Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ευτυχώς μου έκοψε και το έκαψα, τι 22:45 ρε Τετάρτη βράδυ ρεεεε;

(καλά να περάσετε προφανώς)

2 Likes

εμένα δεν μου έκοψε και ακόμα μια φορά με έπιασε fomo…

εντωμεταξύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος ακόμα και με 2 σαππόρτ να βγάλει πρόγραμμα ώστε οι DW να βγουν στις 22:00…

2 Likes

όσοι δεν ήρθατε στους Dandys γλιτώσατε μάλλον! :sweat_smile:

κακός ήχος. κακά φώτα σε σημείο που με ζάλιζαν και με δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο να παρακολουθήσω το λάηβ.

δεν τους είχα ξαναδεί, δεν είμαι τρελός φαν, αλλά μάλλον δεν είναι από τις μπάντες που μπορούν να αποδώσουν λάηβ το στουντιακό υλικό τους, και το αποτέλεσμα ήταν φτωχό.

2 Likes

Άκυρος ο Moz. Πάμε πλατεία για headline show The Damned σαν να είναι 1977.

7 Likes

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/blaze-bayley-the-x-factor-live-stin-athina/

3 Likes
2 Likes

Βγήκαν τα εισιτηρια ή ακομη; @Rebel άλλο ένα τυχαίο ταγκ σήμερα.

1 Like

Μακάρι αλλά δε νομίζω ότι είναι για συναυλία, στην αρχή σκέφτηκα ότι θα δείξουν σε κινηματογράφους το dvd που γύρισαν, τώρα βλέπω στα σχόλια λένε για φαν κλαμπ (σχόλιο στο οποίο έκαναν λάηκ και οι ίδιοι), θα δείξει

Εντελώς τυχαίο :sweat_smile:

1 Like

12 Likes

Φαν κλαμπ τελικά. (65$ τον χρόνο, λολ)

1 Like

Βγάλανε και εισιτήρια με 40€ για Satch/Vai. Το θέμα είναι, ποιος τρέχει Μαλακάσα. Τι μαλακία.

4 Likes

Εγώ μάλλον :stuck_out_tongue:

4 Likes

Είπα πέρυσι ότι δεν θα παίρνω εισιτήρια σε προπώληση, γιατί κάπου θα βρω κάποια πρόσκληση, κάποιο εκπτωτικο κλπ. Πέρυσι ήρθα ίσα βάρκα ίσα πανιά, φέτος κερδισμένος. Αυτός ο λωρης χαντακωνει όλη την πιάτσα (του), ποιος παθών θα πάει να του ξαναδώσει λεφτά;

Αστεία περίπτωση.

3 Likes

Κάντε και μια καλή ασφάλεια καλού κακού πριν πάρετε εισιτήριο.

5 Likes

κλοπής φαντάζομαι όσο προσπαθείς να πας στο arch, γιατί αυτό είναι πιο επικίνδυνο :Ρ

2 Likes

Πότε θα ανακοινωθεί Malmsteen?

Όταν λήξει το σίριαλ Βαλανσιούνας

5 Likes

Εκεινο το ρημαδοlive των Fear Factory στις 27 ισχυει τελικα;

Κανονικά η ερώτηση θα έπρεπε να τεθεί ως εξής: “Επειδή εσείς δεν μπορείτε να θυμηθείτε, όμως εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω, πότε θα ανακοινωθεί ο Βίκινγκ πολεμιστής δίχως πίστη;”

2 Likes