γιου γκατ δε ποιντ:p
ποια λογικη κοπελα θα αντιστεκοταν στον Αραγκορν…
Αυτή που θα ήθελε ο άντρας της να πλένεται… :lol:
Θα μου αρεσε να ηταν σε μια συναυλια. Scorpions. Οταν θα λενε το When you came into my life… :roll: Δεν θα μου αρεσε κατι εκκεντρικο.
να το εμπλουτισω και λιγο,οταν θα τελειωνε το κομματι θα σας φωναζε πανω o klaus maine και μπροστα σε 30.000 κοσμο θα σου φοραγε τη βερα…εκει ολοι θα χειροκροταγανε.(και θα πεταγοταν και κανας κλασικος Ελληνας:“οχι μην το κανεις!!το σκεφτηκες καλα?”
Υ.Γ.1 δεν θα χε και πολυ προβλημα ο klaus να το κανει(εδω στα media markt ειχε παει και ειχε στηθει για αυτογραφα…8O )
Υ.Γ.2 θα γινοταν η προταση της χρονιας αφου θα μπορουσε οποιοσδηποτε να δει το γεγονος απο bootleg videos στο youtube!!:lol:
Πολλη η δημοσιοτητα και δεν θελω:p
εισαι λοου προφάιλ ε?
Βασικα θα μπορουσε να το κανει πολυ καλυτερα ως εξης: Θα ερχοντουσαν ξερω γω οι Σκορπς με Ροθ και Σενκερ και θα ηταν το τελευταιο εβερ λαιβ τους. Μαλιστα θα παιζαν ολο το Fly To The Rainbow στο encore. Ο χωρος θα εχει χωριστει σε PL με ολους τους αρρωστους φανμποηδες να χουν παει μπροστα και να καλυπτουν τη μιση αρενα. Εκει λοιπον που λετε, πανω στο encore θα σ ανεβασει ο αγαπημενος σου στη σκηνη και θα σου κανει προταση γαμου, τραγουδωντας α καπελλα και επι 10 λεπτα το Ροκ Γιου Λαικ Ε Χαρρικειν, πανω ακριβως που ολοι περιμενουν αγωνιωδως. Ε, αμα δε φατε μπουκαλι με το κιλο, εμενα γραψε μου!! :lol:
Yeap:)
Βρέθηκε η «μαθηματική φόρμουλα» για τον τέλειο γάμο;
Η νύφη πρέπει να είναι πέντε χρόνια πιο μικρή από το γαμπρό, να έχει ίδιο κοινωνικοπολιτιστικό υπόβαθρο με αυτόν και να είναι πιο έξυπνη (σε ποσοστό 27%!) από αυτόν. Αν αυτά συμβούν, τότε το ζευγάρι έχει 20% περισσότερες πιθανότητες να ευτυχήσει στη ζωή του, σύμφωνα με μια νέα ελβετική έρευνα, που κατέληξε σε ένα είδος «μαθηματικής φόρμουλας» για τον τέλειο γάμο.
Η πρωτότυπη μελέτη, που ανέλυσε τις περιπτώσεις περίπου 1.100 ζευγαριών ηλικίας 19-75 ετών, για να διερευνήσει ποιοι κοινωνικοί παράγοντες είναι οι σημαντικότεροι για μια ευτυχισμένη και μακρόχρονη συμβίωση, έγινε από ερευνητές της Σχολής Επιχειρήσεων της Γενεύης και δημοσιεύτηκε στο ευρωπαϊκό περιοδικό «European Journal of Operational Research», σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph» .
Η έρευνα διαπίστωσε ότι ο γάμος με έναν χωρισμένο ή μια χωρισμένη από προηγούμενο γάμο μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας και του δεύτερου γάμου. Ένα μάλλον απρόσμενο εύρημα εξάλλου είναι ότι αν η γυναίκα έχει πτυχίο πανεπιστημίου, αλλά ο άνδρας όχι, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες αρμονικής συμβίωσης (συμβαδίζει πάντως με τη «συνταγή» ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πιο έξυπνη?).
από την καθημερινή
Ποιος τις ακουει τωρα…
Eμένα πάλι με παραξενεύει αυτο :!: Υπάρχει τέτοιο είδος γυναίκας ?!!
:p:p
Έλα ντε. 27% πιο έξυπνη; Θα πρέπει να είναι πολύ χαζή αυτή η γυναίκα…
__KANENΑΣ. Εκεί είναι το κόλπο…
__Αν η γυναίκα είναι και πιο έξυπνη και ίσως πιο μορφωμένη (με το συμβατικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει εντρυφύσει ακόμη πιο βαθιά σε διπλωματεία, άτυπους κανόνες “καθωσπρέπεισμού” και μανιπουλάρισμα ανωτέρων και κατωτέρων), τότε υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες, αν ξέρει και τι θέλει, να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει με τον πιο αποδωτικό τρόπο.
