ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ. Τελευταία στιγμή ενημερώθηκα και πήγα, μιας και ήταν απέναντι από το σπίτι μου.
Είμαι στο τρίτο ενκορ με Μητσοτάκη χαχαχαχα
Πολύ ωραίοι και καλοπροβαρισμενοι …όμορφη βραδιά που άξιζε τη βόλτα
Έπαιξαν και μόνοι τους Creeping & Seek και το κάναμε παρτακι
Φάνηκαν ωραία τύποι, αν έπαιζαν σε μαγαζί θα τους κάναμε να παίζουν 5 ώρες και θα γουστάραν κι αυτοί
ΑΑπο τα καλυτερα 15ευρα για live… πηγαμε ακουσαμε τραγουδια που και οι metallica να ερθουν δεν προκειται να ακουσουμε call of ktulu, no leaf clover, bleeding me <3 ηπιαμε τις μπυριτσες μας και παιξαν και 2 bonus επειδη γουσταραν… μια χαρα Τεταρτη!!
Εντελώς όμως… Αντί να πάω για καφέ ή για ποτό, πήγα εκεί και πέρασα γαμάτα. Χαλαρά, τίγκα στα ζευγαράκια, παιδάκια με τη μαμά και τον μπαμπά, κυριλέ καταστάσεις. Έμαθα για την συναυλία μία ώρα πριν. Από το πουθενά
Γενικα Tribute συναυλιες γουσταρω. Ειδικα στο εξωτερικο που το εχουν συνηθεια και οι μπαντες το παιρνουν πολυ στα σοβαρα καθως προσπαθουν να μοιασουν ακομη και στην εξωτερικη εμφανιση αλλα και να πιαξουν οσο καλυτερα γινεται η φαση με παρεα και με μπυρα ειναι γενικα απολαυστικη,
Πηγε κανεις Within temptation?
Δεν νομίζω να είχαν παραπάνω κόσμο από τους Placebo που διαβάζω ότι στριμώχτηκαν 10.000 άτομα στην Τεχνόπολη ενώ ο χώρος είναι για 5-6 χιλιάδες.
Ναι βασικα σημερα διαβασα οτι επαιζαν στο Τεχνοπολις και λεω απο μεσα μου, δεν ειναι μικρος χωρος για αυτους?
Για Within τελικά δεν ήταν μικρός ο χώρος, όχι. Η αλήθεια είναι κι εγώ περίμενα σχετικά περισσότερο κόσμο, αλλά μικρό το κακό.
Η συναυλία πολύ όμορφη, δεμένη μπάντα, σέτλιστ αναμενόμενα μοιρασμένο, για Sharon δεν υπάρχουν λόγια. Γλυκύτητα προσωποποιημένη.
Τετράδα στο τέλος με Solemn Hour / Stairway / Ice Queen / Mother Earth με πήραν τα ζουμιά. Καναδυό ακόμα (πού πάμε χωρίς Angels) χωρούσαν αλλά ας ειναι.
Μόνο το κοινό παραήταν μαζεμένο για κάποιο λόγο. Στη μπροστά ζώνη είχε περισσότερη κινητικότητα από πίσω, πάλι όμως σύγκριση με Έπικα μία μέρα πριν ούτε καν.
Καλά να είναι, καλά να είμαστε, να τους ξαναδούμε σύντομα και μαζεύονται πίσω τα παράπονα.
είχαν 10.000 οι Placebo??? ποιος τα λέει αυτά??
Το διάβασα σε σχόλιο που έκανε ένας τύπος στο facebook κάτω από review της συναυλίας. Ήταν στο live.
χωρίς να ήμουν εκεί το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. θα ρωτήσω καναν φίλο που ήταν εκεί
Και μόλις συνειδητοποίησα πως Tiamat παίζουν ίδια μέρα με Carpenter Brut. Κατάφωρη αδικία.
Κατάφωρη αδικία για ποιον;
Για τον ίδιο που ήθελε να δει και τις δύο μπάντες.
Καλύτερα να πάει να δεί αυτούς τους μπρουτ, TIAMAT είδα βίντεο από τωρινές εμφανίσεις και ήταν τέρμα απογοητευτικά.
Μη μου λες τέτοια, πως και πως τους περίμενα τόσο καιρό! Θα δω κανά βιντεάκι ίσως, αν και σπάνια αποφασίζω έτσι αν θα πάω σε συναυλία ή όχι.
ΟΚ, βασικά από δυο φεστιβάλ είδα (Sweden Rock & Graspop), μπορεί και νάναι διαφορετικά εδώ, εγώ λόγω φανμποϊσμού θα πάω (και EREB ALTOR την προηγούμενη μέρα) αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.