Συνεχίζοντας για το ΜΕΤΑL ERA, στα αξιοπερίεργα (ή μήπως όχι;) είναι πως το μαγαζί έφτιαξε πρόσφατα σάιτ΄, όπου βρίσκει κανείς άπειρους δίσκους, χωρίς καν να διευκρινίζεται αν είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα (πάντως ονλάιν δεν αγοράζεις), χωρίς… ΤΙΜΕΣ!
Ειναι για να εχει και λιγη ιντριγκα το πραμα
Ερώτηση προς όσους μένουν κοντά στα Εξάρχεια: ήταν ένα θεϊκό μαγαζάκι στην Α. Μεταξά (όχι από την μεριά της Underground, από την άλλη) που πουλούσε cd, βινύλια, βιβλία, και διάφορα παλιά μπιχλιμπίδια, από εκεί είχα αγοράσει Granicus και Gnidrolog! Ο μαγαζάτορας ήταν ένας θεός (μια μίξη Γιώργου Γεωργίου με Ian Anderson) που δεν σε άφηνε να φύγεις, πολύ κοινωνικός και ομιλητικός (Φώτη νομίζω τον έλεγαν). Ξέρετε τι έχει απογίνει, γιατί άκουσα ότι έκλεισε!
για το Metalera ισχυει, αλλα με τις τιμες που εχει νομιζω οτι μαλλον επιτηδες το κανει, να δει ο αλλος οτι υπαρχει το cd που ψαχνει, και να πει “ας περασω μια βολτα να δω ποσο κανει”. λογικη 0 if you ask me… δυσχρηστο site οπως και ναχει…
εντελώς άχρηστο, θα έλεγα εγώ…
στο ύψος της μεσολογγίου λες? πριν την ζ. πηγης?
Πω, με σκίζεις, γιατί με τις οδούς είμαι σκράπας! Δεν ήταν καθαρό δισκάδικο, απλά πούλαγε ΚΑΙ δίσκους, είχε ένα αχνό κίτρινο φωτισμό, και ένα αποσμητικό χώρου που μαστούρωνες άσχημα! (πιστεύω να έδωσα hints)
Νομίζω κατάλαβα ποιο λες και, ναι, υπάρχει.
thanks mate!
ναι το ξερω ποιο λες χαχαχ μεγαλο καψιμο, purple κάτι το λεγανε, purple haze? δεν θυμαμαι
εχει μετακομίσει κάπου στην κυψέλη, νομιζω
To second hand στην Καπλάνων λειτουργεί;
Πέρασα τρεις φορές τον τελευταίο μήνα και δεν το πέτυχα ποτέ ανοιχτό.
Πόσο αλήθεια. Πριν 5-6 χρόνια που πατούσα στο ένα και μοναδικό δισκάδικο της πόλης μας που μπορούσες να βρεις κάτι πέρα από Χατζηγιάννη όλα τα cd είχαν τιμές από 20 ευρά και πάνω :roll:
Πάντως παλιά Αθήνα έκανα συχνές επισκέψεις σε ένα γωνιακό (δε θυμάμαι όνομα :p) στην Πανεπιστημίου που τώρα έχει κλείσει και έβρισκα ορισμένους δίσκους που δε περίμενα ότι θα είχε κ σε σχετικά καλές τιμές. Και ο τύπος που ήταν υπεύθυνος για το μεταλ θυμάμαι ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός και συζητήσιμος. Στο Dark Side κάθε φορά που περνούσα έλεγα κάποια στιγμή να πάω αλλά ακόμα δεν έχω πάει. Όσο για Rock City που είδα ότι αναφέρθηκε κάπου δεν είναι να το πλησιάζεις κ πολύ όσον αφορά τις τιμές. Όμως είναι άλλη η φάση όταν πηγαίνεις σε τέτοια μικρά δισκάδικα. Μπορεί να βρεις κ κανένα κρυμμένο διαμαντάκι καμιά φορά.
Πάει αυτό.
ναι έχεις δίκιο κάπου το είχε πάρει το μάτι μου στο forum αλλά δε το θυμόμουν δε μένω πια Αθήνα κ δεν είμαι τόσο ενημερωμένη.
Αυτοί συνήθως ανοίγουν αργά κι όχι από το πρωί- πρωί
Πώς μου’ρθε τώρα, το άλλο το Rockstar στη Θεμιστοκλέους το θυμάστε ?
Κλειστό εδώ και καιρό αλλά απ’ό,τι θυμάμαι δεν έχει νοικιαστεί από άλλον το μέρος.
Στέκει εκεί να θυμίζει τα παλιά όποτε περνάς από μπροστά…
Λογικό βέβαια που έκλεισε, οι τιμές ήταν τραγικές. Βέβαια έβρισκες κανα πιο πσαγμένο πράμα αλλά με 13-15+ τιμές δεν έλεγε. Άσε εκείνα τα japan-editions που ήταν γεμάτο…Πάντα μου τη σπάει όταν τα βλέπω αυτά. Γαμώ τους συλλέκτες μου να πούμε !
Εγώ μία φορά πήρα γιαπωνέζικη βερσιόν και μόλις είδα τα ιδεογράμματα στο βιβλιαράκι με τους στίχους πήγα να βγάλω αφρούς…[-X
Από ένα σημείο και μετά είχα σταματήσει να πηγαίνω κιόλας, δεν είχε νόημα, ποτέ δεν αγόρασα κάτι…
Είχα πάρει το πρώτο REVENGE από κει, ωραίες εποχές.
Είχε κλείσει, ξανάνοιξε για λίγο και έκλεισε οριστικά νομίζω.
Δεν πολυπήγαινα γιατί δεν έβρισκα ποτέ αυτά που ήθελα εκεί.
κάθε φορά που τον ρώταγα για το τάδε νέο βινύλιο μου έλεγε “α ρε, το πρωί έδωσα το τελευταίο”, ε μία, δύο, πέντε, σταμάτησα…
…πολύ 6,90, ακόμα και σε cd,dvd του 2011 το Μετρόπολις…η αρχή του τέλους; ή μια ακόμα προσπάθεια για επιβίωση;:):!:
Κατέβασε όλες τις προσφορές από τα 8,90 σε 6,90. Λογικό, είχαν ήδη ξεκινήσει από 9,90 αν θυμάμαι καλά, και βρίσκονται στα ράφια ήδη πάνω από ένα χρόνο… Προσωπικά τσίμπησα 3-4 κομμάτια, γιατί είχα ήδη πάρει ό,τι με ενδιέφερε με 8,90 και ήθελα ένα έξτρα κίνητρο για να προχωρήσω σε άλλα… Ας φέρει και τίποτα καινούργιο όμως στις προσφορές, γιατί βλέπω τα ίδια και τα ίδια πολύ καιρό τώρα