Στο νέο Arch πού συνιστάται να παρκάρουμε, για πείτε λίγο οι συναυλιογνώστες.
παρκάρω από την πίσω μεριά. έχει κάτι γηπεδάκια 5x5 και γενικά ψιλογειτονιά εκεί. παραδίπλα πάντως έχει και ένα Lidl πάνω στην Π. Ράλλη που το πάρκινγκ του είναι ανοιχτό χωρίς μπάρα. Αλλά κι εκεί επίσης τριγύρω επειδή έχει αποθήκες, θα βρεις να παρκάρεις.
στο περίπου
Αχα, ΟΚ, θενξ ![]()
Να παρκάρεις θα βρεις. Το αυτοκίνητο θα το βρεις;
στην περιοχή που είναι στα γηπεδάκια και στα 4 οικοδομικά τετράγωνα νομίζω είναι αρκετά ασφαλές αν βρεις εκεί γιατί είναι γειτονιά. αυτό κάνει και δύκολη την εύρεση πάρκινγκ. πάντα κάπου εκεί παρκάρω πάντως και δεν έχω ακούσει να γίνει κάτι.
ας πούμε το πάρκινγκ του Lidl και το δρόμο που είναι τα ΕΛΤΑ κλπ τον έχω για πιο τελευταία λύση, γιατί είναι κάπως πιο “ερημικά” και επίσης είναι και πιο μακριά
Lidl θα το έβαζα εγώ.
Στον δρομο απεναντι απο το 5χ5 (δημητρος) ηταν παλια το Σταρ, το Καναλι 5 και ο Φιλαθλος (σε αποσταση 50-100 μετρων μεταξυ τους). Τοτε ηταν χωραφια, τωρα βλεπω οτι ειναι γειτονια κανονικη. Μια χαρα ειναι για παρκινγκ, αντε μιλα της.
Ronan Harris είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος να πούμε.
Συγλονιστικά τα συναισθήματα εχθές στους vnv nation. Συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό. Περισσότερα σε μερικές ώρες!
Ναι ναι, να έχει την υγεία του το θηρίο να κάνει τον κόσμο να κουνάει κώλους. Αυτό το σπάσιμο που κάνει η φωνή του ακόμα κι όταν μιλάει είναι μια συγκίνηση, το παλικάρι νιώθει πάρα πολλά.
Για πείτε πώς ήταν στο κωλο-Arch, γιατί το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του Heavy Psych είναι πολύ καλό για τα γούστα μου και σκέφτομαι να πάω εκεί για δεύτερη φορά στη ζωή μου…
Κοιτα, μέσα στο αρτσ δεν ειναι και δεν ηταν ποτέ ασχημα αν δεν σε ενοχλει η διαρρύθμιση του με τα σκαλακια στο πλαι. Ο ηχος ηταν κρυσταλλο αλλα ηταν synths και ενα ηλεκτρικο τύμπανο. Δεν ειχε καποια απαιτηση που θα εχει το συγκεκριμενο φεστ. Μπυρες κανουν εξι ευρω, αισχος, αλλα καθένας το μπατζετ του. Πλεον εχουν αυστηροποιησει πολύ το καπνισμα, πάλι βέβαια βρέθηκαν 2-3 να καπνιζουν πανω σε εγχειρισμενο ανθρωπο (τα λεω στο κειμενο). Η τοποθεσία είναι απαράδεκτη, αλλά είσαι οδηγός οπότε θα το ξεπεράσεις.
Καταρχάς να προσυπογράψω τα γραφόμενα για Ronan, ήταν τρομερά συγκινητικός ο άτιμος. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υγείας πέρασε, επανήλθε δριμύτερος με σχεδόν δίωρο σέτλιστ, κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στο DD Open Air του '23. Αυτή τη φορά ήμουν και πιο προετοιμασμένος για την επιλογή των κομμάτιων, ακόμα κολλημένα είναι στο μυαλό τα “When is the Future?” και “Nova”.
Σεβασμός και για την γαϊδουρινή υπομονή του να ζητά -πάντα με ευγένεια- να μην τον τυφλώνουνε με τα φλας απ τις κάμερες και τα βίντεο. Εκεί αυτοί/αυτές όμως ακάθεκτοι, και δώστου πάλι παρακλήσεις ο Ρονανούλης. Τεσπά, αντιλαμβάνομαι ότι πλέον μιλάμε για φαινόμενο σκληρου εθισμού, τα περιέγραψε εξαιρετικά ο Πλατς στην πρόσφατη Ψύχραιμη Κριτική, όποι@ αναγνωρίσει εαυτό τ@ στο σχετικο βίντεο, ας προσπαθήσει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.
Για το Arch τώρα, πρώτη φορά πήγα στον νέο χώρο, σα διαρρύθμιση μπορώ να πω μου άρεσε, κατά τ’ άλλα ουρά μέσα στο κρύο για να μπούμε, αν και κάποια στιγμή επιταχύνθηκε το πράγμα. Για ήχο, όντως κρύσταλλο αλλά τα ηχεία εμένα δε μου γέμισαν το μάτι για λάιβ με κιθάρες/μπάσα/τύμπανα. Αφήνω τελευταία την αισχροκέρδεια σε μπαρ (ποτά από πανάγνωστα labels στο 10ευρο) και γκαρνταρόμπα (τι 3 ευρώ ρε τσοπάνηδες).
Από πάρκινγκ, ψιλοεύκολα τελικά.
Επιστρέφουμε με περισσότερες λεπτομέρειες!
και το ποτήρι μετά βίας χωράει 300ml…
δεν είναι ιδιαίτερα κακός ο ήχος στο Arch πάντως. αν δεν τον έχω ακούσεικαι σε πιο “απαιτητικά” λάηβ. αλλά ο χώρος είναι ερείπιο και θέλει επειγόντως μια ανακαίνιση και κυρίως για λόγους ασφαλείας.
Ωραία φάση iotunn στο 8ball. Καποια θεματακια ειχε ο ηχος κυρίως στην αρχή του λαιβ αλλά γενικα επαιξε καλη μπάλα η μπάντα. Εχουν μελλον μπροστά τους.
Κοσμο δεν ειχε καθόλου, ημασταν ελάχιστοι εκεί μέσα αλλα οκ Σαλούγκα είσαι, γεμίζουμε μονο σε paradise lost και ρακιτζη.
Τα λέμε μεθαύριο sunburst.
Προχωράμε!
δεν έχουν κόσμο τα λάηβ? Γίνονται κ αρκετά νομίζω.
κάτι άκουσα για david guilmor αθήνα
Δεν υπάρχει καν περιοδεία στα σκαριά.