Αγαπημένος τραγουδιστής/ια

Κωστας HOKAM!!! Mακραν και με διαφορα!!!

floor jansen :smiley:

Φωναρα indeed. Και απο κοντα δειχνει πολυ πιο ομορφη σε σχεση με τις φωτογραφιες. Δε ξερω τι σταδιαλα κανουν με τα photoshop και μερικες στο τελος βγαινουν χειροτερες.

Ειναι και θεόψηλη, ε. Χαλαρα πανω απο 1.80.

σας μισω ολους!!!:lightsabre:

Κυριως απο τον χωρο του Progressive metal ειναι οι τραγουδιστες που με ελκυουν, μιας και κει πιστευω πως υπαρχει περισσοτερος χωρος για διευρυνση της φωνητικης κλιμακας.

Οποτε ξεκινωντας ,χωρις σειρα προτεραιοτητας:

1. O βασιλεας της κραυγης Rob Halford

2. Ο παιδικος μου ηρωας Geoff Tate

3. Ειναι αδικο να μην τον ενταξω στους αγαπημενους μου, μιας και οι Dream Theater, απο το 92 που ειχα πρωτοαγορασει το βινυλιο Images and Words, αποτελουν την πιο σταθερη αγαπημενη μου μπαντα. Κακα τα ψεμματα, εποχες Images and Words και Awake, ηταν τεραστιος.
    http://www.youtube.com/watch?v=nTzlEadGeTo

4. Αν και τους Symphony X τους ειχα μαθει λιγακι αργοτερα (1998 πρωτοακουσα το DWOT), κατευθειαν ξεκολλησα και εγκατασταθηκα στην ηχοκρατορια του Russell Allen (και σε συνδυασμο με Michael Romeo, εκλεισε το θεμα).

5. Μολις ρωτοακουσα το Perfect Element εμεινα κυριολεκτικα μαλακας. Daniel Gildenlow χαλαρα ενας απο τους καλυτερους μουσικους εν καριερα.

6. Αν και μικρος δεν ημουν πολυ του power, o Kiske αποτελει θεοσταλτη ηχητικη ηδονη, ασχετως του ποσο θαψιματος εχει φαει.

7. Hansi Kürsch, πολυ ιδιαιτερη χροια, και υψιστος performer.

Να ναι καλα ο ψηλεας με το 01011001 και θυμηθηκα ολη αυτη την αφροκρεμα.

Επισης, τωρα τελευταια εχω κολλησει αγρια με τον Νορβηγο Michael Eriksen απο Circus Maximus (manos87: Κερναω οτι και οπου θες, μιας και συ ησουν αυτος που πρωτοεγραψε για αυτους και μου ανοιξες τα ματια σε εναν τοσο προικισμενο τραγουδιστη. Α ρε θεε, λιγες απο τις ψιλες του να ειχα…)

Τελος, μια φιλη μου μιλησε για ενα ισπανικο συγκροτημα, ονοματι Stravaganzza, στυλ symphonic.
Λιγο που ακουσα, πειστηκα οτι ο τυπος, Leo Jimenez το χει με τα χιλια. Απλα εγω δεν το χω στα ισπανικα :stuck_out_tongue:
Αντε κοριτσια του forum, Μπειτε στη σειρα παρακαλω…

Απο το 2ο λεπτο ξεκιναει γερα.

Αυτο πρεπει να ειναι το hitακι τους

Dani Filth μέχρι και το Midian. Μετά, ένα χάλι και μισό.

1)Jimi Jamison ,θυμηθείτε Ρόκυ 2 και 3,Survivor,πολύ δυναμική φωνή, σε ξεσηκώνει.

2)Geoff Tate,Η επιτομή της λυρικότητας και της εκφραστικότητας,απλά μοναδικός…

3)Bruce Dickinson ,η επιτομή της απόλυτης frontman φωνής,δύναμη και αντρική χροιά,παρότι σε ορισμένα σημεία οι νότες είναι ιδιαίτερα ψηλές.8)

4)Steven Tyler,ανεβαστική και ξεχωριστή φωνή,με πολλές ψηλές νότες.

5)Andre Matos,πρώην Angra νυν Shaman,το αηδόνι της Βραζιλίας τον ειχαν αποκαλέσει στο ξεκίνημά του,είχε πάρει μέρος σε οντισιόν αντικατάστασης του Dickinson,τον νικησε ο Bailey,πραγματικά ορισμένες φορές δεν πιστεύεις οτι μπορεί ανδρική φωνή να πιάσει τόσο ψηλές νότες με τόση καθαρότητα.Αμίμητος…(και καμία σύγκριση με τον νυν τραγουδιστή των Angra…μακράν καλύτερος…)

Ω ναι, ο Eriksen τους ανεβάζει 2-3 επίπεδα πιο ψηλά!! Φοβερή φωνή!!

Η λίστα σου τα σπάει ε, όλοι που έγραψες είναι αγαπημένοι μου. :thumbup:

Kai Hansen, Michael Kiske, Geoff Tate, Hansi Kürsch, Andre Matos, Bruce Dickinson, Phil Anselmo, Ronnie James Dio, Ray Alder, Matt Barlow, Warrel Dane, Timo Kotipelto, και θα πω και Σιδηροπουλο να γουσταρουμε.

Matt Barlow (φυσικά) και Hansi Kürsch!

KING DIAMOND!!!

Για μενα Hetfield(rules!!!), Dio, Dickinson, Barlow,Plant, Meine, Brian Johnson, Bach

Matt Barlow
Bruce Dickinson
Nick Holmes
Serj Tankian
Alan Averill
Aaron Stainthorpe
Mikael Akerfeldt
Phil Anselmo

α γεια σου, τον ξεχασα αυτον…

και επισης ξεχασα και τον Halford :oops:

Μου ξεφυγε αυτος:oops:

ρε σεις κοριτσια, σιγα…

ΞΕΧΑΣΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΝ JAMES!!!:o :o :ban:

[SIZE=“7”][FONT=“Arial Black”]MATS LEVEN GMT MOU!!![/FONT][/SIZE]

Kai alloi mou aresoun,alla me ton Matsouko den sygkrinetai KANENAS!!!

ronnie dio
freddie mercury
dickinson
και μετα ολοι οι αλλοι:

James Hetfield!
Robert Plant
Freddie Mercury
Andrew Eldritch
Axl Rose
Ronnie James Dio
Bruce Dickinson
Alexi Laiho