Έχουν οι γυναίκες χιούμορ?

τοίχος.να σε βαρέσουμε πάνω μπας και ισιώσεις:) :slight_smile:

Και τα 2!!!

Τείχος,δυσλεξικιά…

:!: :stuck_out_tongue:

Ε μα και εσυ κρινεις απο 2 λεξεις. Δεν σου ειπα κι ολας: αντε απο εδω προστυχη:lol:

κρινω απο 2 λεξεις και 2 στηθια!!!
δεν ειμαι προστυχη απλα περιεργη :slight_smile:

H Σούλα είναι ευαίσθητο κορίτσι κατά βάθος.

Τοίχος είναι παναθεμά σε

Οι γυναικες κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες αλλα και για περιορισμενο χρονικο διαστημα, ειναι δυνατο να εκδηλωσουν ιχνη χιουμορ.

μαρέσουν bac οι προυποθέσεις που βάζεις για να έχουν χιούμορ…:lol:
πάντως σε παρέα δεν έχω πετύχει ποτέ κοπέλα που θα πρωταγωνιστεί με το χιούμορ της, όλα είναι αγόρια…

Πιστεύω υπάρχουν γυναίκες με χιούμορ,αλλα πιο πολύ το χρησιμοποιούν για να αναγνωρίζουν το καλό χιούμορ του άλλου παρά για να κάνουν οι ίδιες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλές λένε “M’ αρέσει το χιούμορ στον άντρα”.Έχετε ακούσει ποτέ άντρα να λέει “Ψάχνω γυναίκα με χιούμορ” ή κάτι παρόμοιο ?

για τις κοπέλες που κάνουν “καφρίλες” τι γνώμη έχετε? είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναικών που αντέχουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους. προσωπικά δεν μου αρέσουν. στους υπόλοιπους? οι κοπέλες τι λέτε?

define καφρίλες πλζ.

κατά τ’ άλλα, έχω συναντήσει λίγες που οι ίδιες έχουν εξαιρετικό χιούμορ, αρκετές που δέχονται το χιούμορ (διατυπωμένο από άλλους) σε αρκετά μεγάλο βαθμό και πολλές που ο μημουαπτισμός τους τις κάνει πιο βαρετές από το κακό ντουμ. ό,τι συμβαίνει και με τους άντρες δηλαδή.

για φίλες μια χαρά είναι…για τα υπόλοιπα μπααα:p

Η καφρίλα συχνά είναι η ανάποδη όψη του χιούμορ.

Είχα γνωρίσει κάποτε μια γλυκύτατη κοπελίτσα. Εμφανισιακά. Και με λεπτή φωνή. Έπινε μπύρες και ρευόταν όλη την ώρα. Αλήθεια! Τι να πω δηλαδή…

Καφρίλα απο την πλευρά των γυναικών θεωρώ επίσης να είναι ανάμεσα σε άντρες και να αρχίζουν συζητήσεις του τύπου “μπικίνι και ξύρισμα”. Το είδα πρόσφατα αυτό…! Θα λεγε κανείς πως θα πρεπε οι άντρες να ξεκινήσουμε συζήτηση για τη μπάλα (έλα όμως που βαριέμαι τα αθλητικά…).

Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλοί τρόποι να είναι κάφρος μια γυναίκα. Αλλά κανένας δεν είναι ωραίος.

chat log φεβρουαριου

SmUrF<2+1**: kai n s pw
SmUrF<2+1**: ti koitas se mia kopela?? (sovara pes)
Ryuzaki: το ολο συνολο
Ryuzaki: δεν μπορω να ξεχωρισω κατι…
SmUrF<2+1**: kamia protimhsh!?
Ryuzaki: ξανθια καστανοματα γυρω στο 1.71 με ωραιο προσωπο casual στυλακι και να γελαει ολη μερα

εννοειται πως εννοω να εχει χιουμορ :stuck_out_tongue:

Δεν μας ειπες ομως αν εκανε αποπειρα αυτοκτονιας μετα την απορριψη…

Δεν ειναι εκει το θεμα! Το θεμα ειναι οτι ηθελα γκομενα με χιουμορ. Εισαι οφ τοπικ και κανω εντιτ

Καλά. Όταν φτάσει κάποια μέρα που θα κάθεσαι με την άλλη και θα διαπιστώσεις πως ύστερα απο λίγο δεν ξέρεις τι να συζητήσεις μαζί της γιατί τα ενδιαφέροντα της τελειώνουν στα μαγαζιά, τα κέντρα διασκέδασης, τους “άντρες” (με τον στερεότυπο τον τρόπο) και σε εκείνη την εκπομπή της τιβί που σου διαφεύγει το όνομα της (γιατί πολύ απλά δεν παρακολουθείς), και ο δείκτης νοημοσύνης της μετά βίας φτάνει ένα ανεκτό όριο, τότε θα καταλάβεις πως τα βυζιά και οι κώλοι είναι ωραίοι, αλλά κρατάνε λίγο.

Oι περισσότερες κοπέλες που κάνω παρέα μαζί τους είναι ο ορισμός του “χύμα”:stuck_out_tongue:

Οπως καταλαβαινετε, κι ας περασαν δυο βδομαδες, δεν γινεται να μην απαντησω!:stuck_out_tongue:

rudolf δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε τελειες.

Με το αντιπαθειο μαλλον γιατι μου την ειπες λιγο!:roll: Συνηθιζω να παραληρω οταν εχω ζησει μαλακισμενες καταστασεις.:wink: Και γινομαι ακομα πιο υστερικη για να δειξω με αυτο το post στις γυναικειες παρουσιες του forum να μην κανουν τις ιδιες βλακειες που ειχα κανει εγω.

Χαιρομαι που ολα τα αγορακια του forum ψηφιζουν γυναικα με humor.Δεν μιλησα ομως για τα συγκεκριμενα αγορια, αλλα για μια αληθεια που υπαρχει σε διαφορετικους ενδεχομενως αντρες απο εσας.
Εκτος αν εσυ νομιζεις πως “οι αντρες ειναι τελειοι”.:roll:

Γεια σου ρε Angmar.Δεν ξερω αν εγω μιλαω κινεζικα, αλλα εσυ με καταλαβες.Μιλησα για ενα ποσοστο αντρων που ΥΠΑΡΧΕΙ.Αφου το εχω ζησει, λετε να τα βγαζω απο το μυαλο μου?Φυσικα και το συνολο δεν αντικατοπτριζει τον συγκεκριμενο τυπο.

Δεν καταλαβα που ηταν η αντιφαση αλλα anyway.
Ακομη και τωρα που προσπαθω να ειμαι ο εαυτος μου και στις φιλες μου και στη σχεση μου και στους φιλους μου, το “μαζεμα” που λεμε απο μενα τουλαχιστον δεν φευγει ευκολα.Γιατι οταν ο αλλος σε θελει γλαστρα και εσυ του κανεις το χατιρι, επειδη θελεις να τον κρατησεις, σου μενει και ειναι δυσκολο να ανοιχτεις.
Εχω κανει τον μισο δρομο για να καταφερω αυτο που λεμε “Ετσι ειμαι κι αν γουσταρεις, καλως!”, εχω ομως τον υπολοιπο μισο.

Και οχι, δεν ειμαι και πολυ φεμινιστρια.Απλα οσο χρειαζεται.