Δεν θα ρωτήσω πώς γκενεν αυτό γιατί τα οικονομικά μαθηματικά μου σπαν τα νεύρα κ θα πω ενα απλό οκ 
Καρατε το λενε και ειναι απλο. Οταν λεμε οτι σε ενα προιον επιβαλλεται 24% ΦΠΑ, σημαινει οτι αν η καθαρη του αξια ειναι 100€, τοτε ο πωλητης προσθετει αλλα 24€ στην καθαρη αξια και το πουλαει 124€. Ο ΦΠΑ σε αυτη την τελικη τιμη ειναι 24€. Αυτο σου ειπε το Public οτι θα σου κοψει και αυτο σου εκοψε, δεν ειπε οτι θα κανει 24% εκπτωση.
Τέλεια.Με μπερδεψες κ άλλο.

Ο ΦΠΑ είναι προσθετικος, μπαίνει πάνω στην καθαρή αξία του προϊόντος, πχ Χ + 24% του Χ. Στην τελική τιμή, πρέπει να κάνεις τελική/1.24 για να δεις την καθαρή αξία (ή την έκπτωση στο βινύλιο εν προκειμένω) και όχι τελική μείον 24%. Αυτό το ποσοστό είναι περίπου 20% (24/124)
Δλδ πέρασαν 40 χρόνια για να πάρω είδηση ότι δεν είναι 24% του ποσού αλλά αυτό που γράφετε παραπάνω??? 
Οπως μας λες, δεν ειναι 100% σιγουρο οτι το καταλαβες 
Δεν πειράζει.Ασε με να ζω στον κόσμο μου 
Μην ανησυχείς, η πλειοψηφία των πωλητών που βγαίνουν στα μαγαζιά την ίδια έκπληξη έχουν όταν τους λες δε με νοιάζει ο ΦΠΑ, πες μου τιμή προϊόντος.
Ξέρετε πόσα πράγματα αγοράζουμε που βάζουν το κέρδος πάνω στην τιμή αγοράς με + ΦΠΑ?Κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι βγάζουν οι περισσότεροι. Σου λένε 1.24 αγόρασα με ΦΠΑ, βάζω κι ένα 30% πάνω και αυτό ήταν
Αν δεν εχεις καποια οικονοκικη εκκρεμοτητα μαζι τους, καλα εισαι. Φαινεται οτι εκλεισαν.
Εγώ δυστυχώς έκανα παραγγελία τον Ιούνιο και φυσικά δεν ήρθε ποτέ ![]()
Ελπίζω να πάρω τα χρήματα πίσω μέσω paypal.
Ναι, μας γάμησε.
Μηπως ειδε κανεις σημερα σε κανα σαιτ προσφορες σε δισκους/cd?Θελω να πεταξω κανα 2,3,5 μεροκαματα.Εχω καιρο να το κανω ![]()
Floga records, έχει καλές εκπτώσεις
Καλή χρονιά!
Έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα από βρετανικό Amazon; Πληρώσατε τελωνείο ή οι όποιοι δασμοί αθροίζονται στην τιμή του προϊόντος κατά την παραγγελία;
Καλη χρονια! Περσι καποια στιγμη για πρωτη φορα πληρωσα στο ταχυδρομειο επιπλεον χρηματα. Αυτο εχει συμβει αλλες 2-3 φορες σε αγορα μου απο Αμαζον αλλα τις περισσοτερες φορες οχι. Σε αντιθεση με discogs οπου εκει παντα πληρωνω εξτρα!
Κάποτε θυμάμαι έστελνε και με κούριερ η Amazon. Πλέον όχι;
στη λίστα που επιλέγεις απο πιό κατάστημα θα αγοράσεις, για να μην πληρώσεις τελωνείο, έχει στο καθένα “dispatches from” αυτό πρέπει απλά να λέει amazon ή η χώρα που έχει να είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης. αυτό ισχύει και για αγγλικό και γερμανικό amazon, συνήθως το γερμανικό έχει περισσοτερες καλές επιλογές,