Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

εε και για όσους ήταν χτες στους Ditz τέλος Μαΐου ένα δυνατό Αγγλικό combo.

4 Likes

Αυτό το τίμιο διευράκι του Gagarin το δίνω αβασάνιστα εδώ και 15 χρόνια. Νομίζω δεν έχει αλλάξει και η τιμή τόσα χρόνια

4 Likes

Κι εγώ το δίνω.

2 Likes

για όσους δεν ήμασταν;;; :stuck_out_tongue:

Να έρθετε και εσεις που δεν ήσασταν! Το ίδιο σας αγαπάμε :star_struck:

2 Likes

Ποιος θεούλης ούρλιαζε στο live των Khirki πως έχει δει τον ντράμερ γυμνό; :joy:

Τι γκρουπάρα είναι αυτοί οι Khirki ρε γαμώ τον αντίθεό μου…

Πρώτη φορά τους είδα και πραγματικά έμεινα μαλάκας από το πόσο επιβλητικά μεταφέρουν το υλικό τους επί σκηνής. Τολμώ να πω μάλιστα ότι live είναι ανώτεροι απ’ ό,τι στο στούντιο!

Ένα μεγάλο μπράβο και στους αγαπημένους Aherusia, που βέβαια κάποια στιγμή θέλω και να τους δω να παίζουν κανονικό σετ, να ακούσω περισσότερα κομμάτια και κυρίως παλιότερα… Και επίσης με λίγο καλύτερο ήχο…

Αυτά, και γαμώ ήταν, πάντα τέτοια. And cheers @pantelis79 !

14 Likes

:arrow_double_up:

Ακριβώς αυτό

Μόνο Κίρκη λέμε. Απίστευτο λαηβ.-

8 Likes

Εξαιρετικοί οι BLACK KNOT (ex Adοlf Plays the Jazz) χθες βράδυ στο Lung Festival (η σημερινή δεύτερη μέρα είναι ακόμα πιο δυνατή αφού έχει και σπάνια εμφάνιση Bokomolech), ένα post rock με ουσία σε κάθε τους εμφάνιση όταν παίζουν τα δικά τους, εδώ ένα βιντεάκι μιας διασκευής σε ένα κλασικό κομμάτι

BLACK KNOT: heart and soul -live at Lung Festival 11/4/2025

3 Likes

Γαμησαν οι khirki χθες, η καλύτερη απο τις 3 φορές που τους είδα. Πηρα και μπλουζάκι. Παντα τετοια !

6 Likes

Ξέρεις κάποιος κάτι ; Δε βρίσκω καμία ανακοίνωση…

Σιγά μη βρεις και ανακοινωση! Σε αντίστοιχη ακυρωση στον ίδιο χώρο με τους bokassa ειχα ρωτήσει τους ιδιους στο fb τους και δεν ειχαν ενημερωθεί ούτε οι ίδιοι οτι δεν θα παίξουν! Κρίμα πάντως που πηγε άπατο. Θα μπορούσε να ειναι ωραιο πακετάκι με τους Graveyard σήμερα, που επισης πρεπει να πηγαίνει άπατο.

2 Likes

κλασσική xlalala.
και julie christmas ακύρωσε σήμερα

3 Likes

Λογικό, είναι εντελώς εκτός εποχής πασχαλιάτικα!
Αν ερχόντουσαν όμως οι Dream Theater με τον James Λαμπρή δεν θα υπήρχε περίπτωση ακύρωσης!:stuck_out_tongue_winking_eye:

11 Likes

Όντως;;;

ΡΕ…

4 Likes

Η αφίσα… :face_holding_back_tears:

4 Likes

Πολλά live μαζευτήκαν για εκείνη τη μέρα στην πόλη.

Πήγε κανείς Zu χθες; Πάρα πολλά λάιβ πλέον για τις τσέπες μας, έχει χαθεί η μπάλα. Πρέπει να ήταν φοβεροί!

Ωραία ήταν χθες στους Graveyard.

Το Floyd φάνηκε εν τέλει γεμάτο αλλά με αρκετή άνεση.

Είχα πολλά χρόνια να τους δω και πλέον δεν τους παρακολουθώ στενά, οπότε λίγο στη αρχή βαρέθηκα όσο παίζονταν τα κομμάτια των πιο πρόσφατων άλμπουμ, από το μισάωρο και μετά ήταν πολύ καλοί! Νομίζω όμως πως τα κομμάτια του Hisingen Blues είναι ένα επίπεδο πάνω από τα υπόλοιπα τους.

Φανταστικό το τζαμαρισμα στο πρώτο κομμάτι του encore που σε κάποια φάση μου θύμισε One of these days σε πιο heavy rock ύφος!

6 Likes