not sure αν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά έχουν μαζί τους Ad Infinitum και Dogma που έχουν πλάκα.
Μια χαρά ενδιαφέρουν!
Μεγάλη καταστολή στο Punk Against Capitalism. Αφού το φεστιβάλ ξεκίνησε στην Τσαμαδού αντί για την Πάντειο, τελείωσε βάρβαρα, έπειτα από ρίψη κρότου-λάμψης στην αρχή της Τσαμαδού. Δεν θέλουν το DIY, δεν θέλουν τα Εξάρχεια, αλλά δεν θα τους περάσει!
Τέτοιες εικόνες, με κόσμο να τρέχει αναστατωμένος επειδή άκουγε μουσική, δεν ανήκουν σε δημοκρατική χώρα.
(Ακούσαμε μόλις 2 τραγούδια από τους Downfall of Gaia)
Γαματη Κιρκαρα χτες στην Τεχνοπολη, τα 45’ τους περασαν υπερβολικα γρηγορα, ηθελα αλλα τοσα τουλαχιστον αλλα οκ, σαπορτ
Οι Planet of Zeus, στην γιορτη των 25 χρονων τους, live παραμενουν απολυτα σαρωτικοι. Διωρη+ γεματη εμφανιση με guests, ενθερμο κοινο στη σχεδον γεματη Τεχνοπολη, και γενικα μια πολυ ωραια βραδια
Επιτέλους θα τους δω
Άρα πάμε και τις 2 μέρες Αθήνα.
Έναρξη Προπώλησης
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 11:00
Μην τα ξαναλέμε, προφανώς αχαστοι, κάθε μα κάθε φορά που έχει την ευκαιρία να τους δει κανείς.
Εξαιρετικό το ότι παίζουν δύο μέρες στην Αθήνα, μυριζομαι διαφορετικά σετλιστς σε τεράστιο βαθμό, κι αυτό είναι υπέροχο. Στην Αμερική έπαιξαν σε συγκεκριμένες πόλεις ολόκληρο το Congregation, ελπίζω να είστε κι εσείς το ίδιο τυχεροί αν και εγώ δεν τους είδα σε εκείνο το σκέλος.
Τους έχω δει 2016, 2018, 2022, 2024, όλες Νέα Υόρκη. Τέσσερις από τις καλύτερες 20 συναυλίες που έχω δει, άνετα.
Mother of millions
22/11 Αθηνα
6/12 Θεσσαλονίκη
Κριμα…πεφτουν ιδια μερα με Messa που θα τους προτιμήσω γιατι δεν τους εχω δει ξανα.
Υπέροχα νέα. Τους είδα προπερσυ μόνο που ανοιγαν opeth.
Ευκαιρία να ξεσκονίσω λιγο το τελευταίο album τους που ακομα δεν το εχω πολυμαθει κ με ζοριζει λιγο.
Και την προηγούμενη φορά ίδια μέρα με Paradise Lost, τι θα γίνει ρε παιδιά
εντιτ, έρχονται και 19/9 στο φεστιβάλ της κνε.
ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ BURST (!)
Ε, σε μια ωριτσα θα εχουν τελειωσει το σετ τους, προλαβαινεις να δεις ΜοΜ οπου κι αν ειναι.
Θα πρεπει να τσεκαρω ωρες για κατι τετοιο
Θα είναι κανείς nightstalker σήμερα;
Σήμερα ο αλγόριθμος μου ξεφούρνισε το παρακάτω παράξενο…
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025 | 21:00
Ψαλμοί στο χιόνι του Αντρέα Μαντά
Το ποιητικό κείμενο του θεατροποιημένου αναλογίου του Αντρέα Μαντά αποτελεί μια αντιπολεμική μπαλάντα – ωδή στον χαμένο πατέρα. Μέσα στον ανασυντεθειμένο χρονοχώρο που ορίζει, κινείται η κόρη, η ηθοποιός Λουκία Μιχαλοπούλου, την οποία συνοδεύει μουσικά επί σκηνής, ως ο συμβολισμός του πατέρα, ο πολυοργανίστας θρύλος της μουσικής του κόσμου Stephan Micus.
Σύλληψη – Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντρέας Μαντάς
Εισιτήρια: 10€
Έχει και trailer στο γιουτιουμπ:
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βλέπω πως η σημερινή συναυλία των Burst στη Θεσσαλονίκη και η αυριανή στην Αθήνα είναι οι πρώτες τους από τον Οκτώβρη του περασμένου έτους όπου εμφανίστηκαν στο Mammothfest! Αν προσθέσουμε λοιπόν και το γεγονός πως δεν έχουν άλλες προγραμματισμένες εμφανίσεις για φέτος, θα έλεγε κανείς πως μαζεύονται… μόνο για να παίξουν στην Ελλάδα!