Το οτι μπορει να τραγουδησει Wait and Bleed, Vermilion pt2 και Through the Glass (δεν θυμαμαι αν εχει το συνθετικο) δεν σημαινει οτι εχει και ευρος φωνης…
και για μενα παντως εχει ευρος φωνης… αλλο τωρα αν δεν αρεσουν σε πολλους τα συγκεκριμενα
Plant,Dio,Hetfield ,Ozzy, Morrison, Joplin, Hendrix, Cobain, Kiedis, Barlow, Dickinson, Tolis, Rose, Cooper, Αυτες οι φωνες κανουν τη ζωη μου καλυτερη!
mark/marcie free - που είναι και τα δύο… χαχαχα
και freddie mercury, tate, bon scott, valensia, vallentine, hugo, coverdale, tommy heart, uncle claus, dio, chrissy steele, wilson sisters.
Eric Adams με διαφορά.Και μετα Roy Khan,Rob Lowe,Mats Leven,ο 1ος των CAndlemass,Jeff MArtin,Dio,Byron,Baker(Shadow Gallery),Allen,Warrel Dane(Sanctuary)…ktl ktl
Freddie Mercury
Η φωνή που με την πρώτη φορά που την άκουσα έπαθα τρελή πλάκα και ακόμα παθαίνω όποτε τον ακούω είναι ο Midnight από Crimson Glory. Τέλεια χροιά και εξωπραγματικά τσιρίδια. :bow2:
james hetfield,layne stanley,mike patton,nick cave
Myles Kennedy-Alter Bridge,Mayfield four
απο αντρες bruce dickinson,απο γυναικες tarja turunen.
βεβαια υπαρχουν πολλοι που μου αρεσουν,αλλα κανεις δεν ξεπερνα για μενα αυτους τους δυο!!!
Αντικειμενικά οι καλύτερες φωνές που έχω ακούσει είναι αυτές των Geoff Tate, Ronnie James Dio και Rob Halford. Για διαφορετικούς λόγους λατρεύω τις φωνές των Cobain, Barnes, Filth, Lindberg, Walker, Brian (Catharsis), Holmes (ο αγαπημένος μου) κ.ά.
Δεν εννοουσα αυτο, απλα πολλοι μου χουν πει “ο corey εχει μεγαλο ευρος φωνης γιατι τραγουδησε αυτο κι αυτο που εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους”…
freddie mercury
chester bennington μακραν
Kλειδωστε το!!!
Coverdale
Geoff Tate
Dio
Mercury
Morrisson
Plant
Bellamy
Tankian
Tempest
8O 8O 8O 8O 8O 8O γτ??? #-o
Μη σου πω και sticky.
Ronnie James Dio
John Garcia
Dave Wyndorf
Tom Araya (αγαπημένη φωνή σε ακραία φάση)
Corey Taylor
Chuck Schuldiner
Messiah Marcolin
Ian Gillan (στα 70s και μόνο, μετά η φωνή πήγε περίπατο)
και…
Lemmy (χαχαχαχα)