Μην τα λέτε έτσι απότομα και χάσουμε τον ύπνο μας ![]()
Το έγραψε και ο Παπαδογιάννης στο gazzetta πριν από λίγο
αυτό
και ο τύπος έχει inside knowledge
Link;
Κοιτάξτε, είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να έρθει Ελλάδα (χωρίς Ηρώδειο δεν ξέρω πού θα παίξει βέβαια), αλλά επειδή αφενός δεν έχει ανακοινωθεί κάποια περιοδεία, αφετέρου περιοδεύει μόνο με νέο δίσκο, δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο στον ορίζοντα. Πχ. για τη Ρώμη πριν 1,5 χρόνο είχε ανακοινωθεί αρκετούς μήνες πριν. Μακάρι βέβαια.
Αν γίνει προβλέπω τιμές >200€ πάντως!
Πολυ χαρηκα που ο Γιωργος Καρρας εχει επιστρεψει στη μουσικη. Οι συνοδοιποροι του ειναι ωραια μπαντα και ο ηχος τους διαφοροποιειται απο τα συνηθισμενα, μιας και εχουν και πληκτρα/μπασο κλαρινετο. Ωραια τα κομματια απο τις δυο δουλειες του, πολυ καλα τα δυο νεα, ακυκλοφορητα που επαιξε, μαγικα τα τραγουδια απο Τρυπες. Σκατα στα γομαρια που εκαναν το μερος τεκε. Ειστε πολυ μαλακες ![]()
Λέω να πάω τελ Αβίβ να τον δω με μπλουζάκι waters
Είμαστε σίγουροι για το πόσο legit είναι; Γιατί σε official site δεν βρήκα κάτι
το ειδα απο e-tetradio/loaded που γενικα δεν ανεβαζουν οτι να ναι
Η αφίσα είναι καραμπινατο ai πάντως.
Και το Τελ Αβίβ δε νομίζω να ισχύει εν μέσω πολέμου
Senser απόψε στο Αν. Bring it on!
Επισης, ειναι λιγο τρελο για εναν τυπο 80 χρονων να μπει σε ενα σωρο υπερωκεανιες πτησεις μεσα σε λιγους μηνες και να ξεκινησει απο Ευρωπη, να παει Αμερικη, μετα Ιαπωνια, Αυστραλια, Νοτια Αμερικη και παλι Ευρωπη. Οχι οτι το αεροπλανο του Γκιλμουρ θα στερειτει ανεσης, αλλα και παλι. Για να γινει σωστο promotion κτλ το νωριτερο που θα μπορουσαν να ξεκινησουν αυτες οι συναυλιες ειναι Σεπτεμβριος, και σιγα μην μπει σε 20 αεροπλανα (μερικα για 15 ωρες) μεσα σε ενα τριμηνο.
Αν αυτό είναι το source… Μου φαίνεται και ο Παπαδογιάννης σα να είδε αυτή την αφίσα απάντησε.
Αναρωτιέμαι ποιος θα το δει και δε θα πει AI…
Χτες πήγα μετά από κάτι χρόνια στο Blackbox να δω Hay Stealthy και Dead elephant. Πέρα από το ότι απολαύσαμε δύο πολύ καλές μπάντες, αξίζει να γίνει μία μνεία στην προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια να είναι ο χώρος αξιοπρεπής για λάιβ. Να δώσω και τα εύσημά μου στο θεατή εκείνο που μετά από σκληρή προσπάθεια κατάφερε τους Dead elephant να παίξουν κι άλλο μετά το τελείωμα του σετ τους. Ο επιμένων νικά!
Sunburst στο 8ball παρα πολυ καλοι!
Gus μας γλεντησε για την πλάκα.
Προσωπικά λατρευω να τον ακούω και πλέον να τον βλεπω πολυ παραπάνω απο τον άλλον Gus.
Η μπάντα πολυ δεμένη και μας παρουσιασαν ενα μελωδικο prog set λες και επαιζαν στα 90s!
Τα λεμε σε λίγες μέρες Tate.
Προχωράμε!
Carcass…Ωρε μαναμ!
Αγριεψανε τα πραγματα
Τον εχασα,ηθελα να παω αλλα δεν βολεψε,ειναι η 2η φορα που χανω live του και το solo album του δειχνει υποσχομενο απο τα 1-2 singles που ακουσα.
Τον Roy Khan σκεφτομαι,38 ευρω,βαλε και καμια μπυρα,ενα 45αρι για το black halo πολλα δεν ειναι? και οκ δεν ξερω τι λεει το line up του.