Αυτό πότε έγινε ρε παιδιά; :Ρ
Και τις 2 μερες απο οτι καταλαβαινω εκλεισαν με το Hour of the Wolf.
Στην Αθηνα παιχτηκε ενα κομματι παραπανω, το Void Meridian συμφωνα με το setlist.fm.
Ναι, με μεγάλη σιγουριά, ό,τι κι αν έλεγε το setlist πάνω στη σκηνή, είναι σωστό το setlist.fm αυτή τη στιγμή.
Ειναι καραλαθος. Καποιος συνεχως κανει λαθος edit στο setlist.fm
Στην Αθηνα τα δυο encore βγηκαν εκτος προγραμματος (τους). Επαιξαν μετα void meridian και εκλεισαν με babalon.
To hour of the wolf εκλεισε το main set τους, ως συνηθως.
Στην αθηνα δηλαδη εκλεισαν με τα δυο τραγουδια που συνηθως τις ανοιγαν νωριτερα στην περιοδεία τους.
Θεσσαλονίκη έκλεισαν σίγουρα με το Hour of the Wolf.
Για κάτω, όταν αποφασίσετε πείτε ![]()
Κι εγώ θυμάμαι ότι έκλεισαν με το Void Meridian.
Πιστεύω πως ο ήχος δεν ήταν στο 100%, ειδικά για τα φωνητικά της Σάρα, τουλάχιστον σε 2-3 κομμάτια στην αρχή. Σε σχέση με 3 χρόνια πριν, στο Κύτταρο, που σειόταν το μαγαζί από τη φωνή της σε κάθε τραγούδι, κάτι δεν πήγε και τόσο καλά στην προχτεσινή συναυλία. Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν οι Messa, επαγγελματίες, τα έδωσαν όλα κι εμείς από κάτω το χαρήκαμε.
Αυτό το υπέροχο μαλλί που έχει δίνει την αίσθηση του όγκου. Χωρίς αυτό θα φαινόταν πραγματικά μικροσκοπική.
Δεν έχω ακούσει ποτέ Messa, τόσο καλοί είναι;
Sarah ![]()
ω ναι, από τα καλύτερα γκρουπ εκεί έξω αυτή τη στιγμή με τρομερά ταλαντούχους μουσικούς
Για την Σάρα τα έχουμε πει πολλές φορές, η φωνή της σε σαγηνεύει, την έχω αποκαλέσει νεράιδα και λόγω παρουσίας και λόγω ερμηνείας και συνολικά μουσικού ύφους της μπάντας
Είμαι αρκετά σίγουρη ότι έκλεισαν με hour of the wolf καθώς το συζητούσα με φίλο μου που είναι το αγαπημένο του κομμάτι της μπάντας στο διάλειμμα πριν το Encore κι έλεγε δεν γίνεται να μην το παίξουν. Και σιγουρα πρωτο του Encore ήταν το Void Meridian. Έχοντας δει τους Messa 3 φορές φέτος, θα πω πάντως ότι ήταν η καλύτερή τους, γιατί όλη η υπόλοιπη χρονία αποτελούνταν από φεστιβαλ και support τους Paradise Lost, επί της ουσίας ήταν οι πρώτες τους headline εμφανίσεις εδώ και καιρό.
Για περισσότερο μπουρδολόγημα:
Σε άλλα νέα, και τους Deafheaven τους είχα ξαναδεί φέτος, αλλά παναγίτσα μου, τι ήταν το χθεσινοβραδινό;
Παιδιά το encore ήταν Void Meridian και Hour Of The Wolf

Ναι γαμώ το στανιό μου
μ’αυτά και μ’αυτά, φτάσαμε να βλέπουμε την Patti Smith στο Λυκαβηττό οριακά με τιμές Ηρωδείου…
υπέκυψα (πρώτη φορά ξανασυμβαίνει) και έκλεισα στο κάτω διάζωμα με 65€.
Αρένα είναι κλειστή η έγινε sold out?
Λυκαβηττός, μόνο καθήμενοι, αριθμημένες θέσεις.
Αυτά είναι!! Και με Bokomolech και 18 ευρώ…
https://www.ticketmaster.gr/prolapse-bokomolech_sp_2144479.html