Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

5 Likes

Όσοι βρεθήκαμε χτες στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι απολαύσαμε τους Bokomolech μετά από πολύ καιρό συναυλιακής απουσίας. Η μπάντα πραγματικά συγκίνησε, τους άκουγες και δεν βαριόσουν ούτε λεπτό, μπορούσες να τους ακούς 4 ώρες. Φυσικά απολαύσαμε κι άλλες μπάντες της εγχώριας σκηνής, τους Messier13 που έβγαλαν πρόσφατα το πρώτο τους άλμπουμ, και τους πολύ καλούς Diesel Cindy, με κάποια μέλη να μου είναι γνωστά από τους One Man Drop. Στο δυνατό κλείσιμο της βραδιάς οι Lost Bodies, που έπαιξαν κομμάτια από όλη την πορεία τους, με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο κομμάτι τους “Αν πρέπει να πεθάνω”. Αυτή η μπάντα είναι statement από μόνη της και επιλέγει να θίξει πολλά κοινωνικοπολιτικά θέματα, ξεπερνώντας νόρμες κάθε είδους.
Δυστυχώς δεν πρόφτασα να δω και τους Head on.

6 Likes

3 Ιουλίου Machine Head στο Floyd

3 Likes

5 Likes

Μα εντάξει, μας έχετε γαμήσει να πούμε

1 Like

Ξέρουμε πώς θα πάνε οι τιμές στo Release από 16/4;

6 Likes

φαντάζομαι από 2€ έως 5€ πάνω

1 Like

Θα θελα να πω πως ένιωσα αρκετά “άβολα” με τη φράση “τα πλέον εντυπωσιακά και καλλίγραμμα backing vocals” στην ανταπόκριση από το λαηβ των Nightstalker. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος χαρακτηρισμός στη μουσική

Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω και το έγραψα εδώ.

5 Likes

Με την πρώτη ματιά, νόμιζα πως είδα αφίσα με τον Jay και τον Silent Bob από τους Clerks.

4 Likes

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ.
Η ανταπόκριση μιας συναυλίας δεν περιορίζεται αυστηρά στο ηχητικό μέρος, υπάρχει και το οπτικό. Και η από πάνω ίσως αδόκιμη φράση, είναι ένα κοπλιμέντο (Μια όμορφη και καλή τραγουδίστρια είναι η μετάφραση που κάνω). Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Το άβολο, που έγκειται;

4 Likes

Μας έφαγε η Wokila!!

Ο άλλος παίνεψε την κοπέλα και βγήκες να του την πεις.

Εγώ θέλω και φωτογραφίες από τα μπούτια της.

Την παίνεψε λέγοντας “από φωνή κορμάρα”. Καλλίγραμμα backing vocals πρώτη φορά ακούω.

Μπράβο! Είσαι πολύ anti-woke.

Αν κάποιος θέλει να τονίσει το sexiness κάποιου/κάποιας σε μια rock and roll συναυλίας μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους και όχι με λυγούρικες εκφράσεις.

9 Likes

Το οτι εν ετει 2025 κανουμε αυτη τη κουβεντα, δειχνει ποσο πισω ειμαστε.

3 Likes

Η δικά μου πρόταση ήταν ξεκάθαρα λιγούρικη.

Το “καλίγραμμα vocals” το βρίσκω πολύ έξυπνο και σεμνό.

1 Like

Και για να μείνουμε εντός θέματος:

Black Flag, προφανώς χωρίς τον Χένρι Ρόλλινς.
Διάβασα κάτι κριτικές από Αμέρικα και λένε ότι είναι σαν κακό tribute band, οπότε άκυρο!

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/black-flag-live-in-athens/

Από την αρχική σύνθεση είναι μόνο o Gregg Ginn.

cropped-image-(2)

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/stereo-mcs-full-band-live-in-athens/

1 Like

Περιμένουμε όλο αυτιά να μας πεις για το τρίο που θυμήθηκες από τον Καναδά…

11 Likes