Μπορεί να ρθει με τους kk priest ως support στους Priest
Επίσης για του χρόνου που το release έβαλε έξτρα 2 μέρες ακούω πως τουλάχιστον η μία θα είναι ροκ/μεταλ 101%
Υγ πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα αυτό
Μπορεί να ρθει με τους kk priest ως support στους Priest
Επίσης για του χρόνου που το release έβαλε έξτρα 2 μέρες ακούω πως τουλάχιστον η μία θα είναι ροκ/μεταλ 101%
Υγ πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα αυτό
Δεν αναφερθηκε επειδη τα εισιτηρια ξεκινανε απο κανα χιλιαρικο
Good point
Πάντα ήταν ακριβός ο Bonamassa, αλλά όλοι όσοι κάνουν κρουαζιέρες το παραχέζουν. Μια που θα είναι ελλάδα όμως θα ήταν καλή φάση καμία open air συναυλία στην Αθήνα. Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και live είναι πραγματικά super.
Κύτταρο είχε γαμήσει πάντως
Παιδιά για μενα οι κανονικοι priest ειναι οι ΚΚ priest αυτη τη στιγμη. Προτιμώ να παω να ακούσω τον halford με τη μπαντα του παρα αυτο το πράγμα που είναι τώρα.
Μακαρι να φέρουν Blackmore
Καρεκλιτσα φαση τελικα
Παιζουν κ οι “Metal Hammer presents Rock ‘n’ Roll Children”
Wim Mertens ξανάρχεται καπάκι μετά την εκπληκτική περσινή του εμφάνιση.
19 Σεπτέμβρη στην τεχνοπολη, μην τον χασετε
H.E.A.T LIVE IN ATHENS 2021
GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE
ΣABBATO 08 ΜΑΪΟΥ 2021
Από fb
105 χιλιάδες λέει στους u2… είχαμε τόσο κόσμο ρε τύποι??? αυτο ειναι τρελό νουμερο!!!
Αστοδιάλο βρε Λώρη που σε αδικεί και ο κόσμος.
Το ζουμί είναι στα 120 ευρώ που θα έχει το μέσο εισιτήριο αν ποτέ ξαναέρθουν οι Metallica, καθόλου μακριά από αυτό που περίμενα για να είμαι ειλικρινής.
Κατά τα άλλα έχω πει πολλές φορές πως θεωρώ το Terra Vibe καταπληκτικό χώρο που έχει κάποια θέματα, το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια βελτίωση πάνω σε αυτά.
Ναι είχε 105 χιλιάδες στους U2 αλλά τελευταία στιγμή μετακινούσαν κόσμο από τα 33αρια εισιτήρια (πίσω απτή σκηνή) σε πλαϊνές θύρες για να γεμίσουν
Αλήθεια είναι αυτό. Φίλος μου πλήρωσε 33€ και πήγε σε πολύ πιο ακριβή θέση. Παρ’ όλα αυτά, το γήπεδο γεμάτο ήταν.
Τα περισσότερα που έχουν να κάνουν με το εμπορικό κομμάτι ειδικά πριν τη συναυλία τα απάντησε ο Λώρης. Τα ασφυκτικά sold out, όχι μόνο στο Terra vibe αλλά και στο Πειραιώς Academy, πόσοι ήταν μέσα στους Iron maiden και πόσους χωράει με ασφάλεια ο χώρος (μια εβδομάδα πριν το Μάτι μέσα σε δάσος), τις υψηλές τιμές σε μπύρες κλπ., τη μη βελτίωση του θέματος με το πάρκινγκ (εδώ δέχομαι ότι την ταλαιπωρία δεν τη γλιτώνεις όπως και να έχει στα μεγάλα event, οπότε κανείς τα κουμάντα σου, ειδικά όταν κάθε φορά πας στον ίδιο χώρο) δεν είπε τίποτα.
Επίσης, χωρίς να φταίει αυτός μονο, αυτό το πράγμα με την ασυνεννοησία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ξεπερνά.
Θα μπορούσε αντί για τα λεωφορεία να είχες με την αγορά του εισιτηρίου και δωρεάν μετακίνηση με το τραίνο. Λογικά το έχει σκεφτεί.
Γενικά κι εγώ πιστεύω ότι το Terra Vibe είναι ωραίος χώρος με μειονέκτηματα τα οποία δεν έχουν διορθωθεί καθόλου
πες τα χρυσοστομε