Ίλιον Plus αλλά δεν είναι στο Ίλιον;;
Εχθές έκανα για πρώτη φορά κάτι που ακούω να κάνετε συχνά και σας θαύμαζα. Πήγα σε δύο συναυλίες το ίδιο βράδυ.
Κατά τις 21:00 βρέθηκα στο CineStudio για να δω παρουσίαση δίσκου απ’ τους Ηρακλειώτες thrashers Toxic Terror, που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, “Isolation” πριν λίγους μήνες. Ήξερα τι να περιμένω, καθώς τους είχα δει και στο Rethymno Rocks, που τα είχαν διαλύσει όλα, αν και για κάποιο λόγο εχθές τους αισθάνθηκα κάνα δυο τσικ πιο κάτω. Ωραία η φάση που ανέβηκε ο πρώτος τους τραγουδιστής, για να πουν μαζί το “People of the Lie” από Kreator (σημείο αναφοράς των Toxic Terror μαζί με πιο ορθόδοξα crossover στοιχεία). Τον συμπάθησε όλη η αίθουσα όταν είπε πως “Άσχετα απ’ τους στίχους και το περιεχόμενο, θέλω να το αφιερώσω στην μητέρα μου που την κηδέψαμε εχθές”, γλυκούλης, συλλυπητήρια.
Παρ’ όλο που το metal party θα συνεχιζόταν, έπρεπε να φύγω, κι αφού είχα δει το κυρίως πιάτο δεν ένιωθα τόσο σκαστός. Φτάνω Στοά 60 λίγο πριν κλείσουν το σετ τους οι Druid, και προλαβαίνω ίσα ίσα να πάρω μια μπύρα και να βρω την παρέα πριν ανέβουν οι Gynoid για να τα διαλύσουν όλα. Τρομερό το noise / sludge μείγμα τους, πολύ ψυχωμένη ερμηνεία, και παίξανε και το “Pamela” απ’ τους Chat Pile λίγο πειραγμένο (κέρδισα και ειδική αφιέρωση αφού ήμουν ο μόνος καμένος που τους ήξερε).
Καιρό είχα να περάσω έτσι γεμάτα και όμορφα, και σε local επίπεδο με underground σχήματα που διατηρούν αίσθηση κοινότητας - κάτι που λείπει δραματικά απ’ το Ηράκλειο. Και γαμώ, δηλαδή.
Θα είναι κανείς DITZ την Παρασκευή να με κάνει παρέα ΑΝ τελικά σπάσω το εμπάργκο στο Arch;
New Model Army την Παρασκευή, αν όλα πάνε καλά.
Τους είχα δει την τελευταία φορά (στο Fuzz νομίζω) και ήταν πολύ καλοί!
Αλλά δεν έχω δει DITZ και το Exhaler είναι αλμπουμάρα και μπαίνω σε πειρασμό ![]()
Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα γιατί έχω δει και τις δύο μπάντες πολύ πρόσφατα και είναι και οι δύο εκπληκτικές ζωντανά και δεν ξέρω που να παω. Μάλλον New model army γιατι βαδιζουν προς το τελος τους. Αλλά πραγματικά ditz αξίζουν να πας, είναι καταπληκτικοί, τρομερή ενέργεια.
Ίσως κι εγώ εκεί, αλλά ακόμη 50-50
για του λόγου το αληθές:
και, ανταπόκριση δεν έχει, αλλά αυτό έβλεπα (μια η ώρα το βράδυ ε, ειδυλλιακό):
DITZ εκει για το 2/2 !
Λες για κρυστάλλινο ήχο και θυμάμαι ήταν στο Aux το λάηβ, αν θυμάμαι καλά. Άρα έχουμε ελπίδες για κάτι καλό και στο Arch.
Το είχα μετανιώσει τότε για DITZ αλλά δυστυχώς κόπηκε λόγω προγράμματος και χώρου. Οπότε τώρα που παίζουν και support οι αγαπημένοι μου commuter, λέω να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να δώσω τα λεφτάκια μου στην TMR.
NMA ήταν πολύ καλοί την προηγούμενη στο Fuzz και εννοείται όποιος ψηθεί και πάει θα το χαρεί!
το καινούριο Arch έχει αξιοπρεπέστατο ήχο σε ό,τι έχω πάει, στη μέση του πουθενά να μην ήταν και θα το συμπαθούσα πολύ.
και μπύρα από το περίπτερο ![]()
προσωπικά έχω πάει 6-7 φορές τουλάχιστον και μόνο μια φορά έχω πετύχει νορμάλ ήχο.
πλέον έχω ξεκινήσει κι εγώ εμπάργκο
(όπως και στο aux) εκτός αν είναι κάτι που θέλω να δω απίστευτα πολύ ή βρεθεί κανα free.
ΩΠΑ ΡΕ
αχαστο!
Rod Stewart
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - IMPORTANT INFO
Αγαπητοί θεατές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, για τη δική σας καλύτερη εμπειρία, οι θέσεις σας στο άνω διάζωμα θα μεταφερθούν στο κάτω διάζωμα, σε θέσεις με βελτιωμένη ορατότητα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Σύντομα θα λάβετε ένα νέο email με τα ανανεωμένα εισιτήριά σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτά για την είσοδό σας στον χώρο.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στην εκδήλωση!
Χαμηλή η προπώληση για τον Rod. Ευτυχώς που δεν ακυρώνεται…
Τους ειδα δις περσι στο Αιντχοφεν στο farewell tour των Nofx! Τιμιοτατοι!
post γκρίνιας για τις συναυλίες στο Arch. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν θα πάω σήμερα DITZ
Summary
Δεν έχουν βγάλει ακόμα πρόγραμμα από ότι είδα, παρά μόνο ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Στις 20:30 με 3 μπάντες! Που εντάξει και οι DITZ 60-70 λεπτά τους κόβω, αλλά γενικά η TMR δεν ήταν σχεδόν ποτέ συνεπής στην τήρηση του timetable. Οπότε μας βλέπω να φεύγουμε κατά τη 1 το νωρίτερο…
Συν θέμα με κίνηση λόγω καιρού, πάρκινγκ εκεί αν πάω με αυτοκίνητο. Πρόβλημα στην επιστροφή αν πάω με μέσα (Μετρό για Κεραμεικό και περνάνε κανα δυο λεωφορεία από εκεί).
Γέρασα;;