Η χθεσινή εμφάνιση του Nick Cave ήταν απίστευτη!
QFT
τα λεω από πέρσι το Hestia είναι το δεύτερο καλύτερο τους αλμπουμ… σπουδαία μεταγραφή
Τους ανέβασε επίπεδο τόσο συνθετικά όσο και στην σκηνή. Αξίζει να ακούσει κανείς και τα άλμπουμ με την άλλη μπάντα του.
Κορυφη οι Panx Romana χτες( αν και δεν επαιξαν Ασυλο Ονειρων), κλασσικα θεουλης ο Φρανκ και οι υπολοποι
Μακαρι αλλα σαραντα χρονια!
Σταθερή αξία οι πανξ. ο κόσμος χλιαρος αλλά περάσαμε καλα. Κ σήμερα τους ξαναέβλεπα εγγύηση να περάσεις καλά με τόσες τραγουδαρες.
Επανερχομαι για να γραψω τις εντυπωσεις μου απο αυτα που παρακολουθησα στο Μιλανο.
21/6 Carroponte! Open air punk festival εντος πολεως ενα πραγμα! Ηχος εξαιρετικοτατος, ιταλικο κοινο τρελαμενο!
Anti-Flag: Opening με τους φουλ πολιτικοποιημενους πενσιλβανεζους. Αν και εχω ακουσει σκορπια καποια τραγουδια τους εδω και εκει, δεν τους εχω πολυμελετησει. Ωραια σκηνικη παρουσια και ηχος. Τα πρωτα moshpits δινουν και παιρνουν.
Lagwagon: Joey Cape και σια κυριοι. Τικαρω αλλο ενα κουτακι απωθημενου και καθολου δεν το μετανιωνω. Το μονο μειον το οτι οπως σε καθε φεστιβαλ το setlist ηταν σχετικα μικρο. Διολου δεν απασχολει τους Ιταλους (ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμ…οι Μιλανεζοι) οι οποιοι επιδιδονται σε ενα χαμο απο moshpits και crowd surfing.
Punkreas: Η ιταλικη βερσιον των Ska-P. Τουτους εδω τους Ιταλους ομολογω πως δεν τους γνωριζα αν και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι. Εδω η κατασταση ξεφυγε. Ενα ατελειωτο παρτι και ασταματητος χορος απο το κοινο για οση ωρα ηταν πανω στη σκηνη. Παρ’ολα αυτα δεν ειναι και τοσο του γουστου μου αυτο το ska και βαρεθηκα σχετικα γρηγορα, περιμενοντας να βγουν οι…
The Offspring: Και ναι, επιτελους, 25 χρονια μετα τη πρωτη γνωριμια μου με τη μουσικη τους αξιωθηκα να τους δω ζωντανα εστω και σε αυτη την εκδοχη τους. Και δυστυχως εννοω χωρις τον Greg K. Στην ουσια η μπαντα πλεον ειναι Dexter, Noodles and friends αλλα δεν γαμεις. Στο ανοιγμα με staring at the sun μου φανηκε καπως μπουκωμενος ο ηχος ομως απο το 2ο τραγουδι και μετα εδωσαν ρεστα. Δεν ειναι πολυ επικοινωνιακοι, ιδιαιτερα ο Dexter, ειναι ομως απιστευτοι επαγγελματιες. Συμπαγες ως συγκροτημα και το κοινο απο κατω να συνεχιζει το παρτυ.
22/6 Alcatraz! Κλειστο club για οσους γνωριζουν. Χαθηκε ο κοσμος ρε γαμωτο να εχουμε και εμεις ενα αντιστοιχο club? Τεσπα…
The Rumjacks: Ανοιγμα με τους folk punk Αυστραλους! Ωραιο performance αλλα δυστυχως μπαντες τυπου Dropkick Murphys και Flogging Molly δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα. Κραξτε αλλα οπως με το ska ετσι και με το folk punk βαριεμαι πολυ.
Bad Religion: 2η φορα που τους βλεπω μετα το 2010 στο Eject και ειναι σαν να μη περασε μια μερα απο πανω τους εκτελεστικα. Εμφανισιακα γερασανε και αυτοι αλλα χεστηκανε. Greg Graffin και Jay Bentley ηρωες μιας ολοκληρης punk γενιας συνεχιζουν να μοιραζουν πονο. Ωραιο, πολυ ωραιο setlist, και στο κοινο πολλα μπαρμπαδια να επιδιδονται σε ατελειωτο moshpit και να το ζουν διχως αυριο!
Αντε και του χρονου!
Φέρτε BAD RELIGION ΓΤΧΜ … συγγνώμη αλλά πονάω
Beast in Black 21 & 22 Μαρτίου 2023 είδα στο fb της eventation … Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Εγώ εγκρίνω
Γιάνναρο σήμερα κανείς, ε;
Καλά ήταν…
Ωραίος ήτανε και πάλι, λίγο άστοχα τα πρώτα 2 κομμάτια του encore αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε.
Ομολογουμένως τον έχουν κάνει πολύ ωραίο τον χώρο εκεί στο Release.
Συγκινητική και ανά στιγμές ανατριχιαστική Patti Smith σε μια εξαιρετική βραδιά το Σάββατο στο Ηρώδειο. Νομίζω πως ο @pantelis79 τα είπε τέλεια:
Ναι, ΟΚ, μετράει και ο χώρος, αλλά το να βλέπεις μια τέτοια προσωπικότητα, αγέρωχη, να μένει πιστή στις πεποιθήσεις της και να παθιάζεται, να μην αναλώνεται σε “ξύλινα” λογύδρια περί γενικόλογης ελευθερίας κλπ, αλλά να εμπνέει, δεν είναι κάτι που έχεις το προνόμιο να ζήσεις συχνά.
Υ.Γ. Αυτή η βροχή που έπιασε για κανά 20λεπτο το απογείωσε, μπράβο που κανείς από την μπάντα δεν πτοήθηκε να διακόψει έστω προσωρινά.
Γαμάτα ήταν, γαμάτος ήταν (ήταν κεφάτος επιτέλους), όλοι ξέρουμε όμως τι θα γινόταν αν άφηνε στην άκρη τις περιέργειές του και έπαιζε τα τραγούδια των Τρυπών με αυτούς που θα έπρεπε να τα παίζει… Όπως και να έχει όμως, ήταν φοβερό live!
Γιναμε!!!
Επιτελους πλησιαζει μετα απο 2 ακυρωσεις κ αναμονη 3 χρονων το αγαπημενο πλεον BA.Αρχιζω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα κ εχω κανει ενα γρηγορο τσεκαρισμα στις μπαντες που θα παιξουν.Εχω βρει καποια διαμαντακια που δεν ηξερα.Πχ Ad nauseam , regarde les hommes tomber, necrot.Συνεχιζω να ψαχνω αλλα θελω κ γνωμες για μπαντες που μπορει να μου ξεφυγαν κ μπορει να μην εχω δωσει πολυ βαση.
Υ.Γ. Με grind δεν την παλευω κ πολυ αλλα τεσπα.Οτι προτεινετε,καλοδεχουμενο
Για άλλη μια χρονιά μπαντάρες. Με μια γρήγορη ματιά, να προτείνω Slagmaur, Phlebotomized, Imperial Triumphant, Skepticism αν σου έχει ξεφύγει κάτι από αυτά.
Slagmaur ειναι κ αυτοι στα υποψη.Τα αλλα οχι τοσο (οχι ακυρο) αλλα θα τσεκαρω.
Εγινε το γαμημενο 5 μερες κ πρεπει να αντεξουμε. Τι να πρωτοδεις.Ελπιζω κ σε καλο καιρο δλδ κατω απο 30 αλλιως θα πινουμε μονο μπυρες
Θενκς
Όλοι τους φοβεροί.
Κατά τα άλλα, ένα λίγο συνειρμικό namedrop από μεριάς μου το εξής (πλην established ονομάτων):
Baest
Blood Incantation
Conjurer (ειδικά με το νέο δίσκο που έρχεται)
Dool
Frontierer
Gaerea
Imperial Triumphant (must!)
Misery Index (ok, established αλλά must!)
Oranssi Pazuzu
Panzerfaust
Pensees Nocturnes
Pupil Slicer
Thy Catafalque
Slagmaur
Υποθέτω αρκετά θα τα ξέρεις, σε κάθε περίπτωση θα έλεγα αν μπορείς δες έστω και κανά 20λεπτο και φυσικά καλά να περάσεις!