Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Επίδειξη δύναμης από τον τυρανο απόψε. Τέσσερα τραγούδια και είναι σαν να έχει μπει η Μπαρτσελονα στο γήπεδο για να παίξει με την Καλλιθέα. Στο playback δεν θα είχε τέτοια φωνή.

5 Likes

Αντιο ζωη…

1 Like

Βγάζει νόημα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αυτο που σιγουρα δεν εβγαζε νοημα ηταν η αδιανοητη φωνη του Κονκλιν. Δυνατη συναυλια των Jag Panzer αποψε, ισως και η καλυτερη που εχω δει ολα αυτα τα χρονια στην Ελλαδα. Δυστυχως στα ασχημα ηταν η πολυ δυνατη ενταση (ευχαριστω οποιον με επεισε να φοραω πια ωτασπιδες, κι ας χανω μερικα πραγματα) και το γεγονος οτι πια δεν εχει μεινει και κανεις απο την αρχικη ομαδα.

Πολυ καλο σετλιστ, τρομερη ορεξη απο ολους στη σκηνη, παρεϊστικη ατμοσφαιρα με λιγο κοσμο (να αλλο ενα κακο), περασαμε πολυ ωραια.

8 Likes

Ο Τυραννος ηταν εξωπραγματικος και δεν υπαρχει υπερβολή σε αυτό. Οι λιγοι που ήμασταν εκεί, ξερουμε. Μιάμιση ωρα χωρις ανασα. Με δυνατό (οπως ειπε ο τζον ο κυρ), αλλα οχι τοσο κακο ήχο. Με μια παρεα άγνωστων μουσικων σε μένα, αλλα πολυ καλα δεμενων και με πολλή φρεσκάδα στο live.
Βλεπω και ακουω τα βίντεο που εχω και δεν το πιστεύω. Ο τυπος ηταν στα ορια του playback. Μια απο τις εμβληματικοτερες φωνές του heavy metal στην καλυτερη του εμφάνιση στην Ελλάδα, σε απόσταση 20 χρόνια απο την πρώτη.

Μετα το προηγούμενο Σαββατο εχουμε κι αυτό.
Συνοψίζουμε…
Ηταν, που λέτε, ενας Καλόγερος κι ένας Τυραννος…

Υγ. Αυριο χαλάρωμα με Ian Anderson ετσετερα…

7 Likes

O Briody εκτάκτως δεν έπαιζε χθες, είναι κανονικά στην μπάντα όμως.

2 Likes

Δίκιο έχεις, στο χθεσινό αναφερόμουν. Επίσης σε έψαχνα, πήρες απουσία. Με τον κηδεμόνα σου τη Δευτέρα.

1 Like

Μέχρι το μεσημέρι δεν είχα αποφασίσει ανάμεσα σε Jethro tull και Peter hook, στο death festival. Νομίζω έκανα τη σωστή επιλογή!

Ελπίζω αυτό να σημαίνει Peter Hook γιατί είδαμε ΠΟΛΥ μεγάλο λάιβ.

2 Likes

Για τους παραδοσιακους γερους που δεν έχουμε τέτοια διλήμματα, μια βόλτα στον δροσερο και ψιλογεματο Λυκαβηττό μας αποζημιωσε και με το παραπάνω.

Ο Ιαν και η μπάντα του εδωσαν ρεσιταλ μουσικής. Νταξ, οχι φωνητικών. Αλλα ακούσαμε ύμνους, με τρομερή ποιοτητα ήχου και εξαιρετικους μουσικούς.

78 χρονων ο κυριος…

8 Likes

Κι εμείς παραδοσιακοί γέροι είμαστε ρε! Η συναυλία ξεκίνησε με τραγούδια που γράφτηκαν πριν 48 χρονια κι ο Hook είναι 70. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Όπως και να έχει, μόνος μου τους είδα και νομίζω πως είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά σε συναυλία με 18 κομμάτια, το ένα καλύτερο από το άλλο και να ξέρω όλους τους στίχους τους. Legacy act σαφώς, οριακά cover band (όχι αλλά καταλαβαίνετε), με βεβαιότητα τεράστιο λάιβ. Βγήκε με Warsaw, έφυγε με Love Will Tear Us Apart, χώρεσε και 6 New Order, τι άλλο να ζητήσω;

9 Likes

Η επιλογή ηταν Peter hook και δεν το.μετάνιωσα καθόλου! Αν καο μπάρμπας πλεον στην ηλικία νομίζω διάλεξα σωστά!

3 Likes

Η επιλογη ηταν Burst, οι οποιοι ηταν (και παλι) παρα πολυ καλοι. Εξαιρετικοι. Οι Svalbard απο την αλλη, δε μου ειπανε και πολλα.

4 Likes

Κι εγώ δεν θα έχανα την ευκαιρία να παρευρεθώ στο DD open air fest, ένα φεστιβάλ που κατορθώνει κάτω από ένα συγκεκριμένο σύνολο μουσικών παρακλαδιών να ενώνει ένα όσο γίνεται πιο diverse (ηλικιακά, αισθητικά, gender-wise) κοινό στην πολύ ταιριαστή (από άποψη αισθητικής χώρου) Τεχνόπολη.

Μπήκα λίγο μετά το ξεκίνημα των COLD CAVE, ωραία ήταν, αν και λίγο κάτι τεχνικά θεματάκια που δημιούργησαν κενά ανάμεσα στα κομμάτια, λίγο η αναμονή στην ουρά για ένα ποτό δεν μπήκα 100% στο πνεύμα. Στο 2ο stage, στον κλειστό χώρο, τα electronics του BLAKAUT δε με κέρδισαν ιδιαίτερα, αλλά το darkwave ντουέτο των BUZZ KULL (όσο έκατσα) μου άρεσε πάρα πολύ.

O Πετράν με τη μπάντα του ήταν εγγύηση, τον είχα ξαναδεί 14 χρόνια πριν και είχα περάσει φανταστικά. Το ίδιο και τώρα, κι ας έχει αφήσει σημάδια ο χρόνος στη φωνή του, σετλιστ ό,τι πρέπει (λύγισα στην τετράδα “Digital”/“Disorder”/“Transmission”/“Atmosphere”) και πρέπει να πω ότι το NEW ORDER μέρος του σετ ήταν φουλ ανεβαστικό.

Την ANJA HUWE των πολύ ιδιαίτερων X-MAL DEUTSCHLAND την άφησα για το τέλος όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί έδωσε ένα τεράστιο performance, απίστευτο class on stage, ειδικά στα όχι τόσο χορευτικά κομμάτια (που και αυτά μαγεία ήταν), ήταν τόσο occult με τα επαναλαμβανόμενα mantras της όσο το 99.9% του bm (φερ’ ειπείν) ούτε να ονειρευτεί δεν μπορεί. Με άνεση στις τοπ συναυλιακές μου εμπειρίες έβερ.

5 Likes

Δυστυχώς ή ευτυχώς ήμουν εκτός Αθηνών. Το dd ήταν στη λίστα μου, αλλά επειδή είχα προγραμματίσει το ταξίδι, το είχα ξεχάσει εντελώς. Ανάμεσα σε JT (παρότι με προσκάλεσαν τσαμπε) και hook ήμουν σίγουρα στο δεύτερο. Ζήλεψα με τα βίντεο που είχα, αλλά δεν πειράζει, ωραία η εκδρομή.

1 Like

1 Like

10 Likes

Τι λες, τώρα, ρε;!;

Άχαστο!

1 Like

Ωραία ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΣΕΛΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ

τι παίχτηκε;