Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

39€ ρε φίλε οι Clutch…

Θα γίνει παρτάρα όμως!

Ίδια ημέρα με maiden…

3 Likes

ακόμα καλύτερο! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Τρελή προσφορά τα 39ευρώ για περιορισμένη διαθεσιμότητα, να τρέξουμε να την προλάβουμε (!)

3 Likes

Ποια επιχειρηματική ΔΙΑΝΟΙΑ τους έβαλε αυτή την ημερομηνία άραγε…Δε μπορούσαν να παίξουν Παρασκευή?

Eχει F4 την Παρασκευή

1 Like

Στο μεταξύ, παρτάρα μεν, αλλά τα παλικάρια δεν κουνιούνται από τη θέση τους όταν παίζουν για κανέναν λόγο.

2 Likes

Μην ανησυχείς, καμία ελληνική ομάδα δε θα είναι.Ελπίζω σε αλλαγή μέρας γιατί θέλω να τους δω.Αλλιώς θα παίξει ταλιμπανιστική μονοήμερη Θεσσαλονίκη.

Οπότε θα αλλάξει η έδρα;

1 Like

Ακόμα χειρότερα, θα βουλιάξει η Αθήνα από τους επισκέπτες οπαδούς των ομάδων του final four, από τους οπαδούς των Maiden, τώρα και των… Clutch, εκτός και αν όλες αυτές οι ιδιότητες συγκεντρώνονται στα ίδια άτομα!

2 Likes

Όχι ρε συ αλλά δε νομίζω να έχει το ίδιο ενδιαφέρον και τον ίδιο κόσμο.Πχ εγώ αν περάσει η ομάδα μου, θα πάω στον ημιτελικό, εάν όχι θα προτιμούσα Clutch με χίλια.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ελληνική ομάδα. Αν ρωτάς εμένα, όταν δεν είναι,
τα F4 είναι καλύτερα, χωρίς πολλή φουστανέλα και γύρω γύρω.
Εκτός εάν πάει ο Άρης βέβαια…

Έχει πάει κανείς στο Arch εκει που ειναι τουλάχιστον για αυτη την εβδομάδα; Θέλω να πάω Moscow Death Brigade . Θα ήθελα να ξέρω αν ειναι χειρότερο απο το προηγούμενο arch και αν υπάρχει ελπιδα παρκαρισματος αφού είδα οτι ΜΜΜ δεν παίζουν εκεί.

Αν λες για αυτό στην Πέτρου Ράλλη, πήγα Dozer και το είδα ψιλογεμάτο τότε. Και πάρκινγκ βρήκαμε άνετα στα πέριξ και ο χώρος είναι καλύτερος από το παλιό Arch στην Κων/πολεως. Βασικα θεωρω πως ειναι αρκετα legit χώρος, όχι τέλειος, αλλά για μικρομεσαία ονόματα κομπλέ γενικά. Ήχος αξιοπρεπέστατος αυτή την μια φορά που πήγα.

1 Like

Δύσκολα μπορεί να συγκριθεί κάτι με το παλιό Arch. Είναι αρκετά πιο αξιοπρεπής χώρος. Είχα πάει στους a place to bury strangers οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για τον ήχο. Αν κάνανε και κανένα μερεμετι ίσως έστρωσε ακόμα περισσότερο. Αλλά μακριά από οποιαδήποτε συγκοινωνία.

Η διοργάνωση έχει τσακωθεί με τα timetables και δεν τηρείται τίποτα. Πανάκριβη μπύρα. Τα γνωστά…μην τα ξαναλέω. Στο Arch πάντως το χειρότερο δεν είναι ο χώρος αυτός καθαυτός, όπως πχ είναι στο Aux που την Παρασκευή στους Fuel Eater είχε καμένα ηχεία…

2 Likes

Νομίζω αν κατέβεις Ταύρο είσαι 10-15 λεπτά περπάτημα από το νέο Arch. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω πως βγαίνει κάπου εκεί.

Μισαωρο απο Ταυρο.

Εχει εκει κοντα ενα Lidl, πανω στην Πετρου Ραλλη. Το παρκινγκ του συνηθως ειναι ανοιχτο τα βραδια, ειναι μια λυση για παρκαρισμα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα πρέπει να ψάξανε πολύ για να βρούνε τόσο άβολη περιοχή!

8 Likes