Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Σορυ για το off topic ,να κάνουμε ειδική μνεία κ στο θρυλικό ξυλουργείο του μύλου!

4 Likes

Μύλος κ Υδρόγειος ρε φίλε, τι γαμάτα χρόνια…

3 Likes

εχουμε νεα για το που μεταφερεται πλεον το principal τωρα που κλείνει ο μύλος?

Slayer και παραλίγο και SOAD :upside_down_face:

Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια είδα πρώτη φορά τους Lost στην Υδρόγειο. Ο Χολμς βγήκε με μακρύ μαλλί και μας έπιασε νευρικό γέλιο. Αφιέρωσε κάτι στον Ντάρελ που είχε δολοφονηθεί λίγες μέρες πριν και μας παρουσίασε και καινούρια κομμάτια από τον δίσκο που θα έβγαζαν.
Ωραίες εποχές στη Θεσααλονικη.

4 Likes

Ημουν κ εγω εκει. Ωραίο λαιβ. Γεμάτη βραδια.

1 Like

Με καινούριο δίσκο στις αποσκευές τους, θα είναι και γαμώ!

3 Likes

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο νεότερο με την συναυλία των Ditz; Νέα ημερομηνία; Επιστροφή χρημάτων; Μου ήρθε ένα μέιλ για την ακύρωση και τίποτα άλλο.

2 Likes

Δεν έχει έρθει τίποτα.
Έστειλα στην TMR και μου αρχίσανε τις μαλακίες… έστειλα και στο more και είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι ακόμα για επιστροφή χρημάτων.

1 Like

Τα ίδια αναρωτιόμουν και εγώ χθες. Έψαχνα στο mail μου μήπως έχει κάπου καταχωνιαστεί κάτι. Υπάρχει σχετική νομοθεσία;; Είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα ή μπορεί να μας πουν καμιά ημερομηνία που να μην μπορώ κλπ και να μου μείνει στο χέρι το εισιτήριο;;

Δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει.
Νομίζω αν ανακοινωθεί νέα ημερομηνία δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν refund. Ωστόσο νομίζω πως οι περισσότερες διοργανώσεις πλέον κάνουν, και ειδικά αν περάσει και τόσος καιρός (είχαν πει για Απρίλιο 2026).

Τώρα ποιος ξέρει με δαύτους.
Στο 3ο μήνυμα μου απάντησαν εντωμεταξύ. Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες.

1 Like

Μπορεί να επικαλεστούν το δικαίωμα της σιωπής

29 Likes

Rod Stewart: Με μία λέξη: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ !!! Και ας μην το γέμισε…

6 Likes

Απίστευτος! Σαν να εχει σταματήσει ο χρόνος! Τυχεροί που προλάβαμε οσοι δεν τον είχαμε δει καπου έξω!

5 Likes

Ακομα και για τα μαλλια του!

6 Likes

Αν κανείς ξέρει τι έγινε την στιγμή που ο Rod Srewart έπαθε Bruce Dickinson και πέταξε έξω από τη συναυλία έναν Greek cunt , θα είχε ενδιαφέρον να το μαθαίναμε.

Υποθέτω ότι κάποιος θεατής θα επιχείρησε με άκομψο τρόπο να αρπάξει κάποια από τις μπάλες ποδοσφαίρου που πετούσαν στο κοινό…

3 Likes

Να δούμε, όσοι απο εμάς φτάσουμε στην ηλικία του, πως θα έχουμε παραξενεψει!

1 Like

Αν ερθει με το ακόλουθο setlist, μια χαρα!

https://www.setlist.fm/setlist/geoff-tate/2025/edmonds-center-for-the-arts-edmonds-wa-3347a4c1.html

2 Likes

2 Likes