Αφού έκανες τον κόπο να τις δεις όλες, ας γράψω κάποια trivia / κουτσομπολιά για τις περιπτώσεις που ξεχώρισες:
Mάιος 2000, στο Rodon club!
Ένας συμφοιτητής μου δούλευε τότε για λίγο καιρό σε ελληνική δισκογραφική εταιρία και είχε “κονέ” με κάποια αθηναϊκά clubs!
Έκατσε η φάση και μπήκα και εγώ από το απόγευμα στο μαγαζί!
Είμασταν όλοι και όλοι, εγώ με ένα φίλο, οι 2 barwomen, κάποιοι roadies, καποιοι securiatαδες, o dj (o Κ. Χρονόπουλος ήταν τότε!) και οι μπάντες!
Είδα κανονικά το soundcheck των Gamma Ray (παίξανε κυρίως Helloween κομμάτια 8O ) και μετά καθώς έκανε soundcheck το support, ήμουνα για πολύ ώρα ανενόχλητος με τον Kai!
Υπέγραψε τα πάντα (όλα τα Helloween, όλα τα Gamma Ray, κιθάρα, περιοδικά, αφίσες κ.τ.λ.) και έβγαλα αρκετές φωτογραφίες μαζί του! Μια από αριστερά, μια από δεξιά, μια με πρόποση κ.ά.
Και δεν τελειώνει εδώ!
Το support, οι Έλληνες Sorrowful Winds, επειδή είχαν πρόβλημα με μια κιθάρα τους, δανείστηκαν την δική μου για να βγάλουν το show!
Με άλλα λόγια, το ιστορικό Rodon club, εκείνη την μέρα δονούνταν από τους ήχους της κιθάρας μου και στην συνέχεια από του Kai! 8)
Για να μου ξεπληρώσουν τη χάρη τα παιδιά, (και επειδή κατάλαβαν / είδαν) πόσο πωρωμένος είμαι με τον Kai με πήραν backstage και είδα όλο το live από τα πλάγια της σκηνής!!!
To αποκορύφωμα ήταν όταν στο τέλος του live, βγήκα μαζί με μέλη των Rays από το club κρατώντας την κιθάρα μου, έπεσε πάνω μου μια μερίδα οπαδών ζητώντας αυτόγραφα! :lol:
Μιλάμε για rockstar, όχι αστεία! :lol:
Ιούνιος 2004!
Αεροδρόμιο!
Εγώ με παρέα 4 - 5 ατόμων καταφτάνουμε, βασιζόμενοι εμπειρικά και μη έχοντας χειροπιαστές αποδείξεις ότι θα πετύχουμε τον μεγάλο κοντό!
Εκεί βρίσκουμε μια ακόμα παρέα 5 - 6 ατόμων που περίμεναν, έχοντας τον ίδιο σκοπό!
Ωραία λέμε, 10 άτομα είμαστε, μια χαρά!
Κάποια στιγμή με πλησιάζει ο “αρχηγός” της παρέας, λέγοντας ότι αφού δεν είμαστε μέλη στο fan club του Dio, όπως αυτοί, δεν γίνεται να πάρουμε αυτόγραφα / βγάλουμε φωτογραφίες από τον Ronnie και ότι έχουν προτεραιότητα αυτοί! #-o
Ακόμα απορώ πώς δείξαμε τόση αυτοσυγκράτηση και δεν έγινε καμιά σύρραξη, και αρκεστήκαμε στο “αυτό θα το αποφασίσει ο Ronnie!”
Τέσπα, η πτήση έφτασε, τα μέλη ένα ένα έκαναν την εμφάνισή τους, ο Jimmy Bain εντελώς κόκκαλο από την κόκα και τελευταίος βγήκε από την πόρτα αφίξεων ο Θεός!
Η ειρωνία είναι πως τα μέλη του fan club είχαν κυρίως κάτι λουλούδια να του δώσουν και αναμνηστικά κ.τ.λ.
Αφού τα δίνουν τα λουλούδια και ο Ronnie μουρμουρίζει κάτι σαν “I’m feeling like a bride” και έψαχνε κάπου να τα ξεφωρτωθεί, φτάνει η σειρά μας!
Του είχα πάει μια τσάντα γεμάτη βινύλια, από Rainbow, Black Sabbath, Dio και φυσικά Hear 'N Aid!
Κάπου εκεί πάει να κάνει μια παρέμβαση ο leader του fan club, λέγοντας στον Ronnie “we should go! We don’t have enough time”!
O Ronnie είδε το δολοφονικό ύφος μου, και λέει στον τύπο “Νο, we have time!”, μου αρπάζει όλους τους δίσκους από το χέρι και αρχίζει να τους υπογράφει με την ησυχία του, όπως και των άλλων παιδιών!
Μετά βγάλαμε πολλές φωτογραφίες, ο Ronnie έκανε κάτι χορευτικά, μίλησε με όλους, τους χαιρέτησε όλους και μετά έφυγε! :respect:
Την επόμενη μέρα στο site του fan club έγραφε: “Ο μεγάλος Ronnie είναι τόσο καλός, που έκατσε και ασχολήθηκε με τους απλούς fans του, χθες στο αεροδρόμιο” σαν να μην έτρεχε τίποτα! [-X
5 χρόνια έχουν περάσει από τότε, αλλά δεν ξεχνώ ποτέ πόσο Θεός είναι ο Dio και πόσο “ανύπαρκτα” κάποια άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους τον μόνο οπαδό του κάθε καλλιτέχνη στον πλανήτη!
Fuck off, you losers!
Εκείνη την νύχτα (Δεκέμβριος 2003), έκανε τρελό κρύο!
Και λογικό είναι να έχουμε πιεί πολύ!
Όταν είπα στιον Zak να βγάλουμε photo αρχικά είχε μια εντελώς μεθυσμένη φάτσα, για γέλια!
Και του λέω στο περίπου “you seem like drunk and you wear a Motörhead t-shirt! What would Lemmy think, if he watched you in this condition?”
…και προσπάθησε να πάρει ένα πιο “αντρικό” ύφος, αλλά τελικά δεν του βγήκε… χαχαχαχαχα! :lol: