Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ψήθηκα αλλά με έκαψαν τα εισιτήρια, εξηγεί κάποιος τι σημαίνει το 6 ευρώ πριν τις 17.00, 8 ευρώ μετά τις 17.00;

Αν πάω απ’ το πρωί δίνω 6 κι αν πάω αργοπορημενος δινω 8, η κάτι καταλαβαίνω λάθος;

Πχ αν πάω με εισιτήριο των 6 ευρώ στις 19.00 θα μου πούνε ώπα;

Άμα μπεις νωρίς θα καταναλώσεις και παραπάνω.
Ωραίο μάρκετινγκ

1 Like

Το σκέφτηκα αλλά δεν ήμανε σιγουρος! Καλό ναι.

Μάλλον η λογική είναι πας μόνο για να δοκιμάσεις μπύρες πληρώνεις 2€ λιγότερο.

Day 2 - Σάββατο 31/5: Rock Vibes – Όταν η κιθάρα μιλάει!

Αν λατρεύεις το γνήσιο ροκ, αυτή η μέρα είναι για σένα. Από εναλλακτικά σχήματα μέχρι all-time-classic συγκροτήματα, τα ηχεία θα ταρακουνήσουν το Γκάζι με δυνατές κιθάρες, επικά riffs και φανατικό κοινό.

Tον ρυθμό δίνουν οι Honeybadger, η desert rock μπάντα που έχει διανύσει πολλά μίλια στη Heavy/stoner rock σκηνή από το 2015. Με τρεις κυκλοφορίες: “The Rain” EP, “Pleasure Delayer” και το πιο πρόσφατο single “Diamonds” αλλά και μια σειρά σημαντικών live εμφανίσεων, μας μυούν με τον καλύτερο τρόπο στη ροκ βραδιά του φεστιβάλ.
Στη συνέχεια, τη σκηνή καταλαμβάνουν οι The Steams, με τη μουσική τους να κινείται σε rock μονοπάτια με στοιχεία ψυχεδέλειας και με δύο σπουδαία album στη φαρέτρα τους, το «Wild Ferment» και το «Mild Conquest».
Και όσο ζεσταινόμαστε, η έξαψη μεγαλώνει με τους Χατ Τρικ, το punk rock συγκρότημα, γνωστό για τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους και το πλέον – εδώ και 20 χρόνια – φανατικό κοινό!
Τέλος, θα απογειωθούμε με τους πολυαναμενόμενους Naxatras, το ελληνικό psychedelic rock συγκρότημα που συνδυάζει στοιχεία από psychedelic, progressive rock, ηλεκτρονική και ανατολίτικη μουσική και απολαμβάνει πλέον παγκόσμια αναγνώριση για τις live εμφανίσεις του!

Πρόγραμμα Ημέρας:
18:30 - 19:00 | Honeybadger
19:15 - 20:15 | The Steams
20:40 - 22:00 | Naxatras
22:20 - 23:30 | Χατ Τρικ

Ουτε ενα δελτιο Τυπου δεν μπορουν να γραψουν σωστα; Λογικα το timetable ειναι αυτο που ισχυει, αλλα αν θελεις να δεις π.χ. Ναξατρας, θα πας στις 20.30 ή στις 22.00;

Οσο για την διαφορα τιμης, ειναι αυτο που λεει ο Yojimbo, η διοργανωση εχει ουτως ή αλλως εισοδο. Οποτε 6 γιουρα αν θελεις να πας για τη φαση (μπυρες και event), αλλα αν αποφασισεις οτι θα το επισκεφτεις μετα τις 5 παροτι δεν σε νοιαζει η μουσικη και οι μπαντες, θα σκασεις 2 ευρουδακια παραπανω για να ειναι σιγουροι οι διοργανωτες οτι θα βγει και κανενα φραγκο παραπανω. Ωστοσο, νομιζω οτι αν εχεις εισιτηριο των 6 ευρω αγορασμενο ηλεκτρονικα και πας να μπεις στις 7 το απογευμα, κανεις δεν θα το τσεκαρει. Απλη υποθεση φυσικα.

3 Likes

Αντίο ζωή.

11 Likes

Με προλαβες, οτι πηγα να το ποσταρω.

Και ναι,

ΞΕΚΑΘΑΡΑ

4 Likes

Ναι, δεν είναι figure of speech. Dark Angel + Αύγουστος + Gagarin όντως είναι αντίο ζωή!

4 Likes

Σ εκείνο το γαμημενο το σκαλοπάτι του Γκαγκάριν θα τελειωσουν ολα απο το πρωτο πιτ.

Ηδη το προπερσινο λάιβ τους εκει, μεσα στον Ιουλιο, ηταν τερμα ακραίο (το λάιβ ΚΑΙ οι συνθήκες)

Τώρα, Αυγουστιάτικα ΚΑΙ με Demolition Hammer απο κατω απλα θάνατος.

5 Likes

Τι ντεμολισιο χαμμερ, πόλεμος.

2 Likes

Απλα αφήνω αυτο εδω

11 Likes

Death και thrash ολοκαυτωμα!!!

3 Likes

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/red-snapper-live-in-greece/

2 Likes

7 Likes

Ειχα παει φασαιος πριν 1,5 περιπου χρονο στο Fuzz και μου εφυγε το κλαπετο.

1 Like

7 Likes

Ακυρώθηκε η συναυλία της Beth Hart μαζί με όλη την περιοδείας της για λόγους υγείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Έχω κάποια δύσκολα νέα να μοιραστώ μαζί σας.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι, εδώ και καιρό, αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας. Παρ’ όλα αυτά, έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεχίσω να παίζω, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε το σώμα μου τους τελευταίους μήνες.

Μετά από προσεκτικές συζητήσεις, οι γιατροί μού το ξεκαθάρισαν κατηγορηματικά: δεν μπορώ να ταξιδέψω ή να πραγματοποιήσω live εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει να μείνω σπίτι και να επικεντρωθώ πλήρως στην θεραπεία μου, για τους επόμενους τρεις μήνες.

Όσο κι αν θέλω να είμαι εκεί έξω μαζί σας, αυτή τη φορά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δώσω στον εαυτό μου το περιθώριο να αναρρώσει, για να αποφύγω οποιαδήποτε μόνιμη βλάβη.

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω ότι η ευρωπαϊκή καλοκαιρινή μας περιοδεία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η ομάδα μου κάνει ό,τι μπορεί για να προγραμματίσει εκ νέου τις συναυλίες, όπου αυτό είναι εφικτό, οπότε σας παρακαλώ να αναμένετε ενημέρωση για την κάθε ημερομηνία ξεχωριστά.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα στο πλευρό μου.

Beth Hart

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα χρήματα για τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα επιστραφούν με τον πιο κάτω τρόπο:

1. Όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά με κάρτα, θα υπάρξει άμεση, προσωποποιημένη ενημέρωση μέσω email από την TicketServices.gr προς τους αγοραστές με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή στην κάρτα, χωρίς να χρειαστεί άλλη ενέργεια εκ μέρους τους.

2. Εισιτήρια αγορασμένα από φυσικά σημεία επιστρέφονται εκεί όπου αγοράστηκαν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Για τυχόν διευκρινίσεις στο info@menta3.com

Ε , ψιλοαναμενόμενο.

Τι παίχτηκε με Allochiria πριν λίγο στους Dvne και έκοψαν το σετ τους;

2 Likes

Αν εξαιρέσεις το σκηνικό με την απότομη διακοπή του σετλιστ των Allochiria πολύ καλές και οι 2 μπάντες.