Θα γυρναει και ψηφιακος μπαφος;
Θα γυρναει και ψηφιακος μπαφος;
Λετε και εμεις να φαμε το ιδιο πακετο παλι καλοκαιριατικα?
προφανώς;;
Ουτε φετος Priest και Slipknot
Mercyful Fate, Helloween…UTH…νομιζω πανε περιπατο ολα…
Βρε παιδιά, σε ποιο ουράνιο και τόξο βλέπετε εσείς οποιαδήποτε συναυλία να πραγματοποιείται πριν το 2022?
Φίλε μου αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Το απ δε χάμερς που είναι προγραμματισμένη να γίνει σε 1,5 μήνα δεν έχει αναβληθεί . Σιγα μη ξέρεις εσύ καλύτερα από έναν επαγγελματία σομελιε-διοργανωτή συναυλιών-οικονομικα κατεστραμενο από το περυσινό φιάσκο Εμμανουήλ καραζερη
γνωριζει καποιος τι παιζει με τα εισιτηρια σε όλες αυτές για μας που δεν κάναμε αλλη δουλεια απο το να αγοραζουμε εισιτηρια για ολες?
Ναι, στανταρακι… Riot City και Traveler εχουν ακυρωσει ολο το τουρ.
για αλλους δεν εχω ακουσει, αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν θα γινει…εκτος και εαν αλλαξουν τοσα πολλα σε εναμιση μηνα, αλλα και παλι μας βλεπω σε καραντινα.
Γενικα για φετος δεν βλεπω στον οριζοντα να δουμε καμια συναυλια, περα απο stream και ακομα και οι ελληνικες μπαντες “επιλεξει”, αφου ειναι μονοδρομος για να μεινουν σε επαφη με τον κοσμο, και για εσοδα μην ξεχνιομαστε.
…για τα εισιτηρια, μεχρι νεοτωρας φανταζομαι ισχυουν αυτα που εχουμε…για την μονη που δεν εχω δει προγραματισμο (απο αυτες που εχω παρει ticket) ηταν των Mercyful Fate.
Επισης ποιος ειπε οτι ακομα και με την σημερινη κατασταση, ειμαστε ετοιμοι για συναυλιες…δηλαδη λεμε τωρα μας λενε αυριο, ανοιγουμε τα παντα παρε προγραματισμο για συναυλιες, πηγαιντε ολοι σας και κλειστειτε στο Αν στο Κυτταρο στο Γκαγκαριν και δειτε οτι θελετε…ποσοι απο εμας θα ειχαν την “διαθεση” να πανε και ακομα πιο πολυ το να μην φοβασαι οτι θα “κολλησεις”…
ειχαμε παρομοια κουβεντα στην δουλεια σημερα και λεγαμε για το καλοκαιρι οτι σε ανοιχτους χωρους θα ειναι πιο ευκολο να γινει κτλ…νομιζω ομως το μεγαλα φεστιβαλ θα δειξουν τον δρομο και αφου ηδη καποια δεν θα γινουν οπως το ΚΙΤ πχ δεν θα γινει το Απ δε χαμμερς, εαν δεν γινει πχ το Wacken δεν θα γινουν αντιστοιχα μεγαλα στην Ευρωπη…παρακαλω ξυπνηστε με το 2023…ευχαριστω!
ποιος να γνωρίζει; μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κανείς. Φρονώ πως α) θα επιτρέψει νομοθετικά η κυβέρνηση να πάρουν παράτα τα εισιτήρια με τη μορφή βάουτσερ (η καλή περίπτωση), ουσιαστικά μετατρέποντας για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εσένα σε πιστωτή μιας χ εταιρείας, γιατί αλλιώς, β) θα ακουστούν (μ)πιστολιές από εταιρείες που είναι πιθανόν να κλείσουν. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να επιστραφούν τα χρήματα, που μπορείς να εκτιμήσεις και μόνος πόσο πιθανό είναι να συμβεί
Καμιά φορά διαβάζω παλιά Hammer, έτσι για να περάσει η ώρα (ναι, έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο), και έπεσα πάνω σε αυτό το opinionate (ημερομηνία: 2017):
Δεν μας έφτανε η γάγγραινα των ανθρώπων που ζουν τις συναυλίες μέσα από την οθόνη του κινητού τους, αρχίσαμε τώρα να έχουμε και “live μεταδόσεις” μέσω Facebook. Ζω για τη στιγμή που τα live δεν θα έχουν καθόλου κόσμου και η μπάντα θα παίζει μπροστά σε μια κάμερα ώστε να την απολαμβάνουμε όλοι σε streaming, ξαπλωμένοι στο καναπέ, χωρίς τη ενοχλητική παρουσία άλλων δίπλα μας.
Α, ρε covid-άρα!
Πες του “καλή διασκέδαση” απο εναν τυπο σε ενα φορουμ, καπου στο ιντερνε.
ξέρει η σελιν.
Ποιος να του πει του Λώρη τώρα ότι ανακοινώνει τελευταία στιγμή
Εντάξει, ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν οι αναβολές σε ορίζοντα…διετίας! Βέβαια, μια λεπτομέρεια που μάλλον διαφεύγει των εμπλεκομένων είναι ότι, εκτός από τον Covid-19, θα πρέπει να τους απασχολεί και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι καλλιτέχνες που σκοπεύουν να φέρουν αυτή την κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον - είναι και μιας…προχωρημένης ηλικίας πολλοί από αυτούς, ας μην το παραβλέπουμε!
Πραγματικά, είμαι περίεργος πότε θα το πάρουν απόφαση να αρχίσουν να ακυρώνουν - ναι, το ξέρω ότι υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και ρήτρες, εισιτήρια που έχουν διατεθεί στην προπώληση κλπ αλλά το πράγμα έχει προ πολλού ξεφύγει από το επίπεδο μιας απλής αναβολής.
εμ, κύριο θέμα και αυτό. Άτοκο δάνειο στον διοργανωτή από τους πελάτες του για 3 χρόνια.
Πάντως, και παρά τις ευχές για maiden του χρόνου, αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο ρεαλιστική η προσδοκία για κανονικό λαιβ από το 23
Ήδη συζητάνε για άνοιγμα θεάτρων και γενικά των θεαμάτων . Όχι ότι μας καλύπτει για συναυλίες όπως τις θυμόμαστε αλλά κάτι είναι κι αυτό