Ιδανικη προταση γαμου

+234145134534 απο μενα!

στον πρωτο χρονο εχεις κουραστει!

Αφου την εχω σωσει απο ενα τσουρμο Ουρουκ-Χαι,καλπαζουμε στο ηλιοβασιλεμα και ενω ολα δειχνουν οτι πανε καλα,πεφτουμε σε ενεδρα σατανικων ΧομπιτοΞωτικων(προεκυψαν οταν ο Μπιλμπο πηδηξε κρυφα μια Ξωτικινα οσο ηταν στο Σχιστο Λαγκαδι) και αφου δεν υπαρχει σωτηρια,λιγο πριν αφησω τη ματαιη τουτη Μεση-Γη της φοραω το δαχτυλιδι,της λεω οτι θα μαστε μαζι για παντα,αυτη γινεται αορατη και σωζεται,εγω ψοφαω και μετα παει και παντρευεται τον κολλητο μου.

αχχαχααχχα επος:!:
Εναλλακτικο:
Ειστε στο Αιζινγκαρντ. Την σωζεις απο τους Ουρουκ-Χαι και επιδεξια αποφευγεις συνεχεις καταρες του Σαρουμαν. Την τραβολογας απο το χερι ενω στο αλλο κρατας το σπαθι σου. Κρυβεστε πισω απο εναν μισογκρεμισμενο τοιχο και καθεστε να παρετε μια ανασα. Εκεινη τη στιγμη ο Λεγκολας εκτοξευει τον Φροντο(νεα παγια τακτικη, τα βελη ειναι πια μια σπαταλη), ο Φροντο πεφτει διπλα σας και σας αφηνει το δαχτυλιδι γιατι εκεινος λεει δεν αντεχει αλλο. Ερχεται ο Γκιμλι, και σε βλεπει να κρατας στο ενα χερι το δαχτυλιδι και στο αλλο το χερι της αγαπητικιας. Συγκινειται και σας παντρευει εκει επι τοπου. Της φορας το δαχτυλιδι, γινεται αορατη, και κλεβεται με τον Αραγκορν.

Γιεπ, πολυ πιο ωραιο.

νταξει λογικο να παει με τον αραγκορν!ειναι πιο μπρουταλ!!!

Απ τον κολλητο μου??Οχι ρε,δεν παιζει.Αυτος την αλλη φορα σκοτωσε 3 Μουμακιλ μονος του και τα βαλσαμωσε κιολας και τα εβαλε στο σεμεδακι πανω απ την τηλεοραση.

Ρανια με κατατροπωσες!:stuck_out_tongue:

που τα βρισκεις ρε:lol: βεβαια σε αυτο που περιεγραψα μπορει να υπαρξουν και αλλα endings:
1)Να γινει αορατη, να σκοτωσει τον Σαρουμαν και τους λοιπους ουρουκ-χαι κανοντας σε ρομπα.
2)Να πεσει ο Φροντο πανω σου και λιγα λεπτα μετα το γαμο να χασεις τη μνημη σου.
3)Να ερθει ο Σαουρον αυτοπροσωπος για κουμπαρος - χαπι εντ.
4)Να κλεφτει η γκομενα με τον Γκανταλφ

:expressionless:

5)να πεταχτει και ο χαρι ποτερ με τη σκουπα για κουμπαρος και πισω ντυμενος ο predator παρανυφακι…

Είπες φλώρο τον Χόκαμ; :evil:

φλωρο??συ ειπας…:stuck_out_tongue:

μαγκες…

ιδανικη προταση γαμου = φτηνη προταση γαμου… ανευ δαχτυλιδιου, ακριβου restaurant και λουλουδιων…:lol:

αμα εισαι ο ρουβας η ο pitt,θα δεχτει.(αν εισαι ο μαυρος πιτ ομως…)

Ο μαύρος πιτ χώνει αβέρτα ρε! Αν και έρχεται πίσω από τους Μουργόλυκους…

Ρε παιδια δεν μετρουν τα δαχτυλιδια και οι χλιδες… Και το παραμικρο ειναι υπεροχο, γιατι θα το εχει κανει μεσα απο την καρδια του… Αυτο μετραει… Και με μια μαργαριτα να ερθει να σου πει το ποσο σ’ αγαπαει ειναι τα παντα…

+φωνω…αν και ο πιτ ειναι χαλια οπως κ ο ρουβας!:stuck_out_tongue:

αν και δεν είμαι και του γάμου , περισσότερο της συμβίωσης…

αααααααααν έκανα ποτέ πρόταση δεν θα είχε
ούτε ηλιοβασιλεύματα ούτε πολυτελή εστιατόρια!!

ή σε συναυλία ή σε σουβλατζίδικο8)
για πιο true romance (Tarantino) καταστάσεις ίσως σε παραλία το βράδυ.

chili και mag θα σας εχω στα υποψην για οταν μεγαλωσω…:stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley:

Κατι τέτοιες ιδέες σαν του χοκαμ και της ράνιας είναι που συντηρούν το θεσμό… Ποιά θα αντιστεκόταν (και γιατί κυρίως); :lol:

:lol: :lol: :lol:
Δεν θα το ηθελες πιστεψε με…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για ιδανικη δε ξερω τι λετε. Η χειροτερη παντως θα μπορουσε να γινει ξημερωματα σε πατσατζιδικο.:lol:

Σκορδοστούπι for the win! :lol: