Ρωσία - Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018

Γελούσα με τα χάλια του ρεφ, αλλά αν δεις την φάση ο Μήτρος ταυτόχρονα σβερκώνει τον έναν, σβερκώνει και τον άλλον :smiley: Για εμένα ήταν περισσότερο ένα αυστηρό φάουλ (πέναλτι) παρά φάουλ, αλλά στο τέλος ο ρεφ έχει πάτημα για να δώσει επιθετικό.

Στο μεταξύ γέλασα με αυτό:

pic.twitter.com/Byvy2mTwqP

— DO NOT CONGRATULATE (@russbengtson) 22 Ιουνίου 2018

Nema veze, sve u redu

Από άλλο “ανέκδοτο” οι Βέλγοι (μεταφορικά, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου για γέλια). Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει ο αγώνας με την Αγγλία (που είναι βέβαια μακράν πιο αξιόμαχος αντίπαλος από τους έως τώρα), την τελευταία αγωνιστική.
Η διασταύρωση με τον 8ο όμιλο δίνει στο Βέλγιο προοπτικές οκτάδας όπου θα τους περιμένει η Βραζιλία ή η Γερμανία - εκτός απροόπτου πάντα.
Εκεί θα δείξουν την πραγματική δυναμική τους και εάν έχουν ωριμάσει σαν ομάδα/μονάδες.

Ακριβως, οτι εχουν ισως σε ταλεντο ενα απο τα 2-3 καλυτερα συνολα στο παγκοσμιο το ξερουμε, το θεμα ειναι να αποκτησουν και νοοτροπια νικητη, θα ειναι κριμα αυτη η γενια να μην παρει τουλαχιστον ενα Γιουρο η να μην παει σε ημιτελικα WC.

Να σημειωσω εδω ενα μεγαλο καλο του VAR ειναι οτι εχουν σταματησει οι διαμαρτυριες. Γινεται αμφισβητουμενη φαση στην περιοχη, ο διαιτητης βλεπει (η του λενε) και κρινει και σε μεγαλο βαθμο πλεον δεν διαμαρτυρεται κανεις. Δεν ειναι μικρο αυτο.

1 Like

Τι κομπίνα και ωραίο γκολ στο 95 οι Γερμανοί. Δεν τους πάω αλλά παίζανε και με δέκα και είχαν και εκεινο το δοκάρι στο 89. Οι Σουηδοί την πάτησαν άσχημα.

2 Likes

Ποιος ήταν εκείνος ο Σουηδός μούσιας που μπήκε αλλαγή προς το τέλος. Τι ταγάρι ήταν αυτό θεε μου!!

Πρώτη φορά στην ζωή μου ευχαριστήθηκα γκολ των Γερμανών. Ο λόγος είναι το τραγικό παιχνίδι των Σουηδών από την αποβολή του Μποατεγκ και μετά. Για φάπες όλοι με τον μούσια να αξίζει 2-3 παραπάνω από τους άλλους.

1 Like

αυτος με τα μαυρα μουσια???αυτος που εκανε κ το φαουλ στο τελος???μαλλον τον ντουρμαζ λες που ενα φεγγαρι επαιξε κ στον γαυρο…

Ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού ήταν. Τώρα παίζει Γαλλία. Καλά το είπες, μεγάλο ταγάρι.

Από τα πιο όμορφα Μουντιάλ εδώ και χρόνια πάντως.

Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε στο β ημιχρονιο… και να μην κερδιζε θα αξίζε χειροκρότημα… Τα λέμε ξανά στον τελικό

:smile: ιδέα δεν είχα ποιος είναι έχω εγκαταλείψει τα ελληνικά δρώμενα εδώ και χρόνια. Αλλά πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα. 2 επικίνδυνα φάουλ έξω από την περιοχή έκανε στο τελευταίο 5λεπτό το βόδι.

θα ηταν αδικο για την Γερμανια να αποκλειστει απο τωρα οταν ειναι η μονη ομαδα μαζι με την ισπανια που μπορει σταθερα να ανοιξει σφιχτες αμυνες και να κανει ευκαιριες. Βεβαια επειδη τους εχουμε λιγο βαρεθει, δεν θελω να πανε παλι τελικο και δεν νομιζω κιολας γιατι πισω αφηνουν τεραστια κενα με ανυπαρκτο κεντιρα και κροος που του ζητανε να κανει υπερβολικα πολλα πραγματα. Μια ομαδα που βγαζει καλυτερες αντεπιθεσεις απο τη σουηδια του ψοφιου μπεργκ και το φοβισμενο μεξικο (2ου ημιχρονου) μπορει να τους καθαρισει.

1 Like

φιλε μου κ το προηγουμενο στη φαση των ομιλων ηταν πολυ καλο…μεγαλα σκορ κ εκπληξεις…ειδικα οι λατινοαμερικανικες ειχα παιξει καλη μπαλιτσα…στα νοκ αουτ μετα εσφιξαν οι κωλοι θυμαμαι κ ειδαμε μετρια ματς…

Τούτο δείχνει να έχει καλύτερο potential, της Βραζιλίας δεν μου είχε αρέσει τόσο αλλά υπήρχαν χειρότερα οπως της Νοτίου Αφρικής. Του 98 ήταν καλό όπως και του 90 αλλά μετα τους ομίλους και του 2006. Αυτό στην Κορέα το 2002 δε θέλω να το θυμάμαι. Χαχα. Οκ γούστα είναι αυτά πάντα.

1 Like

μεγάλη μαγκιά του λεβ σήμερα που άφησε έξω οζιλ κεντιρα χουμελς και κυρίως που έβγαλε τον ντραξλερ

Επιτέλους ξύπνησε η Γερμανία και πέτυχε τεράστια νίκη και με 10 παίχτες κιόλας οπότε πιστεύω εύκολα να περάσουν από Νότια Κορέα

1 Like

Το ότι χαζοχαιρεστε με αηδιαστικη νίκη της Γερμανίας στο 95’ κι ενώ έπρεπε να έπαιζαν με 10 παίκτες από το 10’ με ξεπερνάει. Εκεί τι συνέβη με το VAR? Γιατί δεν είχαμε πέναλτι και αποβολή?

Γελάω υστερικά με το κράξιμο σε Σουηδούς που έπαιξαν με το παρκαρισμένο λεωφορείο επί 45 λεπτά, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση (σε πολύ χειρότερο βαθμό) με Ισλανδία, τα ίδια άτομα την αποθέωναν.

2 Likes

Του 90 δεν ήταν καλό μουντιάλ, όλα τα ματς στο Χ με μέτρια μπάλα και πολλά ματς κρίθηκαν στα πέναλτι (που εκεί έχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί μας έπαιρνε ο ύπνος.

Σφαξαν και τον Ντιέγκο στον τελικό, μια απογοήτευση.

Εντάξει ρε συ, η φάση του πέναλτι στον Μπεργκ ήταν 50-50. Και το VAR να έβλεπε δε θα άλλαζε κάτι. Θεωρώ ότι είναι από αυτές τις λίγες περιπτώσεις που είναι “λίγο πέναλτι”.

Εγώ ήμουν φανατικά με τη Σουηδία σήμερα, λόγω αγάπης στη χώρα που πέρασα 5 ωραία χρόνια. Και το πρώτο ημίχρονο το πήγαν μια χαρά, αλλά στο δεύτερο κλείστηκαν αδικαιολόγητα. Και ειδικά όταν ο άλλος μένει με 10 και βγάζει αμυντικό για να βάλει επιθετικό (Χέκτορ -> Μπραντ), οπότε τα παίζει όλα για όλα, κι εσύ δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς ούτε να κρατήσεις λίγο τη μπάλα, αλλά έχεις τον ηλίθιο το Τζίμη το Ντουρμάζ να κάνει αχρείαστα φάουλ, ε, δε θέλουν και πολύ οι Γερμανοί να ξυπνήσουν τα ένστικτά τους.

Μεγάλες κότες στο τέλος οι φίλοι μου οι Σουηδοί. Μακάρι να πέσει Γερμανία-Βραζιλία στους 16, να φύγει σίγουρα ένας αντιπαθητικός. Και μακάρι το Μεξικό να ρίξει μια τριάρα στους “Ελβετούς”, μακράν την πιο αντιπαθητική ομάδα της διοργάνωσης.

Edit: κι ο Μπεργκ συνταξιούχος… Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.

2 Likes

Το καλύτερο βίντεο που έχεις δει σήμερα…