Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Τελεια.Θενκς.

Baest,blood incantation,oranssi pazuzu ειναι ψηλα στη λιστα.Panzerfaust,gaerea ακουλουθουν.

Τι 20λεπτο.Δεν παιζουν αυτα.Με αγχωνουν :stuck_out_tongue:

1 Like

5 Likes

Όχι ακουστικό αυτή τη φορά;

οχι, μ ολα τα κλαπατσιμπαλα τωρα

1 Like

Φεστιβάλ με ροκ, χιπ χοπ, τραπ κτλ. Η μουσική είναι μία

1 Like

δεν το είχα ποστάρει;;;; Ντροπή μου…

Πολύ καλή προσπάθεια και ένα φεστιβάλ επιτέλους στην πόρτα μου :stuck_out_tongue:

Η τραπ δεν είναι μουσική.

4 Likes

Sorry αλλά εδώ θα συμφωνήσω με Βουλαρίνο και αυτά που έγραψε:

«Η τραπ δεν είναι μουσική» – «Οι τράπερ δεν είναι καλλιτέχνες».

Πόσες φορές έχετε ακούσει το «δεν είναι αυτό μουσική» για τις αγαπημένες σας μουσικές; Οι μόνοι που είναι κάπως ανεκτό να ξεστομίσουν αυτή τη φράση είναι οι φαν της κλασσικής αλλά οι περισσότεροι από αυτούς καταλαβαίνουν ότι α) μια μουσική που δεν μας αρέσει ή μας ενοχλεί δεν παύει να είναι μουσική β) η μουσική δεν εξυπηρετεί μόνο ανάγκες του αυτιού ή της επιθυμίας(:wink: για αρμονία(;).
Κι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους νέους.

Αντιστοίχως, οι τράπερ είναι καλλιτέχνες όπως ήταν και οι πανκ μουσικοί όπως είναι όλοι οι μουσικοί και όλοι οι περφόμερ. Στο κάτω-κάτω ο όρος καλλιτέχνης δεν είναι κάνα παράσημο, περιγραφή επαγγελματικής δραστηριότητας είναι.

3 Likes

Σορυ για το ασχετο αλλα να ρωτησω, ξερει κανεις αν εκει πλατεια νερου ψαχνουν πολυ μπαινοντας? Μπορουμε να περασουμε μεσα κανα φλασκι ή κανα μπουκαλι “νερο”?

Απ’ ότι είδα γενικά ψάχνουν τσάντες.

Άμα χώσεις το φλασκί σε καμιά τσέπη βερμούδας, λογικά θα το περάσεις.

2 Likes

Αν μοιάζει με νερό (τσιπουρο, βοτκα, γουατεβα) και είναι σε μπουκάλι νερού και είναι σε τσέπη και όχι τσάντα δεν παίζει να το ανοίξουν να το μυρίσουν, ειδικά τώρα και ειδικά σε open air με πολύ κόσμο.

Δοκιμασμένο σε πολλά open air με 100% επιτυχία since 2001

2 Likes

3 μπύρες έβαλα χτες, στις τσέπες της βερμούδας μου
3 και σε Manowar + ρακί σε θερμός που και καλά είχα νερό
Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω, θα είχα πάρει ουίσκι σε Bauhaus

Κοιτάνε τσάντες στα πολύ πεταχτά όμως, μπορούσα και στη τσάντα να τις είχα χτες πχ

5 Likes

Μερσω παιδια!

2 Likes

double post, αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι δεν μου έδιναν άδειο πλαστικό ποτήρι που ζήτησα για ‘‘νερό’’, στα bars της Amstel -ήθελα να βάλω εκεί τη μπύρα, μην πίνω από κουτάκι γιατί υποχόνδριος :stuck_out_tongue: -,
Χτες ζήτησα 3 φορές, 3 άκυρα πήρα τύπου ‘‘απαγορεύεται’’…
Στο τέλος πήρα ένα από τα Goodys, έβαλα τη μπυρίτσα μου και έκανα και ένα cheers όταν γύριζα στον τυπά στην Amstel -μεγάλη μαγκιά, 16 χρονών ένιωσα πάλι :stuck_out_tongue: Κάπου ωπα δηλαδή ρε μάγκες…

6 Likes

Μην τα πολυγραφουμε αυτα εδω γιατι μπορει να διαβαζουν κ αυτοι του ριλιζ κ να αρχισουν τα
ψαξηματα αλα πειραιως ακαντεμυ :yum:

Σιγουρα ξερουν οτι περναει κοσμος μεσα μπυρες κλπ αλλα μαλλον το αφηνουν στο ντουκου.

Σωματικο δεν κανουν κ οπως ειπαν τα παιδια παραπανω , σε βερμουδιτσα περνας πραμα.

Βλεπω δυνατα ονοματα να εχουν κλεισει για εκει και για νεα μάκρη και αναρωτιεμαι τι θα δουμε στο καλαματα street festival που ειναι τις ιδιες μερες. Μεχρι τωρα εχουν ανακοινωσει Χαρουλη, Θ. Παπακωνσταντινου, Στοιχιμα, Planet of zeus και Σπυρο Γραμμενο.
Ελπίζω για κατι καλυτερο

1 Like

Εγραψε ο λεξαρος χτες, απειρος κοσμος, γηπεδικη ατμόσφαιρα (αυτη η υπεροχη μυρωδια καμμενου πλαστικου απτους πυρσους) και ολοι να τραγουδανε καθε στιχο(εκτος απο μενα που δεν τους πολυηξερα). Λογικα το λάιβ του καλοκαιριου παροτι οι μπουμερ εδω περα δεν γραψατε ουτε λεξη :stuck_out_tongue:
Διδασκει και μιζερια η Σαλονικα!

Ακολουθεί μικρο φωτορεπορτάζ ενος φιλου

Μουσικη για τσογλανους!

Ωπ βρηκα και ενα βιντεακι

Πλακα ειχε να ακους αθηναιους να τραγουδανε για την Όλγας και την Τουμπα

6 Likes

Συγκλονιστικό λάιβ, δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει τέτοιο σκηνικό πολέμου σε όλη τη διάρκεια, με τις αντιδράσεις του κοσμου.

Μικρό φωτορεπορτάζ και από μένα, από εκεί που βρισκόμασταν.

(τυχεροί αν δεν μας έμεινε κανένα αναπνευστικό “κουσούρι” από χθες)

Summary

edit:

Γενικά σουρρεάλ το πως τραγουδούσε το κοινό κάποιους στίχους (νταξ, δεν με βγάζω στην απ’ έξω, μου έκλεισε η φωνή :grimacing: ) , κάπως όλα έβγαζαν νόημα όμως.

5 Likes

Ελα ρε δεν παιζει, σε σχεση με κατι ΠΑΟΚ -Ολυμπιακος ηταν παιδικη χαρα
Ενα αλλο αστειο ηταν που ο σεκιουριτας με λεει ανοιξε την τσαντα μην εχεις μπυρες, ενω ειχα ενα κρασι φατσα φορα μαλλον το περασε για νερο και με ειπε περνα χαχα

1 Like

Μας έβαλαν τα γυαλιά απ’ ότι βλέπω οι ραπαδες τους ροκάδες :joy:

Δεν με ενδιαφέρει αυτή η μουσική και δεν γνωρίζω τα τραγούδια του παιδιού αν και πασίγνωστο όνομα του χώρου . Παρόλα αυτά οι παθιασμένες, οπαδικες αντιδράσεις δεν γίνεται να αφήσουν ασυγκίνητο κανένα

4 Likes