Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Φάση Geoff Tate πιστεύω. Υπάρχουν βιντεάκια στο Youtube από πρόσφατη περιοδία σε Ιαπωνία αν θέλει να τσεκάρει κανείς. Ας είναι ο Roy σε φόρμα και τα άλλα δεν με απασχολούν.

1 Like

Έχω ξενερώσει προκαταβολικά για αύριο, το κόβω να παίζουν 9 τραγούδια, με το ζόρι 70 λεπτά και να μένουμε με το πουλί στο χέρι. Σε μια γωνία ο clairvoyant γελάει.

Απο οτι διαβασα καπου τοσο παιζουν δυστυχως…

Και την προηγούμενη φορά τόσο έπαιξαν και οκ, γάμησαν, αλλά τώρα έχουν και έναν δίσκο παραπάνω και τέλος πάντων να πάνε να γαμηθούνε, έχω νεύρα (προκαταβολικά).

Εγω την προηγουμενη φορα παντως δε θυμαμαι ουτε 70λεπτα να ηταν οποτε δε θα παω για να μην εκνευριστω παλι:yum::yum::yum:

Παντως πριν 3 βδομαδες που ηταν Γερμανια επαιξαν μονο 9 κομματια :confused:

Την τελευταία φορά παίξανε 75, βγάλτε 5 λεπτά (πολλά λέω) για μεταξύ των κομματιών. Αλλά ρε μπαγάσες, αν ήμουν πάνω, θα ερχόμουν. Ήχος και απόδοση από άλλο πλανήτη, από ένα συγκρότημα που ακόμη ανεβαίνει.

Εχω βγαλει ηδη ticket…Δεν τους εχω δει ξανα οποτε δεν θα τους εχανα. Ελπιζω να παιξουν μερικα κομματια παραπανω.

Μιαμιση ωρα παιξανε σ’ εμας σχεδον. Τιγκα το Γκαζαρτε. Μη χασετε αυτον τον κιθαρισταρα ε :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Απροσδόκητη η μιάμιση ώρα. Στο μεταξύ είχε κάποιο περίεργο εφέ η φωνή; Ακουγόταν πολύ πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.

10 νταν σχολάω απο την δουλεια αύριο και θέλω ακριβώς μισή ώρα για να είμαι στο 8ball αν δεν αντιμετωπίσω προβλημα με παρκάρισμα. ποσα κομμάτια λέτε θα χάσω?

Αν διαθέτει κανείς για πώληση 2 εισιτήρια deafheaven, please DM me.

Έλα μλκες νταξ τα παίρνω όλα πίσω, μιάμιση ώρα είναι μια χαρά.

Αν παίξουν όντως μιάμιση ώρα και δεν τους κατεβάσει ο βλαμμένος για να ξεκινήσει το εράσμους πάρτυ στην ώρα του

1 Like

Εκπληκτικοί οι Messa.

Κακός ηχολήπτης. Τα έκανε μαντάρα σε μπάσο και μπότα και έκοβε τα πάντα

Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο setlist τους για φέτος .
Μας τίμησαν δεόντως και ήταν όλοι τους κεφατοι.
Μην τους χάσετε.

Όλο το The Spin, and then some, και η γκρίνια έπιασε τόπο, σχεδόν ενενηντάλεπτο.
Πλυ ωραία ήταν

1 Like

Φοβεροί οι Messa χθες, μιάμιση ώρα και όλο το φανταστικό Spin, δηλώνω πολύ ικανοποιημένος.

Αχ Σάρα

6 Likes

Επαιξαν απο ολους τους δισκους;

Αμέ :wink:, 12 κομμάτια παίξανε.

4 Likes

Να πω μια κουβέντα για τους φοβερούς Σούπερ Στέρεο χθες στο Ίλιον Plus που μας έκαναν να χορεύουμε ασταμάτητα!

Με έχει κερδίσει πολύ το ύφος του Τζινγκοβιτς και μουσικά και στιχουργικά. Και πολύ καλοί μουσικοί όλοι τους.

3 Likes