ΔΙΣΚΑΔΙΚΑ

Ωραιος, ευχαριστω…θα περασω απο κεντρο αυριο ουτως ή αλλως κι ελεγα να παω κι απο κει. Θα το τσεκαρω εκει λοιπον, πουθενα αλλου στα ιντερνετς δεν βρηκα ωραριο.

Παίζει κανα καλό δισκάδικο στη Πάτρα?

Rock n Roll

Καραϊσκάκη 168

Σαν μικρό ροκ σίτυ είναι … κάτι τέτοιο …

http://www.rocknrollshop.gr/

Ψάχνω κανά καλό Δισκάδικο στην Θεσσαλονίκη…έχετε να μου προτείνετε κάτι?Αν έχει και βινύλια καλύτερα!

Μη μου πείτε Metropolis και Public,τα έχω υπόψη μου :stuck_out_tongue:

Aσχετό αλλά μου ρθε φλασιά.

Το σάββατο ξεκίνησα να πάω rythm records, αλλά ήταν κλειστός! Τριημεράκι κλπ. Εφαγα μίνι ξενέρα, αλλά νταξει τον ψιλοξέρω και δε μπορώ να κρατήσω κακία, ασε που το μαγαζι το χω στην καρδια μου.

[B]Τεσπα μετα το φειλ έκανα τουρ στα δισκοπωλεία της διδότου[/B]. Ναι δεν είχα ξαναπάει τόση πολύ ωρα στο καθένα, και σε μια μέρα μαζεμένα. Τελοσπάντων για να μη πολυλογώ με ξενέρωσε λίγο η φάση ρε παιδί μου. Σε 4 απ’ τα 5 η πιο καινούρια κυκλοφορία που είχαν ήταν του 1987 ξερώ γώ (Δηλαδή οκ βγήκε κι άλλη μουσική τις επόμενες δεκαετίες), ενώ είχαν συνέχεια κάτι limited εκδόσεις, πρώτες κυκλοφορίες κλπ. Στο πούτσο μου ρε παιδί μου αν το χαρτί της κυκλοφοριας εχει φτιαχτει απο φοινικοδεντρο στις μπαχαμες και του χει δόσει φιλί το τάδε ροκ είδωλο. Δηλαδή οκ μουσική θέλω ν’ ακούσω, χεστήκαμε που λεει ο λογος (και ναι οκ σιγουρα μια limited εκδοση βυνιλιου ειναι ωραια, αμα τυχει να την βρεις την τσιμπας εννοειται, αλλα τωρα το να επιδιωκεις κατι τετοιο ειναι μαλακια). Πανακριβες τιμες και τα σχετικα. (και μετα λεμε το rythm ακριβο)

Τεσπα προφανως τα μαγαζια αυτα δεν αναφερονται σε μενα, και προφανως οι συλλεκτες βινυλιων θα με καταριονται, αλλα μετα απο ενα σημειο χανεται και το νοημα νομιζω

ακριβώς όμως … σημασία έχει να ακούσουμε μουσική , όχι να υπερηφανευτούμε ποιος έχει δώσει τα περισσότερα λεφτά :wink:

Nαι ρε παιδί μου αυτό. Ελέος

Και οκ κι εγώ μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να βλέπω ξέρω γω ότι το τάδε βινύλιο είναι χρωματιστό και να το προτιμάω από την κανονική έκδοση, αλλά έχει τύχει πχ να δω μπροστά μου κυκλοφορία που έχει βγει μόνο για ένα ελληνικο τουρ στα 30 αντίτυπα και να μη την παρω, γιατι προτιμησα ν’ αγορασω κι άλλα πράγματα (την κανονικη κυκλοφορια την ειχα). Κοινως δε θα πεθανω κιολας αμα παρω την κανονικη εκδοση. Μουσικη ειναι ρε αδερφε, αυτο που ειπαμε.

Το οτι βγηκε μουσικη και μετα το 87 ισχυει και για τα περισσοτερα, μην πω ολα, μεταλλαδικα :lol: Βασικα ενα μαγαζι θα εχει κυριως οτι πουλαει η μπορει να πουλησει στον αγοραστη/οπαδο που ο ιδιος επιθυμει. Δεν ξερω για τα συγκεκριμενα μαγαζια αλλα εγω δεν θα χαλιομουνα, απλα δεν θα ξαναπηγαινα συντομα. Οι τιμες ειναι μεγαλο θεμα, αλλα φοινικοδεντρο εισαγωμενο απο Μπαχαμες ειναι :lol:

Eσενα σου εδειξε αυτα που εχει για το ebay, (καποια εχουν και τιμες απο αλλα δισκαδικα)? :lol::-k

Κανά καλό δισκάδικο στην Βαρκελώνη ξέρουμε???

Έχω βρει ένα που μ’ ενδιαφέρει πολύ, το daily records, τίποτα άλλο ξέρετε?

πήγα, βρήκα μπόλικα, ψώνισα. Οποιος ενδιαφέρεται να ρωτήσει. Μη γραφω τζαμπα

για πείτε, δισκάδικα στο κέντρο αύριο Τετάρτη, μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά?

No remorse και τέτοια.

rythm μεχρι 2.30

Να σε πω τι εχει και μπορει να σ ενδιαφερει?

χμ.

αν είδες κάτι φρέσκο που θα με ψήνει

πμ. και μόνο.

http://www.serial-killing.com/index.php?cPath=6

Δεν έχει και τόση μεγάλη ποικιλία αλλά οι τιμές είναι πολύ καλές…

  • ότι έπαιζε empyrium όταν μπήκα :smiley:

Χθεσινή γρήγορη βόλτα για να ρίξω μια ματιά στο Metropolis(Θεσ/νίκης) μετά από αρκετό καιρό. Τα ράφια των προσφορών μισοάδεια,τα κανονικά ράφια πιο αραιά,οι τιμές το ίδιο εξωφρενικές και άδειο από κόσμο…Πιστεύω οι μέρες ζωής του είναι πια μετρημένες…

Ε καλά εννοείται. To play.com έχει ξεπουλησει…

Και στης Αθήνας τα ίδια χάλια, μύγες βαράει στην κυριολεξία. Δεν το βλέπω καλά…

το μονο που τιμαω τα τελευταια 2 χρονια ειναι το bowel of noise!εχει κ γαμω κυκλοφοριες που δεν βρισκεις σε αλλους!
νταξει τωρα γ κανα mainstream το play οντως συμφερει πολυ!

Έχει ανεβάσει φρικτά τις τιμές μέσα στον τελευταίο χρόνο ο μπάουελ.

βινύλιο Hexvessel 26?..[-X