Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Από Ηρώδειο; Με κινητό μπορείς να βγάλεις, προλαβαίνεις. Με επαγγελματική μηχανή, δε νομίζω.

Ακούγεται κιόλας το κλείστρο. Καλά προφανώς δε μιλάμε για φλας.

Ε ναι, σε κινητο αναφερομουν. Και ναι, για Ηρωδειο :smiley:

Εννοειται αυτο.

στη ζούλα έχω βγάλει και εγώ. αλλά ένιωθα λες και είχα σκονάκι στη σχολή :stuck_out_tongue:

θυμάμαι Παυλίδη πέρσι που έκαναν συνέχεια παρατηρήσεις οι ταξιθέτες. και Patti Smith φέτος, αλλά χαλάρωσαν κάπως μετά τη μέση της συναυλίας.

πάντως να σηκώσεις κινητό ψηλά δεν παίζει.

εδώ έκαναν παρατήρηση στην κοπέλα μου που είχε βγάλει τα πέδιλά της και έμεινε ξυπόλητη όσο καθόμασταν!!

Το κάνω κι εγώ αυτό γενικά σε κόσμο.

παιδακια εδω θα παει κανεις ή σνομπαρουμε σαν τρου μεταλχεντς?

Eγω μολις εβγαλε ενα στα 15… νομίζω θα ειναι πολυ τιμια συναυλια.

1 Like

Δεν είναι τόσο θέμα τρουίλας, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να σκάσω λεφτά και να μπω στον κόπο για να δω μια tribute band, όσο καλή και να είναι. Σίγουρα φαίνεται πως θα είναι προσεγμένη παραγωγή και θα έχει την πλάκα του πάντως.

καταλαβαινω τι λες… Για μενα ολο το point να παει καποιος ειναι η συμφωνική αν ηταν χωρις αυτην και εγω δεν θα εδινα σημασια γιατι δεν τους ηξερα τους κυριους. + ειναι 15 ευρω.

2 Likes

Απίστευτοι Godspeed χθες. Δεν τους είχα δει ποτέ πριν.
Και ο συνδυασμός της μουσικής τους με το χώρο του Ηρωδείου δημιούργησε μία μυσταγωγία.
Θα ήθελα ένα encore όμως.

11 Likes

Λέω να τιμήσω κι εγώ αυτούς τους Scream Inc με την ορχήστρα , πιστεύω θα είναι μια τίμια βραδιά , Γαλάτσι είναι νομίζω, κοντά είναι 15€ … τι μπορεί να πάει στραβά

1 Like

Μπορεί και να χει ξαναμπεί

4 Likes

Θα πάει κανείς Molko στην Τεχνόπολη την Πέμπτη;

50 ευρώ για αυτούς πολλά δεν είναι; Με την ίδια τιμή είδαμε συναυλιάρες στο Release.

Εγώ για φέτος είμαι Slipknot/Sepultura,

μαααλλον BG/Sabaton καί μαααλλον Borknagar τέλος Αυγούστου. Αν καί προβλέπεται να παίζεις μπάλα εκείνη την μέρα στο Κύτταρο. Α, και μαααλλον ( :joy:) Geoff Tate τον Οκτώβριο.

Πέμπτη είναι οι Blind Guardian ? Κλειδωμένο για μένα

1 Like

Απίστευτη ΛΑΙΒΑΡΑ Fantastic Negrito σήμερα. Ο μαν είναι αλλού, καταπληκτικός περφορμερ, απίθανοι οι μουσικοί του, υπέροχο (αν και λιγοστό) κοινό μέσα στα χαμόγελα, το τραγούδι και τον χορό. :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Η χαρα του ελιτιστη η σημερινη συναυλια :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μα γιατί?! ;p

Highlight της βραδιάς :

Summary

@pantelis79 να λικνίζεται ωσάν να μην υπάρχει αύριο

Ξεκαθαρα, οι καλτσες…

3 Likes

ΑΥΡΙΟ ΧΕΛΛΑΚΟΠΤΕΡΣ Ω ΘΕΟΙ :helicopter: :helicopter: :helicopter: :cloud_with_lightning: :cloud_with_lightning: :cloud_with_lightning:

6 Likes

Διαβολοβδομαδα . Σερί από την προηγούμενη Παρασκευή με Πρηστ μέχρι το Σάββατο που έχει Σλιπκνοτ …με ένα δύο διαλείμματα

7 Likes