Φοιτητές είναι τα παιδιά που το τρέχουν; Δεν εξηγείται αλλιώς. ούτε στα DIY live δεν παίζουν τέτοιες ώρες πλέον. Και αρνούνται να βγάζουν και timetable.
Θα παλέψω λίγο ακόμα με τα ηθικά στεγανά μου και θα αποφασίσω αν θέλω να τους δώσω τα λεφτά μου για αυτή τους την ανοργανωσιά.
DITZ θέλω να δω, όπως και τους commuter που τους γουστάρω πολύ.
Έχει βρει κανείς τις ώρες που εμφανίζονται τα συγκροτήματα στο αποψινό λάιβ των New Model Army; Στην σελίδα του λάιβ στο fb που έχω κοιτάξει δεν έχω βρει κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι 20:30 ανοίγουν οι πόρτες.
Σωτήριο μήνυμα. Είχα φύγει και λέω δεν τσεκάρω να δω τι λένε στο φόρουμ… θα πήγαινα εκεί και θα αναρωτιόμουν. Μου είχαν στείλει και email αλλά έχω τόσες ειδοποιήσεις στο κινητό που τίποτα δεν χαμπάριασα.
Μου φαίνεται δεν είναι γραπτό να δω Ditz. Την πρώτη φορά μου πήραν πίσω το ρεπό, τώρα αυτό…
Ο τραγουδιστής των DITZ είπε για Απρίλιο.
Σήμερα παίζουν στη Λάρισα.
Εντωμεταξυ εγώ δεν έλαβα κανένα μέηλ…
Είναι εμφανές ότι δυσκολεύονται πολύ με τις ανακοινώσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί. Πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο "το λάηβ ακυρώνεται μπλα μπλα μπλα. Θα γίνουν προσπάθειες για νέα ημερομηνία τον Απρίλιο. Όσοι θέλουν επιστροφή χρημάτων στείλτε μέηλ στο @ "