ΝΑΙ!
Να μπει δροσερά το καλοκαιράκι.
Μετά από κάποιες επικοινωνίες και με το support της more και ενημέρωσε ότι θα κάνω αμφισβήτησης συναλλαγής μέσω τραπέζης, μου ήρθε μόλις mail από την TMR ότι προχώρησαν σε επιστροφή χρημάτων και θα τα δω σε κάποιες εργάσιμες στον λογαριασμό μου.
Αν θέλετε κινηθείτε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο γιατί τους βλέπω να την αφήνουν για το 2026 την ανακοίνωση.
Χτες υπέροχος Patrick Walker αν και δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι πρόκειται για one-man acoustic show. Όπως και να έχει μαγεία αυτή η φωνή, σε έπαιρνε μαζί του ακόμα και με την ελάχιστη υποστήριξη. Πολλή ψυχή.
Φίλε συνήθως ο διοργανωτής είναι ο τελευταίος που θα υποστηρίξω όταν έχει κάνει μαλακία, αλλά η ανακοίνωση του ιβεντ ήταν εξ αρχής η παρακάτω στο δελτίο τύπου:
“Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, ο Patrick Walker θα ανέβει στη σκηνή του Αρχιτεκτονική Live Stage (Ελασιδών 6, Αθήνα) για να παρασύρει το κοινό σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ, υπό το φως των κεριών, γεμάτο ευαισθησία και εσωτερικότητα.”
Επιπλέον φέτος μόνο περιοδεία ακουστικό σόλο έχει κάνει ο Patrick ως 40 watt sun. Μόνο με τους Warning έπαιξε ηλεκτρικά. Στην τρίτη φορά που τον βλέπω φέτος σολο ή και με warning, ο άνθρωπος είναι ανατριχιαστικός. Περισσότερα σουν
Δεν έριξα κάποια ευθύνη, δεν μου ήταν ξεκάθαρο λόγω του ονόματος 40 watt sun που υπήρχε στα υλικά. Η ανακοίνωση όπως την παραθέτεις είναι αρκετά ξεκάθαρη, κάποιος μπορεί να έχει δει απλά μια αφίσα και να μην έχει διαβάσει την λεπτομέρια.
Όπως είπα, είτε έτσι, είτε αλλιώς υπήρξαν ανατριαχιαστικές στιγμές σε όλο αυτό οπότε είμαι more than happy που συνέβη.
Τι μόνο Θεσσαλονίκη γαμώ τη μάνα σας

μιας και τους original δεν βλέπω να τους φέρνει κανείς, μπορείτε να ξεχαρμανιάσετε με την πειρατική βερσιόν (pun very much intended)
Απωθημενος ΒΟΥΡΚΟΣ.
Ανακοινώθηκαν για τις 8 Μαΐου οι DITZ. Στην ανακοίνωση δεν είδα κάτι για επιστροφή χρημάτων παρά μόνο ότι ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.
edit: στο post στο instagram έγραψαν πως όποιος δεν μπορεί να στείλει email με τον κωδικό του εισιτηρίου για επιστροφή χρημάτων.
Να πάτε
Χθες η βραδιά ήταν MONOMAIDEN ! Δεν είχα δει ξανά τους Iron beast. Λιγο παραπάνω απο 3 ώρες με πολύ προσεγμένες εκτελέσεις από καθε εποχή των Maiden.
Φοβεροί και πάλι.
Όπου τους πετυχαίνετε δείτε τους.
3 ώρες ασταμάτητοι. Με τραγούδια που live δεν έχουμε ακούσει και ούτε πρόκειται.
Κάποιος θα έλεγε ότι περνάς καλύτερα από τους αυθεντικούς…
Κακοπροαίρετοι.
Ίσως η τελευταία της χρονιάς, καθηλωτικοί όπως πάντα Electric Litany με μεγάλο bonus τους Kepler Is Free. Περισσότερα εντός.
Twisted Sister και Manowar. Thank me later. Καλα Χριστουγεννα.
Στη Νέα Μάκρη;;;;
Μωρέ μπράβο…
Ναι, θελει μπανια ο Αρχηγος και κοψιδια ο Ντι. Αυτο λεει το ινφο μου.