί φέρνουν ονόματα που με ενδιαφέρουν.
Θες αυτή τη γκαρνταρομπα ή με κρεμαστρούλα και πέντε ευρώ;
Το σκεφτόμουν αν ξαναπάω να πάρω γαντζάκι από το σπίτι για το καγκελάκι
Εντωμεταξύ ούτε στα μπουζούκια δεν παίζει να έχει 5€! Με τρελαίνουν κάτι τέτοια. πχ το Gagarin σήμερα θα πάρω με ευκολία ένα 2ευράκι από μένα. αν είχε 5€ θα το κρεμούσα έξω στο δέντρο