Κι οχι μονο οι Warlord,ολες οι μπαντες ηταν αξιολογες.
Πολύ σπέσιαλ η (δεύτερη) βραδιά septicflesh! Έπαιξαν και το virtues of the beast από την εποχή τους που έχουν (δυστυχώς) αποκυρηξει, το οποίο απογειώθηκε με τη χορωδία.
Υπάρχει επίσημο βίντεο από αυτή τη συναυλία?
Καλό παικτικά το tribute στους Warlord, δεν μπόρεσαν επουδενί όμως να αγγίξουν το συναίσθημα των τραγουδιών κατ’εμέ (για τα Lordian Guard ούτε συζήτηση). Από εκεί και πέρα, ξέρουμε τι κουμάσι είναι ο Zonder και δεν θέλει μεγάλη φαντασία να καταλάβεις που στέκονται και οι υπόλοιποι, αλλά εκεί στην αφιερωσούλα στον Charlie Kirk ρίξαμε δυο κατάρες, τα μαζέψαμε και φύγαμε.
Ευτυχώς είχαμε χορτάσει ατσάλι με τους οδοστρωτήρες Century και τους Challenger. Τίμιοι και οι Crush όσο είδα.

Μιλάς σοβαρά τώρα???Με το που είδα αμερικάνικη σημαία backpatch βγήκα κατευθείαν έξω. Αλλά τόσο ξεδιάντροποι γαμώ το σπιτάκι τους???
Ναι, υπάρχει και η συναυλία στο yt, είναι τσεκαρισμένο αυτό που λέω. Στο 70.000 Sorrows συνέβη, φαίνεται πως στεναχωρέθηκαν πολύ τα παιδιά.
άλλος ένας στη μαύρη λίστα μου. Good to know.
Παιδιά δυστυχώς το παραλήρημα του Zonder ξεκίνησε πολλά χρόνια πίσω, σε σημείο να τον έχω στα social media για λογους μουσικής φύσεως και πόσταρε ξαφνικά, τόσο συχνά, απαράδεκτα πράγματα με τον αέρα του προφανούς που δεν παλευόταν. Τύπου μπορεί να μην πήγε στο Καπιτώλιο raid κατά τύχη επειδή είχε το στομάχι του ή ήταν σε περιοδεία.
Πολύ κρίμα ρε παιδιά που σας χάλασε τη μέρα. Εγώ βρίσκω παράξενο που δεν τον μαζέψανε να μη μιλήσει.
Μα δεν μίλησε ο Zonder, ο Giles το είπε. Και ξαναλέω πως δεν πέφτω από τα σύννεφα ούτε λίγο, μα κάπου όπα ξερωγω. Η μέρα δεν χαλάστηκε καθόλου για εμένα προσωπικά, λίγο με ένοιαζε να δω “Warlord”, είχα πάρει ήδη ότι ήταν να πάρω από το φεστ.
Α, δηλαδή και μη χειρότερα (έχουν επιβεβαιώσει πάντως πολλοί το σκηνικό).
Βέβαια, να πω την πικρή μου αλήθεια, διέγραψα καμιά δεκαριά “γνωστές φάτσες” χεβιμεταλλικών λαηβ με τη δολοφονια Κερκ που ελεγαν ποσο καλός οικογενειάρχης είναι και το γνωστό αφήγημα. Οπότε μάλλον σε ένα βαθμό βρήκε και να τα πει.
όταν αναφέρεσαι σε ““γνωστές φάτσες” χεβιμεταλλικών λαηβ” αναφέρεσαι σε μουσικούς? Πολύ θα ήθελα να μάθω ονόματα. Έχω μια μαύρη λίστα να μεγαλώσω…
Μουσικους, οπαδούς, με ιδιότητες σχετικές του χώρου. Μεγάλη πίκρα γενικά αυτό το γεγονός, είδα κόσμο που δεν το πίστευα ότι έχει τέτοια πιστεύω. Και δεν λέω για τον απλό μπουμερ του η βια δεν ειναι λυση αλλα ο κερκ ηταν μαλακας, αυτό πάει στο καλό, λέω για το “απλά διέδιδε τον παραδοσιακο τροπο ζωής και στην τελική τα σωστά πρότυπα”.
