Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Πολύ καλό λαιβ
Η Sara και ο κιθαρίστας τους είναι σπάνια ταλέντα και οι δύο με φοβερη χημεία μεταξύ τους
Επίσης μου λύθηκε και η απορία για το ποιος κάνει τα brutal στο thicκer blood χαχα

1 Like

Πραγματικά ο κιθαρίστας έκλεψε την παράσταση

1 Like

Απο merch ειχε τιποτα; Αν ειχε CD θυμαται κανενας τιμες;

Είχε σε 3 διαφορετικά σχέδια t-shirts με 30€, είχε CD με 20€, είχε βινύλια με 30€ και 40€, είχε pin με 15€ και κάποια patches από τα οποία δε θυμάμαι τιμές. Ακριβό γενικώς το merch, αντίθετα με την τιμή του εισιτηρίου, που είναι μια χαρά.

Παρεμπιπτόντως, μου αρέσανε αρκετά και οι Tortuga με τον stoner-ο-kyuss-ο-sabbath-ο-ήχο τους.

4 Likes

Ο κιθαρίστας είναι και φοβερό παιδί. Και η Σάρα. Μετά το live με τους Paradise Lost στο Λονδίνο τους πέτυχα έξω από το χώρο της συναυλίας, μιλήσαμε 5 λεπτά και τους ζήτησα να μου υπογράψουν 2 δίσκους. Δεν είχαν sharpie και μου ζήτησαν 10 φορές συγνώμη.
Ένα μήνα μετά τους είδα στο Brighton, ο Alberto με θυμήθηκε, μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο και μετά από μόνος πήγε στο merch πήρε ένα δίσκο, τον πήγε στους υπόλοιπους και μου τον έφερε υπογεγραμμένο.

12 Likes

Ηθελα να παρω κανα CD τους αλλα 20 ευρω σε χωρο συναυλιας μου φαινονται πολλα.

2 Likes

Ακριβως αυτες οι τιμες :+1:

Εγω πηρα τα δυο βινυλια (συλλεκτικές εκδοσεις) και στο τσακ δεν πηρα τις γαμάτες καλτσες (20€) επειδη ηταν one size.
Αν ειχαν φουτερ με λογότυπο θα το αγοραζα. Μονο t-shirt ειχαν.
Τα cd οντως too much στα 20€.

ΥΓ1. Βρε συ, με το babalon εκλεισαν :stuck_out_tongue: Το αλλαζεις εσυ η εγώ? :sunglasses:
ΥΓ2. Setlist για να ζηλευουν ολοι οι αλλοι που τους ειδαν φετος. Αν δεν κανω λάθος, επαιξαν ολα τα τραγουδια που ειχαν προβαρει για την πρόσφατη περιοδεία τους.

1 Like

Σίγουρα. 9 τραγούδια έπαιζαν συνήθως, ακόμα και σαν headliners

Πρώτη φορά που βλέπω live Messa και ξετρελάθηκα.

Ξεκινάω με τα θετικά: η Sara απέδωσε εξίσου καλά με τους δίσκους, ίσως και καλύτερα, και μου άρεσε πολύ η σκηνική της παρουσία. Με μάγεψε δίχως να κινείται ιδιαίτερα, δίχως κάποιο τρελό σόου, μόνο με τη φωνή και το βλέμμα της. Το υπόλοιπο συγκρότημα ήταν εξαιρετικό, ειδικά ο μουστακαλής κιθαρίστας, και σε απόδοση και σε στυλάκι. Λάτρεψα το πως ακούστηκε το The Dress ζωντανά, είναι το αγαπημένο μου κομμάτι απ’ το The Spin και με κάποιο τρόπο έγινε ακόμη πιο αγαπημένο. Για το set list ήμουν απολύτως ικανοποιημένη, ειδικά επειδή έπαιξαν δυο κομμάτια απ’ το Belfry, που δεν το περίμενα. Τέλος, τα support ήταν πολύ καλές επιλογές, ειδικά οι Empty Frame μου άρεσαν πολύ και τσίμπησα ένα cd τους. Μορφή και ο κιθαρίστας των Tortuga, ο άνθρωπος κοπανιόταν συνέχεια και γενικά το ζούσε έντονα.

