Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ωραίο πάρτυ οι machine head!!!

Και ωραίο ωράριο, καμιά φορά θέλουμε να πηγαίνουμε σπίτια μας ανθρώπινες ώρες, οι παλιόγεροι.

6 Likes

Τι ωραίος τύπος ο Flynn. Έπαιξαν και το Darkness Within :heart_eyes:

2 Likes

Εχει ακουσει πολλα απο πολλους ο Flynn αλλα εγω τον παω πολυ τον κερατα! Γνησιος μεταλλας που αγαπαει τρελα αυτο που κανει. Επισης 3 φορες που τους εχω δει ηταν οχι απλα τιμιοι αλλα εξαιρετικοι. Τρομερη αποδοση, ωραιος ηχος και παρα τα ‘Ωπα’ και την παρλα του, τους ειδαμε πανω στο σανιδι 2 ωρες! Μπραβο και παλι μπραβο!!

4 Likes

κάνει τα γενέθλια του 18/7 στο Gazarte με εκλεκτούς καλεσμένους…είμαι ήδη εκεί

4 Likes

Μάζεψε όλο το χαρτί ο Λεξ;

δεν εχουν το ιδιο κοινο κατα τη γνωμη μου. οι νεολαιοι που ακουν Λεξ, ειναι πολυ πιθανον να μην γνωριζουν τι ειναι οι public enemy, παρα μονο σαν απροσδιοριστο παλιακο ονομα, ενω σε καθε περιπτωση η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι, ναι, μαζεψε ολο το χαρτι ο Λεξ. :joy:

3 Likes

Είναι εγγύηση η μπάντα - όσες φορές και να τους δω είναι πάρτυ. Πολλά χιτς, ανάσες με τα καινούργια (αν κ κόσμος τα ήξερε/γούσταρε φουλ) και γενικά ο Ρομπ κάνει πολύ καλά το φροντμαν-ιλικι. Πολύ καλό λαιβακι αλλά ρε σείς οι fleshgod δεν ακούγονται. Κερασάκι κριντζ η διασκευή blue.

4 Likes

Θα πάει κανείς King Buffalo?

:raising_hand_man:

3 Likes

Κι εγώ θα είμαι εκεί. Προσοχή, μην πάει κανείς στο floyd! Το λάιβ έχει μεταφερθεί στο gazarte!

2 Likes

Για guardian θεσσαλονίκη ξέρουμε πως πάει η φαση με τα εισητηρια; Πάει για sold out;

6 Likes

επειδή τελικά θα πάω αύριο Dandy Warhols με κέρασμα από φίλο που ήθελε παρέα, μπορεί να βοηθήσει κανείς για το που παρκάρουμε στο Universe;

1 Like

προς τους απανταχου φορουμιτες, θέλει να πας νωρίς βέβαια, έχει στο ίδιο τετράγωνο κάτι ακαδημίες ποδοσφαίρου και ενα οικοπεδο παλιας καντίνας, το δεύτερο σίγουρα δεν θέλει πληρωμή αλλά χωράει 7-8 αμαξια μαξιμουμ, απέναντι έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά δεν ξέρω αν κλείνει, πρέπει να ανήκει στα γηπεδάκια. Είναι πάνω στην πάροδο της εθνικής οπότε υπάρχει ορατότητα. Έχω σχεδιάσει και απο ποιο δρομάκι πας γιατι εκει έχει μόνο κάτι κωλοστενα που πας σε αποθήκες μεταφορικών - δεν προτείνω να παρκάρετε εκεί για κανένα λόγο, δεν νομίζω ότι και χωράει κάπου.

Εναλλακτικά, παρκάρεις απέναντι στην μεριά της καθόδου της εθνικής που είναι Αιγάλεω και φουλ γειτονιά, όχι κρανίου τόπος όπως δίπλα στο universe, και περνάς απέναντι την αερογέρφυρα που βγάζει σχεδόν πάνω στο Universe.

εντιτ: πολλοι το αφηνουν επί της παρόδου της εθνικης, αλλά έχει ταμπέλα πως απαγορεύεται, αν θέλετε να πάρετε το ρίσκο, δικό σας call.

11 Likes

Να συνεισφέρω στο εξής, καθώς εδώ είναι τα μέρη μου.

Η @Miss_Machine τα λέει σωστά, αλλά να συμπληρώσω πως η αερογέφυρα είναι μπροστά από έναν Βασιλόπουλο (επί του παράδρομου του Κηφισού, τεράστιος, δεν χάνεται), ο οποίος έχει ανοιχτό το parking του όλη τη μέρα. Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν ή θα το μυριστούν, αλλά νομίζω θα είναι πολύ καλή καβάτζα.

2 Likes

@Miss_Machine και @martian μας φτιάξατε!
αν έρθετε κερνάω μπύρα :heart_eyes:

3 Likes

Δύσκολο να παω Universe εύκολα ξανά, αλλά ευχαριστούμε για την πρόθεση :grin:

3 Likes

Εκανα εικονα να χανει καποιος τον συγκεκριμενο Βασιλοπουλο. Ο οποιος ειναι ακριβως πριν τα ΙΚΕΑ (εξτρα τιπ).

Αλλα να προσθεσω οτι για να μπεις στον παραδρομο ενω εισαι στον Κηφισο, στην καθοδο προς Πειραια, πρεπει να εχεις βγει απο τον αυτοκινητοδρομο νωριτερα, πριν τη γεφυρα της Ιερας Οδου. Στην ανοδο προς Λαμια, πρεπει να εχεις εισαι στον παραδρομο επισης νωριτερα, να περασεις μπροστα απο το Γιουνιβερς, να κανεις αριστερα στο φαναρι κατω απο τη γεφυρα της Ιερας Οδου και να περασεις απεναντι (για να φτασεις Βασιλοπουλο).

2 Likes

Βγήκε και το πρόγραμμα για Dandy Warhols. Αν έρθει κανένας άλλος δυσμοιρος :stuck_out_tongue:

1 Like