Ρουφιάνος δεν είμαι, φαντάζομαι αν δεν τα είδες, δεν είναι στον ιντερνετικό σου κύκλο. Θα τα πουνε αλλωστε ον στεητζ αργα η γρηγορα όσοι ανεβαίνουν σε αυτές.
ε καλά δεν είναι και ρουφιανιά, αν έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις. η σχέση μου με τα σόσιαλ είναι σχεδόν ανύπαρκτη, οπότε δε μου κάνει εντύπωση αν έχασα δηλώσεις. anyway, κατ’εμέ, αυτά τα πράγματα πρέπει να κυκλοφορούν για να ξέρει ο καθένας που δίνει, ή δεν δίνει, τα λεφτά του. respect όμως στην στάση σου!
Πωω,δεν το πηρα καν χαμπαρι 
!Τραγικος,οπως κι ο Zonder με τις μαλακιες που γραφει συχνα-πυκνα στο fb…
Νοσταλγία εψες με Barlow. Πέρα από τον Fredie λίγοι οι άλλοι για τα κομμάτια ιδίως ο κιθαρίστας.
Guardian αν κ δω είμαι μεγάλος φαν οκ καλοί ωραίος τύπος ο Hansi. Να πω την αλήθεια ψιλοβαρεθηκα  . Αλλά ας πουν κ παιδιά που τους γουστάρουν παραπάνω .
Υ.γ όλα τα λεφτά η ατάκα του Mat για Gus πριν παίξω το Breaking the law. ( Είπε ότι θέλει να τζαμαρει με ενα μπάτσο αυτό το τραγούδι)
Barlow μαγεία. Ο τυπος εχει φωναρα και σηκωσε όλο το αλμπουμ στις πλάτες του υπερανετα. Οσοι τους ζησαμε εκεινες τις μαγικες μέρες τότε, χθες ανατριχιασαμε σε πολλά σημεια. Η μπάντα του δυστυχώς χάλια, καναν αρκετα λάθη και μαλιστα μιλαμε για εναν απο τους πιο ‘‘ευκολους’’ δισκους των IE.
Προσωπικα ξενερωσα με τον gus πραγματικα πλεον σε οποιο λαιβ παμε τον βλεπουμε μπροστα μας, νομιζω οτι δεν χρειαζεται. Το breaking the law ποτε δεν μου αρεζε οποτε σε εκεινο το σημειο σπαστηκα λίγο, πηγα στο μπαρ για ποτά.Θα μπορουσαμε να ακουσουμε κατι αλλο ξερω γω εκτος dark saga.
Guardian χωρις να ειμαι ο μεγαλυτερος οπαδος τους, πηγα για την νοσταλγία, τελευταια φορά τους ειδα πριν καμια 20αρια κ βαλε χρόνια στην Υδρόγειο, μετριο θα ελεγα σετ, hansi δυστυχως στα τελευταια κομματια κουράστηκε, η υπολοιπη μπάντα κεντάει πάνω στην σκηνη,παικταραδες.
Ηχος αθλιος, αλλαξα πολλες θεσεις για να ακουω καλυτερα, τι μπροστα ,τι πίσω, τι στον ηχοληπη πάνω…δυσυχως λιγες φορες αξιζε. Γενικα στην Θεσσαλονικη πλεον πολυ σπανιο να πετυχουμε καλο ηχο σε λαιβ.
για την βροχη ειχε την φαση του, είναι ωραιο να βρεχει και να τραγουδανε ολοι το bards song.
ηλικιες πολλες κ διαφορες, τα κινητα στα χερια άπειρα.
αυτά.
σε γενικες γραμμές μου μενει η εκτέλεση του question of heaven με την ανατριχίλα να έχει πάει αλλού!
Μακάρι να βρει ωραιους μουσικούς και να ξαναερθει για ενα best of σε iced earth απο τις παλιες καλές μέρες γιατι πραγματικά αξιζει.