Δεν θα ρωτήσω πώς γκενεν αυτό γιατί τα οικονομικά μαθηματικά μου σπαν τα νεύρα κ θα πω ενα απλό οκ
Καρατε το λενε και ειναι απλο. Οταν λεμε οτι σε ενα προιον επιβαλλεται 24% ΦΠΑ, σημαινει οτι αν η καθαρη του αξια ειναι 100€, τοτε ο πωλητης προσθετει αλλα 24€ στην καθαρη αξια και το πουλαει 124€. Ο ΦΠΑ σε αυτη την τελικη τιμη ειναι 24€. Αυτο σου ειπε το Public οτι θα σου κοψει και αυτο σου εκοψε, δεν ειπε οτι θα κανει 24% εκπτωση.
Τέλεια.Με μπερδεψες κ άλλο.
Ο ΦΠΑ είναι προσθετικος, μπαίνει πάνω στην καθαρή αξία του προϊόντος, πχ Χ + 24% του Χ. Στην τελική τιμή, πρέπει να κάνεις τελική/1.24 για να δεις την καθαρή αξία (ή την έκπτωση στο βινύλιο εν προκειμένω) και όχι τελική μείον 24%. Αυτό το ποσοστό είναι περίπου 20% (24/124)
Δλδ πέρασαν 40 χρόνια για να πάρω είδηση ότι δεν είναι 24% του ποσού αλλά αυτό που γράφετε παραπάνω???
Οπως μας λες, δεν ειναι 100% σιγουρο οτι το καταλαβες
Δεν πειράζει.Ασε με να ζω στον κόσμο μου
Μην ανησυχείς, η πλειοψηφία των πωλητών που βγαίνουν στα μαγαζιά την ίδια έκπληξη έχουν όταν τους λες δε με νοιάζει ο ΦΠΑ, πες μου τιμή προϊόντος.
Ξέρετε πόσα πράγματα αγοράζουμε που βάζουν το κέρδος πάνω στην τιμή αγοράς με + ΦΠΑ?Κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι βγάζουν οι περισσότεροι. Σου λένε 1.24 αγόρασα με ΦΠΑ, βάζω κι ένα 30% πάνω και αυτό ήταν
Αν δεν εχεις καποια οικονοκικη εκκρεμοτητα μαζι τους, καλα εισαι. Φαινεται οτι εκλεισαν.
Εγώ δυστυχώς έκανα παραγγελία τον Ιούνιο και φυσικά δεν ήρθε ποτέ
Ελπίζω να πάρω τα χρήματα πίσω μέσω paypal.
Ναι, μας γάμησε.
Μηπως ειδε κανεις σημερα σε κανα σαιτ προσφορες σε δισκους/cd?Θελω να πεταξω κανα 2,3,5 μεροκαματα.Εχω καιρο να το κανω
Floga records, έχει καλές εκπτώσεις
Καλή χρονιά!
Έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα από βρετανικό Amazon; Πληρώσατε τελωνείο ή οι όποιοι δασμοί αθροίζονται στην τιμή του προϊόντος κατά την παραγγελία;
Καλη χρονια! Περσι καποια στιγμη για πρωτη φορα πληρωσα στο ταχυδρομειο επιπλεον χρηματα. Αυτο εχει συμβει αλλες 2-3 φορες σε αγορα μου απο Αμαζον αλλα τις περισσοτερες φορες οχι. Σε αντιθεση με discogs οπου εκει παντα πληρωνω εξτρα!
Κάποτε θυμάμαι έστελνε και με κούριερ η Amazon. Πλέον όχι;
στη λίστα που επιλέγεις απο πιό κατάστημα θα αγοράσεις, για να μην πληρώσεις τελωνείο, έχει στο καθένα “dispatches from” αυτό πρέπει απλά να λέει amazon ή η χώρα που έχει να είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης. αυτό ισχύει και για αγγλικό και γερμανικό amazon, συνήθως το γερμανικό έχει περισσοτερες καλές επιλογές,