Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ο ιός ακούει μπουζούκι και εξαφανίζεται, βρήκαμε τη θεραπεία ρε, μπολιτισμός!

1 Like

Εξαφανίστηκε και με τον Φραγκούλη στο Ηρώδειο.

1 Like
1 Like

Είπα να το βάλω εδώ.

1 Like

Ξέρω πως δεν θα ενδιαφέρει πολλούς αλλά μιας και έχει να ανακοινωθεί live 666 χρόνια αφήνω αυτό εδώ…

1 Like

Είδα νέο ποστ εδώ και για νανοσεκόντς σκέφτηκα “ωπ ποιοι έρχονται”, 7 μήνες από το τελευταίο λάηβ που πήγα :disappointed_relieved:

3 Likes

Κι εγώ με το που είδα ότι υπάρχει νέα ανάρτηση εδώ, κάτι…σκίρτησε μέσα μου! Εντάξει δεν είναι ζήτημα πρώτης ανάγκης, προφανώς, αλλά πραγματικά μοιάζει τόσο μακρινή ανάμνηση, να ανακοινώνονται και να πηγαίνουμε σε live, τόσο που σε λίγο θα αρχίσουμε να γιορτάζουμε επετείους από την τελευταία φορά…

2 Likes

Το έχω κάνει ήδη. Με δάκρυα στα μάτια…

Σηκώνει συζήτηση αυτό.

5 Likes

Καλά τώρα, όσο και να μας λείπουν οι συναυλίες (ειδικά ημών των μεγαλύτερων που στα live έχουμε και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έντονη… άσκηση!) δύσκολα θα πεις ότι πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου…

…βέβαια, συνυπολογίζοντας και τις “παράπλευρες απώλειες” το πράγμα γίνεται πιο δυσβάσταχτο, όπως π.χ. το ότι δεν διαβάζουμε πια εδώ τις οικονομοτεχνικές αναλύσεις του @PrimalRager666 να επικαλείται τα κασέ των συγκροτημάτων προκειμένου να αποδείξει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανένας για live και αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί θα ακυρωθούν αφού δεν “βγαίνουν”.

Τώρα που το σκέφτομαι, στην ουσία επαληθεύτηκε 100%, αλλά για διαφορετικό λόγο!

4 Likes

Δεν πρόκειται θεωρώ για πρώτη ανάγκη (φαγητό, στέγη, θέρμανση αν δεν μου ξεφεύγει κάτι!) αλλά πρόκειται για την τέχνη και την διασκέδαση ή ψυχαγωγία που είναι ένα σκαλί μετά τις πραγματικά πρώτες ανάγκες, που είναι οι απαραίτητες για την επιβίωση, αλλά δεν αρκούν για μια καλή ποιότητα ζωής.

Για μένα πάντα ήταν μια από τις κορυφαίες μορφές εξόδου, συναυλία μιας μπάντας που μου αρέσει, με καλή παρέα. Μαζί με όλα τα πριν (φαγητό ή μπύρες, αναμονή της συναυλίας) και τα μετά (σχολιασμός όσων είδαμε και ακούσαμε) ήταν μια πολύ ωραία ιεροτελεστία γαμωτο. Ελπίζω να ξαναεχουμε συναυλίες σύντομα, και με ασφάλεια.

5 Likes

Η ψυχαγωγία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ψυχική υγεία του ανθρώπου …Αλλά σαφώς και δεν είναι άμεση ανάγκη αυτή την περίοδο

Πάντως όσον αφορά εμένα , όσο και αν είναι δευτερεύον ζήτημα , η έλλειψη εξόδου αναψυχής όπως μια συναυλία εν προκειμένω αρχίζει και με ενοχλεί

4 Likes

Τα μπαρ, οι συναυλίες, τα εστιατόρια δεν είναι πρώτης ανάγκης. Ούτε δεύτερης, ούτε τρίτης. Είναι προνόμια που θα τα έχουν αυτοί που θα κάνουν το εμβόλιο. Έτσι τουλάχιστον έλεγαν στο ρεπορτάζ του Mega.

Είναι πρώτης ανάγκης γι’ αυτούς που τα έχουν, ας το έχουμε υπόψη μας.

1 Like

Μαμ κακά και νάν(ο)ι, είναι τα πρώτα που χρειάζεσαι, αλλά δεν το λες και ζωή, επιβίωση είναι. Μετά σέξ και μουσική. Μετά έπονται όλα τ’άλλα. Απλά με την πείνα που θα πέσει παγκοσμίως, νομίζω οτι ή πολύ μικρά θα βλέπουμε πλέον ή πολύ μεγάλα. Ούτως ή άλλως χορτασμένος είμαι απο live σε μεγάλο βαθμό και μάλλον θα συνεχίσω στο δίπολο SRF/BRF άντε και καμιά Βουλγαρία, αφού εδώ λίγα πράγματα έρχονται έτσι κι αλλιώς. Κάποιοι μουσικοί έβλεπα άρχισαν ήδη να τα παρατάνε - γιατί δεν βγαίνουν και αν τα live πάνε για μετά το καλοκαίρι πολύς κόσμος θα παρατήσει το ευγενές σπορ, τόσο μουσικοί, όσο και διοργανωτές, αυτό τόσο με τα καλά, όσο και με τα κακά του.

