Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

από νωρίς για Σούπερ Στέρεο!

1 Like

Σε λιγο ξεκινάω για πλατεια νερου… Τι λεει βρεχει; Βορεια που ειμαι δεν εχει ριξει τίποτα ακομα…

Στη Νεα Σμυρνη ειναι ολα στεγνα. Δεν νομιζω οτι ριχνει τπτ στο Φαληρο. Ειχε μπουμπουνητα πριν καμια ωρα, αλλα αυτο ηταν ολο. Θα ειστε δροσερα. Καλη διασκεδαση.

2 Likes

Ευχαριστουμε :sunglasses:

4 Likes

Δεν έριξε τελικά! :stuck_out_tongue:

Φανταστικοί οι Σούπερ Στέρεο. Τσίμπησα και το δισκάκι όπως και το σόλο του Dzingovic.

Ο Κ. Βήτα με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Ο Παυλίδης όπως πάντα τα τελευταία χρόνια πολύ καλός αλλά μου φάνηκε λίγο πιο φλατ από τις εμφανίσεις σε Λυκαβηττό και Floyd. Δώσε λίγο γκαζι ακόμα ρε παιδί μου… τη μεγαλύτερή σου συναυλία παίζεις. Ίσως υπήρχε αμηχανία στη διαχείριση του τόσου κόσμου. Ενώ ξεκίνησε πολύ δυναμικά, το φινάλε είναι εντελώς φλατ και ήταν το “Δεν έχει τέλος”. Τόσο αντιφατικό!

Να σχολιάσω αυτό που νομίζω ότι πρέπει όμως: Επιτέλους μίλησε! Μίλησε για την Παλαιστίνη! Που δύο χρόνια τώρα δεν είχε πει κουβέντα. Έστω και τώρα…κάτι είναι

2 Likes

Δίνω εισιτήριο jesus and mary chain για αυριο στα 30 ευρώ καθως χθες έφαγα μια μεγαλοπρεπεστατη σαβουρδα με αποτελεσμα εναν σπασμένο ώμο!

6 Likes

περαστικά ρε φίλε! καλή επάνοδο.

κράτησέ μου για λίγο το εισιτήριο γιατί ψήνω έναν φίλο. σε ενημερώνω με inbox :slight_smile:

4 Likes

Άσε, και την άλλη Πέμπτη εχω Μιλάνο Springsteen. Ελπίζω να το παλεψω

5 Likes

Θα τα καταφέρεις… θα πας με δεμένο χέρι αλλά Springsteen είναι!

(σου έστειλα ινμποξ για το τικετ jamc)

ρε σεις… είμαι σίγουρος ότι κάπου είχα δει στα social media αφίσα με τα support των JAMC. τώρα δε βρίσκω τίποτα πουθενά. ξέρει κανείς κάτι; το φαντάστηκα;;

Νομιζω αυριο echo tides.

1 Like

Και μεθαυριο Deaf Radio

1 Like

πως την πάτησα έτσι και θα δω Pan Pan!

1 Like

ωραιοι ειναι οι echo tides μωρεε…

Echo Tides πολύ καλοί, και η Μητροπούλου φανταστική φωνή

2 Likes

https://www.rocking.gr/news/opeth-rockwave-festival-2025-with-mother-of-millions-athens-new-venue-tickets/44969

Έχουμε εικόνα για αυτό τον χώρο ;;;; Αμάν πια με τις αλλαγές χώρων !!!

είναι ένας από τους χώρους της TMR. είχε γίνει το Heavy Psych Sounds νομίζω. αν έχει κάποιος εικόνα ας μας πει, γιατί σκέφτομαι αν θα πάω και Dandy Warhols που είναι εκεί.

βάζω το site του χώρου, για όποια πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη: https://universemultivenue.com/

1 Like

Καταρχάς είναι λάθος να αλλάζει ο χώρος δύο μέρες πριν τη συναυλία, δεύτερον μεγάλο φάουλ να πάει σε εσωτερικό χώρο αντί για εξωτερικό. Δεν συγκρίνεται το θέατρο του Λυκαβηττού με οποιοδήποτε venue. Αφήνω τελευταίο ότι είναι μακριά από το μετρό και τις συγκοινωνίες. Δεν θα πήγαινα στη συναυλία, αλλά την είχα υπόψη και σκέφτομαι την ταλαιπωρία όσων σκοπεύουν να πάνε. Όποιος κι αν είναι αυτός που ευθύνεται για την αλλαγή, έκανε μέγα λάθος.

7 Likes

Τελικά δε θα δεις. Ακύρωσαν λόγω προβλήματος της τραγουδίστριας.

1 Like