__Δηλαδή αν θέλει να λειτουργήσει η σχέση, θα βρει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει από την σχέση χωρίς να διαταρράξει τη σχέση… Αυτό που λέμε “πήγαινε εσύ κοτούλα μου, κι εγώ σε μαγειρεύω”. :lol:
__Με λίγα λόγια -ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ (σε σχέση με αυτό που λες). Θα είναι αρκετά έξυπνη να μην στην πει τώρα και ανοιχτά έτσι ώστε να μανουριάσεις εσύ και να δημιουργηθεί ένταση -γιατί πάνω απ’ όλα ξέρει τι θέλει και δε τη νοιάζει να το παίξει έξυπνη στα μάτια σου (άλλωστε, είναι), έτσι ώστε να σε βραχυκυκλώσει κι εσένα και τη σχέση σας. 8)
__Παραδείγματος χάρην, αν δεν έγραφα αυτή τη συγκεκριμένη παράγραφο, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα κάποια κοπέλα (που να είναι κοντά σε αυτό που περιγράφει ο Κάρβου) που με γουστάρει π.χ. και θέλει να με προσεγγήσει, να αναφέρει κάτι για τα “προσεγγίσει”, “διαταράξει”, “εντρυφήσει” και (καθόλου τυχαία επιλογή λέξης) “διπλωματία” που έγραψα ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ πιο πάνω…
__Got It? 8)
__Και για να είμαι και 100% on topic, για μιά τέτοια γυναίκα, αξίζει να κάνεις μία “ιδανική πρόταση γάμου”. ΡΕΜΑΛΙΑ.
__Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τα πρώτα post του ban. Και προσοχή, ΙΔΑΝΙΚΗ λέμε, όχι “πρωτότυπη”… Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να είναι κατ’ ανάγκη ούτε εντυπωσιακή, ούτε πρωτότυπη, ούτε “έκπληξη”, ούτε τίποτα που αυτή /ός που δέχετε την πρόταση δε θα προτιμούσε. Το ιδανικό είναι διαφορετικό για τον καθένα μας.
__Και αφού θες να ζήσεις με αυτόν τον άνθρωπο για την υπόλοιπη ζωή σου, ε, άσε τις “εξυπνάδες” σου (και τις πάντα σωστές και γαμάτες απόψεις σου) και μάθε το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρεις για να “δουλέψει” αυτός ο γάμος.
__Να νοιάζεσαι και να αφιερώνεις χρόνο για τις ανάγκες του άλλου. ΕΣΥ είναι που κάνεις την πρόταση και την κάνεις σε ΚΑΠΟΙΑ /ΟΝ συγκεκριμένα. Ε, δείξε πως ενδιαφέρθηκες γι’ αυτόν /ην τη συγκεκριμένη και το τι θα ήθελε, έτσι μωρέ, μπας και σκεφτεί ο/η άλλη πως νοιάζεσαι για εκείνον/η και για κανέναν άλλον, άρα έχει νόημα να το προσπαθήσει μαζί σου.
__Αυτή είναι η ιδανική πρόταση γάμου. Η ιδανική για τον εκάστοτε παραλήπτη.
__Και επειδή αναφέρθηκαν και μερικές “φιξιόν” προτάσεις (:lol:), μία (όχι ιδανική αλλά) πολύ γαμάτη και συγκινητική ήταν αυτή που έκανε ο Ed Harris ως ρόλος σε μία ταινία στην δεύτερη γυναίκα του (την πρώτη πρέπει να την έπαιζε η θεά Σούζαν Σάραντον και τη δεύτερη ίσως η Τζούλια Ρόμπερτς), με το δαχτυλίδι και μία κλωστή…
__Δε λέω παραπάνω για να μην το χαλάσω σε όσους δε το έχουν δει. Και η χειρονομία και το κείμενο ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ως σύλληψη και ως εκτέλεση. 8)
ναιιιι…
που την θυμιθηκες ρε συ…??
ωραιο ταινιακι…
και οσο για την Σούζαν Σάραντον ειναι εγγυηση η γυναικα…
ειχα δει μια ταινιας της πριν κανενα εξαμηνο. μια που ηταν με εναν ασιατη ( ? :?) φοιτητη που του κλεβαν τις ιδεες και του πηγαιναν ολα σκ#τα, και η σουζαν ηταν κατι σαν πλουσια που βοηθουσε τους φοιτητες *(δεν θυμαμε τιποτα απο την ταινια λεμε… ολα λοττο τα λεω…) ποιος ειναι ο τιτλος αραγε…??
παντως για μενα το ιδανικο ειναι να μην χρειαζετε προταση γαμου…
να ειναι καιρο δυο ατομα μαζι και οταν ερθει η ωρα να το συζητησουν και παπαλα…
δεν ειμαι ρομαντικος, ετσι.?? :roll:
Η ιδανική πρόταση γάμου θα είναι άμα δε γίνει ποτέ. 8)
ΕΤΣΙ…
μπραβο…μαζι σου…
σε μια συναυλια!καθως μπενει το σολο…αααχ(αν ακυγετε τιποτα)
- αγαπη μου, ειμαστε καιρο μαζι … θελεις να παντρευτεις;
- ναι μωρακι μου …(κτλ)
- α κριμα, γιατι πλακα σου κανω:p
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!!πολι γτπ!!!