Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Πολύ καλά ήταν χτες, δύναμη και ενέργεια.

Έχουν πολύ καλό υλικό, δυναμικό μπάσιμο αλλά κορυφή για μένα το Born to die και η 2άδα Invisible Man & Look down on us.

Το πρόβλημα αντιμετωπιστηκε πολύ τίμια από την μπάντα, ξαναπαίξανε το Zeitgeist.

Γενικά πολύ ωραία συναυλία, γεμάτο βράδυ. Πάντα τέτοια!

3 Likes

Ρε μλκς…

4 Likes

Πολύ καλοί οι Tramhaus χθες. Πιστεύω θα τους ξαναδούμε στο μέλλον.

Maruja καταιγιστικοί. Πολλές εντάσεις, φοβερές μουσικές, αν δεν ήταν τόσο καγκουρας ο μαν θα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα και οπτικά :stuck_out_tongue:
Θα συμφωνήσω με την Ειρήνη για τους “χίπηδες” αλλά νταξει καλή στάση γενικά και τη σημαία της Παλαιστίνης.

Φοβερός ήχος και στις δύο μπάντες.
Κρίμα που δεν είχαν το άλμπουμ τους οι Maruja σε βινύλιο.
Τσιγκουνευτηκα να πάρω των Tramhaus :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ναι μωρε όντως πολύ καλά το διαχειρίστηκαν, αλλά μπήκα και να τους δω πριν μια βδομάδα για κανα τέταρτο στο Roadburn και καταλαβαίνεις ότι όχι μόνο το μέτρο σύγκρισης ήταν λίγο αυστηρό, αλλά και πονάω ακόμη ολόκληρη και είμαι κάπως γκρινιάρης γέρος. Τίμιος ήχος through and through.

1 Like

Ω ρε φίλε, είχα πάει όταν έκαναν tribute στο Leprosy και ήταν τούμπανοι

2 Likes

Τους είχα δει κ εγώ στο Όσλο κ ήταν φοβεροί, μαζί με Incantation νομίζω. Παίζουν κ Bloodbath πριν…εξαιρετικό πακέτο.

Η χτεσινη εξοδος ξεκινησε στις 3 το μεσημερι και κατεληξε στους Χειμερινους Κολυμβητες στο Κυτταρο. Ο κυριος Αργυρης δηλωσε οτι δεν στενοχωρηθηκε που εχασε το Κυπελλο ο αγαπημενος του ΠΑΟΚ γιατι χαρηκε ο ΟΦΗ. Οι 70χρονοι βγηκανε στις 12 παρα και επαιξαν δυομιση ωρες :stuck_out_tongue:. Η εκδηλωση ηταν για τα 15 χρονια του μαγαζιου “Καραγκιοζης”, οποτε ο κοσμος ηταν αρκετα νεαρος (παιζει να ημασταν στο 5% των μεγαλυτερων). Στο τελος ομως αντεξαμε μονο οι πιο φανατικοι και ανταμειφθηκαμε με το οτι επαιξαν την παραγγελια μας “Το αιμα του ροδιου” :heart_eyes:

13 Likes

Χτες είδαμε Allochiria, με Their Methlab, που έπαιξαν μερικά νέα τους κομμάτια, και Okwaho, στο Arch. Ο κόσμος ήταν λιγότερος από ό,τι θα περίμενε κανείς για Allochiria, πιθανόν λόγω της τοποθεσίας του venue. Ωστόσο, το κοινό φάνηκε ότι το χάρηκε δεόντως. Και οι τρεις μπάντες ήταν εξαιρετικές.

5 Likes

Ισως το καλύτερο κομμάτι τους (και είναι πολλά).

2 Likes

Ειμαστε τυχεροι που ο Μπακιρτζης ειδε τα παπουτσια που φορουσε ο ενας απο τους φιλους μου και μας ειπε οτι εχει τα ιδια εδω και πεντε χρονια στη ντουλαπα και δεν τα φορουσε γιατι του ειχε πει ο γιος του οτι ειναι “φλωριστικα” :joy:. Του ειπαμε οτι αφου μας εκραξε τα παπουτσια, επρεπε να παιξει τη δικια μας παραγγελια εναντι των αλλων και ευτυχως το συμμεριστηκε :stuck_out_tongue:. Το δικαιουμασταν :sunglasses:

6 Likes

Εγώ προτίμησα κάτι πολύ πιο ήσυχο με βασικό κίνητρο την άψογη πάντα διοργάνωση των Jameson connects όπου τα sold out είναι πάντα τόσο ανθρώπινα όσο τα ονειρευόμαστε και φυσικά την φωνάρα του Tom Smith !

Πραγματικά έτσι όπως το πήγαν νόμιζα πως έκαναν αρπαχτή βγάζοντας μόνο <<αποχαιρετιστήριο πρόγραμμα>> ενός μηνός…

ανακοινώθηκε κάτι αξιοσημείωτο εκτός του Ηρωδείου;

Σχεδόν τίποτα!

Το μόνο μουσικό που βλέπω είναι: Κ. Βήτα - Εννιά νούφαρα από τη νεκρή όχθη.

Θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις χωρού είναι κατά κύριο λόγο αυτά που ανακοίνωσαν.

Edit: Τελικά έχει και 30/05 το “Einstein on the Beach” του Philip Glass σε εκτέλεση Ictus Ensemble, Suzanne Vega κλπ.

lol…

Summary

1 Like