Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Τους ειχα δει το '17 στη γαλλικη εκδοση του Download. Mεγαλη η προσμονη μου τοτε καθως επροκειτο για μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες. Με το μπασιμο (Suite-pee αν θυμαμαι καλα, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος) θυμαμαι να μην πατανε τα ποδια μου στο εδαφος απο το στριμωξιδι. Ημουν κυριολεκτικα στον αερα και πηγαινα περα-δωθε μεχρι να τελειωσει το κομματι. Παρ’ολα αυτα δεν θυμαμαι να ειχε πεσει τοσο ξυλο οσο βλεπουμε σε αυτο το τουρ (μπορει να με απατα και η μνημη μου μετα απο τοσα χρονια ως προς την ανταποκριση του κοσμου). Αυτο που θυμαμαι παντως με βεβαιοτητα ηταν οτι δεν ειχα εντυπωσιαστει και τοσο απο την αποδοση τους. Χαιρομαι που βλεπω και διαβαζω πως φετος σπερνουν. Αντε και στα δικα μας του χρονου ελπιζω!

2 Likes

Έχουν περάσει δυο εβδομάδες απο το Μιλάνο και δεν έχει καταλαγιάσει το σοκ απο τον ορισμό του πάρτι και της τέλειας συναυλίας. Και τα λεω αυτά έχοντας δει ,Ramones , Motorhead και πολλά αλλα ιερά τέρατα στον συναυλιακό χώρο.

1 Like

Απο καποιον που βρεθηκε στο ιδιο live χωρις ποτε να δηλωνει τελειωμενος φαν προσυπογραφω μεχρι κεραιας!

1 Like

Please allow me to adjust my pants η φάση δλδ …

Διαβάζοντας σας και χαζεύοντας φίλους και γνωστούς στα σοσιαλ πρέπει να έχει γίνει η κάθοδος των Δωριέων φέτος από Ελλάδα προς τις πόλεις που παίζουν

Ζηλεύω γαμωτο

2 Likes

5 Likes

Στο περσινό αντίστοιχο (terror, dbh) έλεγα στους δικούς μου θέλω madball!

Μας έφτιαξες!

2 Likes

Joe Lynn Turner

Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 στο WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου 3).
(σημείωση: 30 ευρώ το εισιτήριο σε κατάστημα, 31 + 2.50 ευρώ ηλεκτρονικά!)

Λάρισα: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 στο Circus Live Stage.

Αθήνα: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026 στο gagarin

4 Likes

Praying Mantis “Time Tells No Lies Tour 2026”
27/11 Θεσσαλονίκη
28/11 Αγρίνιο
29/11 Αθήνα

1 Like

*Yellow Eyes - Ultha - Sun Worship - Isolert - Θλίψις

9 Likes

Μπομπα

2 Likes

Η Ten Out Of Ten Productions παρουσιάζει τρία από τα σημαντικότερα σχήματα του σύγχρονου ατμοσφαιρικού black metal σε δύο βραδιές που το κάθε συγκρότημα θα παίξει διαφορετικό set.

1 Like

Βασικά, ευχαριστούμε για τη μετάφραση…

11 Likes

5 Likes

Εκπληκτική επιλογή το ίδια μέρα με Gathering.

1 Like

Ο συναυλιακος Σεπτεμβρης συνεχιζει να μεγαλωνει!

Να χουμε κι εμείς κάτι να δούμε εκείνο το Σάββατο!

4 Αυγουστου παιζει η Voivodάρα στο Gazarte. Αυτη περιοδεια γινεται με τον Eric Forrest στο μικροφωνο, μιας και ο Snake αντιμετωπισε καποιο οικογενειακο προβλημα και δεν μπορουσε να ακολουθησει. Ο Forrest ειχε διαγνωστει με καρκινο πριν λιγο καιρο, αλλα οταν οι Voivod του ζητησανε να παιξει μαζι τους, η υγεια του Eric το επετρεπε, οποτε δεχτηκε.

5 Likes

Και μια μέρα πριν Θεσσαλονίκη. Αν δεν απουσιάσω, ένα έχω να πω: Κλούσκαπ οκόμ.

1 Like

Σούπερ. Να τιμήσετε.

1 Like

Δε θα μείνει κόκκαλο σε τέτοιο σενάριο!

6 Likes