Geoff Tate δεν ειχα δει περυσι,ευκαιρια με το operation mindicrime anniversary,απο τη στιγμη που τολμησε και ειπε το queen of the reich,σημαινει οτι καπου εχει βρει τα πατηματα του με την φωνη και διαχειριζεται τις οποιες αδυναμιες ειχε σε παλαιοτερες συναυλιες,το line up του ως μπαντα δεν με πειθει γενικα,ωστοσο πιστευω οτι θα ειναι οκ συναυλια και θα αποδωθει ο αυτος ο δισκος οπως του πρεπει live.
Σαλονικα θα γινει στο principal? Να υποθεσω θα αλλαξει ο χώρος εν καιρώ?
Είναι η τέταρτη φορά που έρχεται από το 2019 κι έπειτα.
Νομίζω μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά του στην Ιταλία οπότε ίσως λέει δεν πετάγομαι δίπλα για κάνα λαϊβ.
Να αλλαξει ο χωρος γιατι,λογω πιθανως υψηλης ζητησης?
Οχι επειδη κλεινει ο μυλος
Πρωταπριλιάτικο αστείο έξι μήνες πριν;
Bob Mould λέει, solo electric show, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Α ναι! Σε 12 μέρες.
Στο μυαλό μου θα είναι κάτι αντίστοιχο με το λαηβ του J Mascis πριν κάποια χρόνια στο An.
Θα δώσω το παρόν εκτός απροόπτου
Τέτοια κάνει αυτός από τα μέσα του '90 οπότε πιστεύω θα είναι καλός σε αυτό αλλά προφανώς ήθελα να τον δω με full band. Όπως και να έχει, είναι μέσα στους 5-10 αγαπημένους μου καλλιτέχνες οπότε εκεί θα είμαι ο,τι και αν είναι αυτό.
Είχαν φωτό του με μπάντα μαζί σε κάποια ανακοίνωση και δημιούργησαν μια σύγχυση.
Εγώ λογικά θα μαζεύω ελιές τότε. Αν όχι κι αν βρω εισιτήριο τελευταία στιγμή…
Ελπίζω να σκάσει και με τίποτα Sugar που υποτίθεται επαναδραστηριοποιούνται… ![]()
Έχει κανείς άποψη για Gazarte main stage;
Θέλω να πάω στο Billy Cobham και δεν ξέρω αν αξίζει ο εξώστης ή είναι πολύ μακριά.
Αυτά που έχω βρει πλατεία είναι εδώ:
Ουπς τελειώνουν ε; Χμ…
Είχα σκεφτεί να πάω την προηγούμενη φορά;, πριν την αναβολή. Αν κάνεις μια έρευνα google θα βρεις μερικές πολύ κατατοπιστικες φώτο από τον χώρο. Μια από αυτές είναι από τη σκηνή νομίζω. Τσέκαρε το.
Ο χώρος φαίνεται μικρός και προφανώς θα είσαι καθιστός, αλλά θυμάμαι ότι για εκείνη τη συναυλία είχα αποφασίσει ότι αν πήγαινα, θα ήταν σε τραπέζι κάτω. Δεν θυμάμαι τι δεν μου άρεσε σε αυτό που είχα δει στην εικόνα. Ίσως ήταν η μικρή διαφορά τιμής; Δεν θυμάμαι. Επίσης, γούστα είναι αυτά…
Μην πας στους ορθιους. Γνωμη μου, προσπαθησε να παρεις κοντινο στη σκηνη εισιτηριο. Ο εξωστης ειναι λιγο μακρια. Στα πλαϊνα του εξωστη δεν ειναι ασχημα.
Γέροι άνθρωποι ρε, τι όρθιοι. ![]()