Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Μπήκα να βγάλω εισιτήριο την Παρασκευή για τον θεό (τον Khan), μου έβγαλε 35ευρώ + 3,5 fee, είπα κάποια πράγματα για τον θεό τους (όχι τον Khan) και το Σάββατο πήγα πήρα από τον Alone, 30ευρώ.

Sunburst όντως πολύ καλοί και με αρκετό κόσμο (για τα δεδομένα της πόλης, του κωλομάγαζου και της μέρας δλδ), ελπίζω να έχουν πλέον πιο σταθερή παρουσία, δισκογραφικά αλλά και συναυλιακά, είπα στον Γεωργίου “μας λείψατε” και μου είπε “και εμάς μας λείψαμε”

3 Likes

Ισως δεν εχω ξαναγορασει τοσο γρηγορα εισιτηριο

9 Likes

2 Likes

@martian θα πάμε;

1 Like

Δεν είναι κακό, το σημειώνω.

1 Like

Τον ειχα δει πριν αρκετα χρονια με Glenn Hughes και δεν ηταν σε καλη κατασταση.Δεν ξερω πως ειναι τωρα.

1 Like

έχω να τον δω καμιά 15αριά χρόνια το υπολογίζω. από ένα φεστιβάλ του George Gakis στα Γιάννενα.
οκ μου είχε φανεί, απλά είναι λίγο υποτιμητικό όταν έχεις καριέρα να παίζεις “hard rock classics”. Θυμάμαι έπαιξε αρκετά από Rainbow με Dio και Bonnet και είχε αφήσει έξω δικά του και είπε Mistreated και Smoke on the Water ξερωγω…

για το καλτ της υπόθεσης πήγαινα πάντως

Το mammothfest βλέπω φέτος στήνει ωραία φασούλα εδω πάνω…

2 Likes

Έχει βγει κάποια ανακοίνωση για σήμερα Geoff Tate;; Θα γίνει ;;

Χθες πόσταραν πρόγραμμα πάντως και δε βλέπω κάτι νεότερο, δε νομίζω να πτοηθούν από τη βρόχα. Θα καβαλήσουμε τα κανό και θα κατέβουμε!

Το πρόγραμμα της συναυλίας:
Ταμείο: 18.30 ( ΜΟΝΟ για παραλαβή Hard copy εισιτηρίων)
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00
Inner Vitriol: 20.30
Geoff Tate : 21.30

1 Like

Πριν μία ώρα ανέβασε αυτό, οπότε…

Ελπίζω να καθυστερήσει κάνα μισάωρο πάντως, μιας και η κατάσταση στους δρόμους προβλέπεται δύσκολη.

Πόσταραν πριν κάνα μισάωρο στο fb φωτο από soundcheck και τις ίδιες ώρες στο πρόγραμμα.
Καλή μας τύχη!

Για καλή τύχη είχε καλό καιρό
Δλδ φαντάσου να είχε και κάνα DeGarmon μαζί ο Tate τι είχε να γίνει.

2 Likes

Ναι αλλά πείτε κ πως ήταν. Κ τις 2 φορές που τον είδα πάντως εγώ ήταν πολύ καλός.

Πολύ ωραίο το λάηβ, δεν είχα πάει στις προηγούμενες δύο, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Τα πιτσιρίκια που έχει μαζέψει στη μπάντα αν και με ξένιζαν κάπως σαν εικόνα ακούγοντας τις κομματάρες που έπαιζαν, ήταν πολύ καλά δουλεμένοι και προβαρισμένοι.
Και για λίγη αχρείαστη γρίνια, θα πω για δίσκο όπως το Mindcrime, ο ήχος των ηλεκτρονικών ντραμς ήταν έγκλημα.
Ο ήχος κάπως χαμηλά, δεν ξέρω αν έγινε για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του Tate, ο οποίος έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση βγάζοντας σχεδόν τα πάντα λες και ήταν στο ρελαντί. Πολύ χαλαρός γενικά και αποτελεσματικός και στα πιο δύσκολα σημεία.
Tο Gagarin ψιλοτίγκα αν και κάπως ψόφιο το κοινό, δυνατό και χωρίς εκπλήξεις το υπόλοιπο setlist.

4 Likes

Ήταν πολύ καλός και διατηρεί την φωνή του σε πολύ ψηλά στάνταρ, όχι μακριά από τα prime χρόνια του.Η μπάντα του ήταν οκ, αν και δεν κατάλαβα γιατί χρειαζόντουσαν 3 κιθάρες.Το υλικό αποδόθηκε αρκετά πιστά, εκτός από κάτι ηλίθιες παύσεις σε άκυρα σημεία.Η Sister Mary μια χαρά επίσης.

Όμως η συναυλία επισκιάστηκε από την ελεεινή διοργάνωση που είχε κόσμο επί μια ώρα να κάθεται μέσα στην βροχή, γιατί στο ταμείο υπήρχε 1 (ένα) άτομο.Επίσης εννοείται πως τα εισιτήρια ήταν υπεράριθμα και οι μισοί δεν έβλεπαν καν.Τουλάχιστον καθυστέρησε περίπου μισή ώρα για να προλάβουν να μπουν οι περισσότεροι.Αρκετός κόσμος έχασε 2-3 κομμάτια στην αρχή.

2 Likes

Τραγικο ειναι γιατι δε μας ηρθε barcode και να ειναι ευκολη η ζωη μας.

Ας ελπίσουμε ότι ο Σάκης Φράγκος είναι τόσο τρελός, ώστε να το επιβεβαιώσει για του χρόνου. Αν γίνει…

Κατά τ’ άλλα, στους γείτονές μας έγινε αυτό:

2 Likes

Τι ωρα ανοιγουν οι πορτες θεσσαλονικη για Tate,στη σελιδα του principal λενε 20:00 και 21:45 onstage,στο 123tickets αναφερει 21:00 πορτες,22:15 onstage,ποια ειναι η σωστη ωρα?