Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Και στο πρωτο λαιβ παντως θυμαμαι ειχαν βγει αργα (και ηταν Τριτη). Βασικα ολο το λαιβ ειχε αργησει … ΑΛΛΑΤΑΞΙΖΕ

2 Likes

1μιση η ώρα είχε τελειώσει. Πάλι δύο σαπορτ είχε. Βασικός λόγος που εγώ θα πάω New Model Army αλλά, όπως και να έχει, οι Ditz φοβερό γκρουπ λαιβ.

2 Likes

Φοιτητές είναι τα παιδιά που το τρέχουν; Δεν εξηγείται αλλιώς. ούτε στα DIY live δεν παίζουν τέτοιες ώρες πλέον. Και αρνούνται να βγάζουν και timetable.

Θα παλέψω λίγο ακόμα με τα ηθικά στεγανά μου και θα αποφασίσω αν θέλω να τους δώσω τα λεφτά μου για αυτή τους την ανοργανωσιά.

DITZ θέλω να δω, όπως και τους commuter που τους γουστάρω πολύ.

Συγγνώμη για το σπαμ γκρίνιας

4 Likes

Οι soma ανέβασαν ότι βγαίνουν 21:15

1 Like

1 Like

image

είναι θεούληδες. και δεν το λέω χαριτωμένα.

1 Like

Έχει βρει κανείς τις ώρες που εμφανίζονται τα συγκροτήματα στο αποψινό λάιβ των New Model Army; Στην σελίδα του λάιβ στο fb που έχω κοιτάξει δεν έχω βρει κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι 20:30 ανοίγουν οι πόρτες.

λίγο που έψαξα δε βρήκα ούτε εγώ.

πρέπει να είναι πολύ δύσκολο πράγμα το πρόγραμμα τελικά

edit: “στις 9 νταν” γράφει ο Φρανκ

1 Like

Δεν περιγράφω άλλο

4 Likes

Αναβολή.

Μας ενημέρωσαν ότι θα βγει νέα ημερομηνία σύντομα. Όποιος θέλει απευθύνεται στο more για επιστροφή χρημάτων

2 Likes

Εισαι εκει;

Επος. Θα σας έλεγα να έρθετε New Model Army αλλά βγήκε σολντ άουτ.

Σωτήριο μήνυμα. Είχα φύγει και λέω δεν τσεκάρω να δω τι λένε στο φόρουμ… θα πήγαινα εκεί και θα αναρωτιόμουν. Μου είχαν στείλει και email αλλά έχω τόσες ειδοποιήσεις στο κινητό που τίποτα δεν χαμπάριασα.

Μου φαίνεται δεν είναι γραπτό να δω Ditz. Την πρώτη φορά μου πήραν πίσω το ρεπό, τώρα αυτό… :frowning:

Δεν είχαν γείωση λέει και κάψανε κάτι πετάλια :partying_face:

Τώρα βγήκε ο Φρανκ πάντως.

Για Ditz, η φήμη λέει ότι θα γίνει αύριο η τον Απρίλη. Αν γίνει αύριο θα είναι αστείο.

Ευτυχώς που δεν ήρθα με ταξί.

1 Like

πηγε πισω το προγραμμα μιση ωρα?

Ναι, δεν ξέρω όμως αν οι NMA θα βγουν στην ώρα τους. Πάντως ο Φρανκ είπε 50 λεπτά θα παίξει οπότε 22:20 λογικά θα έχει τελειώσει.

Το “ή αύριο ή τον Απρίλη” θα γίνει η απάντηση μου σε όσους με ρωτάνε “πότε θα βρεθούμε ρε μλκ;”.

9 Likes