Ευτυχώς μου έκοψε και το έκαψα, τι 22:45 ρε Τετάρτη βράδυ ρεεεε;
(καλά να περάσετε προφανώς)
Ευτυχώς μου έκοψε και το έκαψα, τι 22:45 ρε Τετάρτη βράδυ ρεεεε;
(καλά να περάσετε προφανώς)
εμένα δεν μου έκοψε και ακόμα μια φορά με έπιασε fomo…
εντωμεταξύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος ακόμα και με 2 σαππόρτ να βγάλει πρόγραμμα ώστε οι DW να βγουν στις 22:00…
όσοι δεν ήρθατε στους Dandys γλιτώσατε μάλλον!
κακός ήχος. κακά φώτα σε σημείο που με ζάλιζαν και με δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο να παρακολουθήσω το λάηβ.
δεν τους είχα ξαναδεί, δεν είμαι τρελός φαν, αλλά μάλλον δεν είναι από τις μπάντες που μπορούν να αποδώσουν λάηβ το στουντιακό υλικό τους, και το αποτέλεσμα ήταν φτωχό.
Άκυρος ο Moz. Πάμε πλατεία για headline show The Damned σαν να είναι 1977.
Μακάρι αλλά δε νομίζω ότι είναι για συναυλία, στην αρχή σκέφτηκα ότι θα δείξουν σε κινηματογράφους το dvd που γύρισαν, τώρα βλέπω στα σχόλια λένε για φαν κλαμπ (σχόλιο στο οποίο έκαναν λάηκ και οι ίδιοι), θα δείξει
Εντελώς τυχαίο
Φαν κλαμπ τελικά. (65$ τον χρόνο, λολ)
Βγάλανε και εισιτήρια με 40€ για Satch/Vai. Το θέμα είναι, ποιος τρέχει Μαλακάσα. Τι μαλακία.
Εγώ μάλλον
Είπα πέρυσι ότι δεν θα παίρνω εισιτήρια σε προπώληση, γιατί κάπου θα βρω κάποια πρόσκληση, κάποιο εκπτωτικο κλπ. Πέρυσι ήρθα ίσα βάρκα ίσα πανιά, φέτος κερδισμένος. Αυτός ο λωρης χαντακωνει όλη την πιάτσα (του), ποιος παθών θα πάει να του ξαναδώσει λεφτά;
Αστεία περίπτωση.
κλοπής φαντάζομαι όσο προσπαθείς να πας στο arch, γιατί αυτό είναι πιο επικίνδυνο :Ρ
Πότε θα ανακοινωθεί Malmsteen?
Όταν λήξει το σίριαλ Βαλανσιούνας
Εκεινο το ρημαδοlive των Fear Factory στις 27 ισχυει τελικα;
Κανονικά η ερώτηση θα έπρεπε να τεθεί ως εξής: “Επειδή εσείς δεν μπορείτε να θυμηθείτε, όμως εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω, πότε θα ανακοινωθεί ο Βίκινγκ πολεμιστής δίχως πίστη;”