Τα καλα ποια ειναι;

Χμ,
Καλύτεροι χώροι, ας ελπίσουμε.
Καλύτερα πακέτα περιοδειών αν και ζούμε στη χώρα που σπάζανε πακέτα για να κάνουν 2 συναυλίες.
Μια κάποια συσπείρωση γιατί με δεκάδες επιλογές, απλά οι περισσότερες δεν έβγαιναν, αν και θα μου πεις μπορεί να μην σ ενδιαφέρει να ξαναδείς κάτι, άπαξ και παίξει μια φορά.
Γενικά μια αναζωπύρωση και ίσως κάποιες νεώτερες μπάντες αν ποτέ τολμήσουν οι εδώ διοργανωτές που τη βγάζουν με τα ίδια κάθε χρονιά. Δεν κρατάω μεγάλο καλάθι, αλλά λέμε τώρα.
Κάποιες μπάντες πρέπει να τα παρατήσουν λόγω ηλικίας. Ελπίζω αυτό να γίνει, γιατί πολλά σάψαλα δεν μπορούν να σταματήσουν, όταν πρέπει.

Πάντως σκέψου το σαν να τρως λουκούλλεια μετά από νηστεία. Απολαμβάνεις αυτό που σου έλειψε.

Γιατί έρχονται και μας παίρνουν με το ΖΟΡΙ τα λεφτά μας στις συναυλίες τους, άντε να σταματήσει αυτό το κακό πια. :roll_eyes:

1 Like

Γιατι λένε οτι θα τα παρατήσουν και μετά το ξελένε.
Νταξ, σοουμπίζνες είναι αλλά το να χτυπάς εκεί που ματώνει και να εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία του οπαδού σου, για “πολλά” ακόμα ντάλλαρζ, επειδή είναι η “”"“ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ”""" φορά, σε κάνει λίγο ΝΤΑΛΑΡΑ, και όχι ΓΙΩΡΓΟ.

Ναι, δεν πας στο λάηβ τους, εκεί τελειώνει (για μένα).

1 Like

Χμ. κοιτά. Τα έχω δει όλα όσα ήθελα και μπορούσα να έχω δει, με 1-2 εξαιρέσεις.
Εδώ επαιζε ίσως η πιο αγαπημένη μου μπάντα πριν 2-3 χρόνια και κάθισα κάτω και δεν έκανα κέφι και είναι έτσι η αποδοσή της εδώ και 5-6 χρόνια. Και που υπάρχει δλδ …απλά παίζει μέτρια ένα μπεστ οφ σετ.
Σ αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να κάνεις ένα μεγάλο τουρ χωρίς φανφάρες, άντε πες ίσως να είναι από τις τελευταίες φορές που θα μας δείτε. Γιατί αν ζεις και μπορείς 5-6 χρονιά μετά θα ξανακάνεις κάτι πάλι.
Μερικούς, βλ Van Halen, τους πρόλαβε ο θάνατος. Ματαιότης.
Ο Οζζυ που δεν ξέρει αν θα ζει καλά καλά, έχει ανακοινώσει περιοδεία το 22. Ντάξ γελάμε.
Καιι πάω στοίχημα οτι αν ζεί, μετά θα κάνει και το πιο “τελικό” Sabbath tour.
Οι Motley, το ξεφτίλισαν… αν και προσπαθούσε να αδυνατίσει ο dr.eatfull πριν το ακυρώσουν για να την παλεύει. Αλήθεια αναρωτιέμαι, στο περασμένο “τελευταίο” tour, δεν μπορούσε ?
Whitesnake, Metallica, κτλ κτλ… πλέον δεν μπορώ να δω ζωντανά. Τα παραδείγματα γκρουπ που σέρνονται πλέον επι σκηνής σε σχέση με τις καλές τους εποχές, ειναι δυστηχώς πάμπολλα.
Οι Scorpions και οι Priest το σώζουν λίγο - οι πρώτοι με κάμποσες απο τις εμφανίσεις να είναι καλές αν και οι “κακές” μέρες πληθαίνουν. Οι δεύτεροι, έχουν κάνει μια αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα, ώστε να μην γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη ο Rob.
Aerosmith επίσης με αρκετά δεύτερα βγαίνει ωραία το σοού και δεν λυπάσαι γι’ αυτό που βλέπεις κι ακούς.

Σε κάθε περίπτωση κάτσε να ξαναρχίσουν να γίνονται συναυλίες/φεστιβάλ και βλέπουμε.
Απλά φοβάμαι και σε πολλά πιστολιάσματα εδώ στο Γκρέτσια Μορένα.
Έκλεισε η ΕΠΕ ή η ατομική, τρέχα γύρευε.