Καλή ανακοίνωση
Το θέμα βέβαια είναι πως ο διοργανωτής του εν λόγω φεστ στηρίζει φουλ το up the Hammers στην απόφασή του και οι συγκυρίες είναι διαφορετικές (μέγεθος + timing).
No need for comparisons
Καλή ανακοίνωση
Το θέμα βέβαια είναι πως ο διοργανωτής του εν λόγω φεστ στηρίζει φουλ το up the Hammers στην απόφασή του και οι συγκυρίες είναι διαφορετικές (μέγεθος + timing).
No need for comparisons
Το timing όντως παίζει ρόλο.
Είπαμε 2 τα φάουλ του UTH: δεν ακύρωσε κατευθείαν και είπε την παπατζα για να πουλήσει ο κόσμος το εισιτήριο. Δεν έχουν όλοι την οικονομική επιφάνεια να ανταπεξέλθουν σε κάτι έκτακτο και ασχετως αν τον καταναλωτή δεν τον νοιάζει αυτο, καλό είναι να κοιτάμε και τέτοια δεδομένα. Οκ, κάποιος θα πει ας μην το έκανε αν δεν μπορούσε, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς εξαιρετικό. Όταν στηρίζει κάποιος μια τέτοια κίνηση(που απ’ ότι έχω καταλάβει είναι ημιεπαγγελματική), θα πρέπει να έχει υπόψη του και το ρομαντικό της υποθεσης.
Και ο τρόπος δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά εντάξει, υπάρχει και το κράτος του πανικού.
Ε ρεαλιστικά, θα έπαιρνε τους Riot Act απο UTH που δεν ήρθαν και από εκεί και πέρα ήταν Ελληνικά νομίζω. Δλδ παίζεις τσάμπα και κοιμάσαι σε κάνα ξενοδοχείο αν είσαι όνομα, ή σε κάνα καναπέ αν είσαι πιο μικρός. Δλδ η οικονομική καταστροφή από πού προκύπτει ? Έχουν χορηγούς κτλ κτλ.
Πάντως σαφώς πιο ψύχραιμη ανακοίνωση.
Μαζί με riot έπαιρνε κ’ smoulder από uth.Οκ.Αλλα έφερνε κ αλλα 3 από το εξωτερικό.5 στα 15 δλδ.Κ κοιμούνται όλοι σε ξενοδοχείο ή χοστελ.Κ δεν νομίζω οι dead congregation να παίζουν τζάμπα.
Ok. μια αφίσα που είδα ήταν πολύ μικρά (και κυρίως black) όποτε δεν έβγαζα άκρη.
Ντάξ, μπάντα που θέλει να παίξει Σεπτέβρη ερχόταν και ΤΣΑΜΠΑ (μόνο έξοδα) και μιλάμε για ιστορικό Αμερικάνικο γκρουπ. Που πάλι δεν το ήθελε κανείς, γιατί έπαιξε πρόσφατα και λέγανε ότι δεν ξέρουν από αυτά εδώ και τα φοβάμαι, μη χάσω. Δλδ και οι smoulder και όλοι λογικά παίζουν για λίγα λεφτά (απλά για να παίξουν, μπας και δώσουν και κανένα μπλουζάκι κτλ). Καλά αρκετοί εδώ πάνω έχουν καεί κάνοντας “ακριβά” Ελληνικά σε κάτι Σέρρες κτλ.
Eχουν ανακοινωθει κ Jεthro Tull Πατρα??,στο site την εχουν μετα τη Θεσνικη.εκατι χαζευα γι αυτο
Αυτά, καλό είναι να γίνονται!
Αc είμαcτε καλά μέχρι τότενεc…
Μακάρι μακάρι μακάρι
Μόνο Αθήνα ε? Δεν με νοιάζει όμως καθώς λέμε να πάμε να τους δούμε τσεχία τον Αύγουστο που έχει όλο το καλό death metal και λοιπά. Ειλικρινά νομίζω το brutal Assault έχει απίστευτο Line-up φέτος!! Όσοι κάφροι τσεκάρετε!
https://www.brutalassault.cz/en/line-up
Λογικα θα γινει…
Μην πολυετοιμαζεστε για καλοκαιρινές συναυλιες. Ακομα είμαστε στην φάση κλιμάκωσης των μέτρων και βγήκε ο Μάρτιος, έχουμε δρομο μπροστα μας. Το γραφω με πονο ψυχής.
Σοβαρά τώρα, κάποιος μπήκε στη διαδικασία να κλείσει live για τον Ιούνιο;
Αλλά ας υποθέσουμε ότι σε τρεις μήνες έχει λήξει η καραντίνα, έχει εκμηδενιστεί η εξάπλωση, έχουν επανέλθει οι ρυθμοί, επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις και γίνονται κανονικά πτήσεις από το εξωτερικό, πως πας ρε φίλε και μου βάζεις support μπάντα με το όνομα Plague;
Αν αυτό δεν είναι μαύρο χιούμορ, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!!!
Αν πραγματοποιηθει η συναυλια,θα παραμιλαμε για πολυ καιρο!Οι Blood Incantation αυτη την περιοδο καθοριζουν το πως παιζεται το death metal και μεσα στην επομενη δεκαετια θα ειναι στο top 10 παγκοσμιως στο ιδιωμα!
Ιουνιο δε θα γινουν συναυλιες
γινοντε διεργασιες γιανα πανε απο Σεπτεμβριο και μετα καποια λαιβ
rhcp πχ ψαχνουν για μερα να το κανουν τοτε
Λογικό μου φαίνεται, μακάρι να κάτσει τον Σεπτέμβριο
Στην κατασταση που ειμαστε πραγματικα δεν ξερουμε τι θα γινει με καμμια συναυλια αλλα θεωρω οτι του Ιουνιου ειναι ψιλοτελειωμενη υποθεση δυστυχως… Κριμα ηθελα τοσο πολυ να δω Red Hot Chili Peppers και Mercyful Fate αλλα δεν με κοβω εκτος αν καταφερουν οι διοργανωτες να τις πανε προς φθινοπωρο. Ακομα και αυτες του Ιουλιου παιζει να μην γινουν, γενικα το μελλον ειναι αγνωστο σε ολους τους τομεις της ζωης μας, στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα…