Ιδανικη προταση γαμου

Ααααχχχ,ονειρεμενο! :lol:

Σε συναυλια των Led Zeppelin την στιγμη που ο Plant τραγουδαει το Since I’ve Been Loving You…:roll:

Ειμαστε στην Ιρλανδία τη περιοδο της ανοιξης τοτε που η γη ξαναγεννάται και όλα είναι καταπράσινα.
Περπατάμε χέρι χέρι παραλληλα από τις όχθες ενός ποταμού αφου έχει αφήσει το άσπρο άλογο ξεκουραζεται.
Καθώς απολαμβάνουμε τον περιπατο μας συναντάμε έναν καταρράκτη. Εκεί βουτάμε, κολυμπάμε και με πηγαίνει στο πίσω μερος του καταρράκτη εκεί όπου βρίσκεται μία σπηλιά. Σ’εκείνο το σημείο και υπό τον ήχο του νερού να μας περιτριγυρίζει με ρωτάει αν θα ήθελα να περάσω το υπολοιπο της ζωής μου μαζί του.

Που ησουν εσυ τοσο καιρο???
Αααααααααχ καταραμενα νιατα…

Στην Μουτσούνα της Νάξου, που είναι το μέρος που αγαπάω περισσότερο στον κόσμο. Βαρκάδα το βραδάκι με φεγγάρι και κάλμα θάλασσα. Έχουμε ανοιχτεί και βλέπουμε από μακριά τα φώτα από τις παραλίες (η Μουτσούνα είναι μέρος με πάρα πολλές παραλιούλες η μία δίπλα στην άλλη). Εκεί μέσα στη βάρκα πέφτω στα γόνατα και της κάνω την πολυπόθητη πρόταση. Αν πει ναι καλώς. Αν πει όχι την πετάω στη θάλασσα.

Να παμε στο ιδιο μερος που τα φτιαξαμε!:roll: Τιποτα αλλο… ουτε ρομαντικα σκηνικα, ουτε τιποτα.
Εγω με ενα “Ειμαι τρελος για παρτη σου!” και ενα δαχτυλιδι, εχω λιωσει.

Και προτιμω Δημαρχειο…:-s

Αμα δεν εχει δαχτυλιδι, αλλα παραμενει τρελος για παρτη σου πειραζει?

προφανώς:lol: :lol:

The murmaid proposion:lol: :lol:

Eννοειται οχι!Και δαχτυλιδι της Coca cola να εχει, δεν με πειραζει!:stuck_out_tongue:
Δεν με συγκινει τιποτα πολυ ακριβο (οχι οτι δεν μ’αρεσει, μην τρελαθουμε) αλλα το ονειρο μου ειναι αν ποτε μου κανουν προταση να μην εχει τιποτα φανταχτερο αλλα κατι συμβολικο… κατι δικο μας!:roll:

Και να μου πει μονο να συζησουμε αστεφανωτοι και παλι μια χαρα μου πεφτει!:smiley:

A, γεια σου, τωρα μιλας σωστα.

εδώ θα συμφωνήσουμε:)

Είσαι και προικοθήρας δηλαδή.

On topic, ό,τι πιο απλό και προσωπικό.

(και στο background οι echo and the bunnymen να παίζουν το Killing moon:D )

Όχι μωρέ… Το ιδανικό σενάριο λέω μόνο. Δε με πειράζει να μου δώσει και λιγότερα… :oops:

Πριν λιγες μερες λοιπον,καποιος μου εκανε τη πρωτη προταση γαμου…(ηταν ψυχασθενης βεβαια…κυριολεκτικα…αλλα τι να κανεις?τυχερα ειναι αυτα!!!:lol: :lol: )

Τότε τα άτυχα ποια είναι; :lol: :lol: :lol:

Καλό κι αυτό :stuck_out_tongue: Κι εμένα μου έκανε πρόταση γάμου ένας λωλός, μου είπε κιόλας ότι “θα κάνουμε καλή παρέα εμείς οι δυο μαζί”. Επί λέξει :slight_smile:

Καναμε τη τυχη μας!!!να ορισουμε την ιδια ημερομηνια γαμου…θα ναι τοσοοοο ρομαντικο…συγκινηθηκα μονο κ μονο στη σκεψη…:lol:

Ααααααααααχ :oops: =D>

ένα παλιό αρχαίο ρητό έλεγε “ποτέ μη κλωτσάς τη τύχη σου” :stuck_out_tongue:

το καλυτερο ειναι απλα να σηζεις με καποιον!τι γαμοι και αηδιες…!:stuck_out_tongue: