Νέες Κυκλοφορίες 2019

Για πάμε

2 Likes

Νέο άλμπουμ από Mike Patton στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μου θύμισαν Loveage τα 3 τραγούδια που έδωσε στην δημοσιότητα.

1 Like
3 Likes

το δεύτερο απο τα κομμάτια των συμπαθών χιπστεροστονεράδων, μπορώ να πω οτι μου άρεσε, το πρώτο δεν άγγιξε.

Πολύ καλό!

1 Like

Είναι απίστευτο το τι ασυγκράτητο ενθουσιασμό μου προκαλεί η είδηση για ένα επερχόμενο νέο album από τους Angel Witch.
Να φταίει που δισκογραφούν σε αραιά χρονικά διαστήματα, μήπως επειδή εκεί που εμφανίζονται, χάνονται ξαφνικά από το προσκήνιο με συνέπεια να είναι αβέβαιο το κατά πόσον υπάρχουν ακόμη σαν μπάντα και με ποια σύνθεση, ή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Kevin Heybourne είναι ΜΟΡΦΑΡΑ και ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ;

Ζήτωσαν οι Angel Witch!

2 Likes

Με το να δισκογραφεί ομως μια φορά ανα δέκα χρόνια … δεν την παλεύει, σ αυτό ειναι πολυ πιο συνεπείς λχ οι SATAN.
Το κομμάτι, μοιάζει να βασιζεταί πιο πολύ σε frontal κτλ φόρμες, με λίγη απο το πρώτο. Δεν-ειν-κακό, αλλα να δούμε το σύνολο, τι θα λέει ο δίσκος.

Το αναπάντεχο είναι πολύ πιο ευχάριστο, αυτό είναι αλήθεια :smiley:

Η έτερη αλήθεια είναι ότι όποτε παίρνουν το χρόνο τους (έως και δεκαετίες -σχετικό μέγεθος ο χρόνος άλλωστε) το αποτέλεσμα αποζημιώνει για την αναμονή.

1 Like

Το τραγούδι δημιουργεί προϋποθέσεις για ωραία πράγματα. Οι Tesseract-ερισμοί του φωνάζουν ότι χρειάζονται δόση προσωπικότητας και την παίρνουν. Μακάρι και ο υπόλοιπος δίσκος να έχει τέτοια τραγούδια.

Το τελευταίο Lana (που κυκλοφόρησε προθές) βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τον καλύτερό της δίσκο.

ήθελα να γράψω χθες για αυτό.
Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες κυρίως επειδή ήθελα να δω μια εξέλιξη ή ένα πειραματισμό στον ήχο της αλλά ήξερα πως αν εξαιρέσουμε ένα-δυο κομμάτια από το Lust for Life, συνεχίζει σε παρόμοιο safe ύφος για τέταρτο άλμπουμ στη σειρά. Δεν πιστεύω με τη καμία πως είναι καλύτερο των Ultraviolence και Honeymoon αλλά είμαι ευχαριστημένος και πιστεύω πώς βοήθησε και ο Antonoff σε αυτό.

Στα ξαφνικά. Πολυ-πολυαναμενόμενο.

Εμένα το ύφος μου φαίνεται αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα κυρίως σε επίπεδο ερμηνείας. Έχει σταματήσει αυτό το “αισθαντικό” στυλάκι τραγουδιού που είχε κουράσει λίγο στα προηγούμενα.

Όσον αφορά τα προηγούμενα albums εμένα καλύτερο μου φαίνεται ότι είναι το ντεμπούτο, ενώ στο Honeymoon δεν είχα δώσει τόση προσοχή πέρα από τα χιτάκια αν και θα έπρεπε :stuck_out_tongue: Το τελευταίο μου αρέσει ακόμα περισσότερο από το Ultraviolence σίγουρα.

Αμα έχεις αυπνίες καλή είναι. Απο τις πλεόν μονοχνωτές ερμηνεύτριες.

Αν έχεις αϋπνίες, ακούς το νέο Tool 2 φορές πριν κοιμηθείς το βράδυ και είσαι κομπλέ :wink:

4 Likes

προλαβαίνεις να το ακούσεις μία δηλαδή; πρόοδος :stuck_out_tongue:

1 Like

Άμα είναι να χαραμίσω 80’ + 80’ = 2 ώρες και 40 λεπτά για να με πάρει ο ύπνος, πάει πέρασε η μισή νύχτα (που λέει ο λόγος!)
Δεν το έχω ακούσει το νέο Tool, αλλά τέτοιες αφοριστικές απόψεις είναι για τρολάρισμα των φανατικών τους οπαδών που θίγονται από οτιδήποτε επιχειρεί να αμφισβητήσει την αψεγάδιαστη τελειότητα των έργων τους, σωστά καταλαβαίνω;

2 Likes

Σωστά καταλαβαίνεις.

1 Like

Είναι της μόδας και να θιγεσαι εύκολα αλλά και να κράζεις σε σημείο εμμονής για να ενοχλήσεις αυτούς που θίγονται :grin:

1 Like