Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Αυτό πήγα να πω. Λογικά αν τους παίρνει θα το αλλάξουν. Δεν αλλάζει είπαν σε φίλο, λόγω ημερομηνιών.
Αλλά ίσως γίνει κάτι άλλο.

Το Σάββατο που μας πέρασε επισκέφθηκαν την πόλη μας οι Suicidal Angels. Ήταν η πρώτη μου επαφή με το συγκρότημα σε συνθήκες ζωντανής εμφάνισης, αλλά και γενικά, μιας και δεν έχω εμβαθύνει στο υλικό τους.
Ήταν όμως μια σπουδαία εμφάνιση αυτή από τους συγκεκριμένους, που προφανώς βρίσκονται στο ιδανικό σημείο όπου αφ΄ ενός έχουν αρκετή εμπειρία για να σταθούν με επαγγελματισμό στη σκηνή, και αφ’ ετέρου δεν έχουν χάσει ακόμη τον νεανικό ενθουσιασμό τους.

Έτσι, παρέσυραν με χαρακτηριστική άνεση το κοινό των 150 και πλέον θεατών, που συμμετείχε ένθερμα στη thrash γιορτή, άλλωστε αυτό το μίγμα γερμανικής σχολής με Slayer δραματικότητα εγγυάται το αποτέλεσμα!

ΥΓ Εντύπωση μου έκανε που είδα τόσες άγνωστες φάτσες “ώριμων” θεατών. Επειδή μετά από τόσα χρόνια γνωριζόμαστε όλοι φυσιογνωμικά μεταξύ μας, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι είχαμε και…ετεροδημότες παρόντες!

4 Likes

Στο golden fest είχαμε σκάσει κ από Τρίκαλα-Αθηνα καμιά 10αρια (απ’ όσους ήξερα). Μακάρι να γίνονται λάιβ κ εκτός.Να βλέπετε κ σεις κ να μας δινεται η ευκαιρία για ταξιδακι κ σε μας της πρωτεύουσας. :wink:

Δεν βλεπω να ανοιγεται τοπικ για τους Papa Roach, αν και θεωρω πως θα το τιγκαρουν εν τελει το Ακαντεμι, ισως κ το Principal.
Ξερει κανεις τι παιζει με τα εισιτηρια; Μονο διαδικτυακα βρισκεις στα live της Eventation;

Αν ισχύουν πράγματα που έχω ακούσει όλες σχεδόν που γίνονται Φλεβάρη, με εξαίρεση τα κλαρίνα και κάτι Ελληνικά πάνε άπατες, μια στο φάσμα ακύρωσης…

Σορυ αλλα επειδη σε εχασα μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος; Εννοεις χαμηλη προπωληση η παιζει κατι αλλο;

Φίλος από κάτω άκουσε διοργανωτή να λέει σε άλλο άτομο του διαφορές φήμες και ότι (3-4 συναυλίες) που γίνονται το Φλεβάρη έχουν πάει χάλια και μια τόσο χάλια που το σκέφτονταν ο διοργανωτής να την ακυρώσει. Μόνο οι Βίλατζέρς έχουν πάει καλά οι άλλες τουλάχιστο μέχρι τώρα, κάτω των προσδοκιών.

Καταλαβα…Κριμα γτ εκτος των PP που οπως και να το κανουμε, ασχετως προτιμησεων, θεωρουνται παρα πολυ μεγαλο ονομα στο εξωτερικο και θα ηταν κριμα να ακυρωθει η επερχομενη εμφανιση τους, τον Φλεβαρη περιμενουμε και Leprous με Katatonia.

Δεν είπε ότι θα ακυρωθούν αυτοί. Ότι κάποιο σκεφτόταν να ακυρώσει μια. Απλά σχεδόν όλα τα νεωτεριστικά σχήματα δεν έχουν πάει καλά. βλ KORN 1500. Slipknοt - 1ή 3500 κτλ. 20 χρόνια μετά το μπράφ, δεν ξέρω τι απίδια μαζεύουν οι Papa Roach Ελλάδα. Θα δούμε υποθέτω.

mikeius εσύ;

1 Like

Δεν εχεις αδικο! Ισχυει οτι τα μοντερνα μεταλ (να προσθεσω κ τη χαμηλη προσελευση στους deftones) γενικοτερα δεν πολυτραβαγαν στα μερη μας, τουλαχιστον μεχρι προτινος.
Απλα τα τελευταια χρονια φαινεται να πηγαινει προς το καλυτερο το πραγμα. Τουλαχιστον αυτο φαινεται απο τις εμφανισεις των BFMV, των Parkway Drive και των Disturbed που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο.

2 Likes

Πάντως οι Ved Buens Ende απο temple πανε Fuzz λόγω τεράστιας προπώλησης.

Περίεργο!

1 Like

All Them Witches στο Los Almiros και μπράβο τους

7 Likes

πάντα έφερναν ωραία ονόματα μπράβο και για φέτος

1 Like

Πότε είναι;

29 Ιουλίου - 1 Αυγούστου

Temple - 300, Fuzz 1600+. Αν το αναβάθμισαν σημαίνει ότι βγήκαν.
Τα σχετιζόμενα με Νορβηγία και μεγάλες μπάντες στο μπλάκ, ΔΕΝ πάνε κακά.
Μια στη Σαλονίκη όμως είναι σε διψήφιο. Γενικά μιλάμε.

Το αναβάθμισαν , ήδη στη Facebook page της συναυλίας γραφει Fuzz ενω έβγαλαν και ανακοίνωση.