Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Καλο κ ωραιο.

Σωστή η απόφαση μου χτες παρά την κούραση να μην χάσω τους POISON RUIN, φοβερή απόδοση, παραδόξως μια χαρά ήχος, ωραίο πιτ, 60 λεπτάκια μπομπάτου, σκοτεινιασμένου πάνκ.

FERAL KIDS στο πρώτο μισό πρέπει να πω ότι δεν ψήθηκα, στο δεύτερο όμως και ειδικά προς το τέλος μου κούμπωσαν αρκετά καλύτερα καθώς σκεφτόμουν την ουτοπία του να βλέπω μότορχεντ σε τέτοιο χώρο.

7 Likes

Πήγε απάτη η καημένη και οι KALEO είναι και γαμώ τις μπάντες

Πάρτε και ένα live που έρχεται την Τρίτη που μας έρχεται.

3 Likes

Πριν απο λιγο, οι Vincent κ Sandoval στο Κυτταρο με τους I Am Morbid, τιμησαν το υλικό από τα 4 πρωτα Morbid Angel albums.

Κανένα σχόλιο, παρα μόνο:
ΦΛΟΓΑ Κ ΘΕΙΑΦΙ Κ ΟΛΕΘΡΟΣ.

8 Likes

Και όχι μόνο… :stuck_out_tongue:

1 Like

Παιζει κ να επαθα εγκεφαλικό οταν ειπε οτι θα παιξουν Terrorizer…

2 Likes

Black flag (tribute) , ωραία περάσαμε τελικά…

1 Like

Βραδιά ελληνικού ροκ χτες στην Τεχνόπολη. Νομίζω πως πού και πού επιβάλλεται να βλέπεις λάιβ Υπόγεια Ρεύματα. Η μπάντα τόσα χρόνια είναι άψογη. Έπαιξαν μερικά από τα πάρα πολλά καλά τραγούδια τους. Μαζί τους απολαύσαμε και τους Magic de Spell και τον Δημήτρη Μητσοτάκη, που όμως δεν πρόλαβα να δω όλη την εμφάνισή του, γιατί έφτασα όταν τελείωνε. Και είναι ο μόνος Μητσοτάκης που δεν βιάζομαι να φύγει.

6 Likes

Και σε σχέση με όσα γράφτηκαν για τον ήχο στους turnstile , χθες εμένα μια χαρά μου φάνηκε τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα.

1 Like