Η γκρίνια: Πρώτον, όντως ήταν ακριβό το merch, ειδικά τα cd των Messa. Αν ήταν κάποιο digipack ή ειδική έκδοση οκ, ίσως και να το κατάπινα, αλλά ούτε αυτό είχαμε. Αγόρασα μπλουζάκι τους που οκ, είναι πιο λογικό σε τιμή. Ο ήχος ήταν απαράδεκτος, ειδικά στους Empty Frame θα ορκιζόμουν πως κάποιος σαμποτάρησε επίτηδες τη μπάντα, γιατί οι φωνές των παιδιών θάβονταν εντελώς. Το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι Messa όμως. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του χώρου, πρώτη φορά πηγαίνω στο Gazarte, μου έκανε εντύπωση όμως.

Ως συμπέρασμα έφυγα ακόμη πιο ενθουσιασμένη με τους Messa, σκεπτόμενη πως θέλω να περάσει γρήγορα ο χρόνος που θα βγει ο επόμενος δίσκος για να μας ξαναέρθουν.

2 Likes

Εσύ :stuck_out_tongue:

1 Like

Αλήθεια, το σαξόφωνο πώς το έκαναν;

https://www.youtube.com/shorts/PODnKsb7UUY?feature=share

2 Likes

Πάντως και εγώ προσωπικά κρατηθηκα και δεν τσίμπησα το spin. 20 ευρώ είναι πολλά για χώρο συναύλιας
Ενδεχομένως να έβαλε και κάποιο καπέλο το μαγάζι , δεν ξέρω…
Ο ήχος πάντως (στους Messa τουλάχιστον) ήταν μπόμπα για μένα, πεντακάθαρος

Στο bandcamp τους το cd έχει 14, αλλά με 15 ευρώ μεταφορικά :joy:

Το 30άρι για τα μπλουζάκια που πλέον είναι και νορμάλ σε σχέση με τις μεγάλες μπάντες που χτυπάνε 45+, είναι απλώς τραγικό και όχι, δε θα στηρίξω (χέστηκαν όλοι, απλά λέω)

Θεσσαλονικη δεν εχει καν cd :joy:

Καρδούλα για αυτό. Αν και το τελείωμα τους με την blackια δεν μου κάθησε καλά.

Και ένα edit μετά το υπέροχο live

1 Like

Τι ωραία μπάντα βρε παιδιά

Εντιτ, ξύπνησε κανείς τραγουδώντας all my monsters ready to feeeeeeeed ή μόνο εγώ;

6 Likes

Φοβερη αποδοση!

Το 8ball δεν ειναι σε καμια περιπτωση καταλληλος χωρος για τετοια Live.Ελπιζω την επομενη φορα να ειναι σε καποιον μεγαλυτερο.

90 λεπτα περιπου επαιξαν και εδω.Φωναρα η Σαρα,παιχταρας ο κιθαριστας αλλα και οι υπολοιποι δεν υστερησαν πουθενα.

Εντωμεταξυ απο τα βιντεο κτλ η Σαρα μου φαινοταν πιο ψηλη και πιο “ογκωδης”. Περασε καποια στιγμη απο μπροστα μου και δεν την καταλαβα αμεσως γιατι ηταν σχετικα μικροκαμωμενη.

5 Likes

μπασα samples σε synthesizer (παίζει ο Marco) που βασικά γεμίζει τους ήχους που δεν μπορούν να αναπαράξουν και λίγα φωνητικά από Sara.

Θα επεκταθώ (πολύ) στην ανταποκρισή μας!

3 Likes

1 Like