Αποτυχημένα πεσίματα

Το χω σκεφτεί και γω αυτό. Τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Οι Χαοτική Διασταση θα λέγανε:

“η ζωή σου είναι μετάβαση στο ρόλο σου”

Και μετά σου λέει “Θες να με μαμήσεις;” :stuck_out_tongue:

Λεει πολλες αληθειες παροτι δειχνει την καταστηση ελαφρα μεγαλοποιημενη. Παντως αυτο με τις 30αρες στο ραφι ισχυει 300%. Απειρες περιπτωσεις.

αυτό.

Αυτο ισχυει αλλα δεν θα το εβαζα στα χειροτερα ελλατωματα της Ελληνιδας.

Εγώ αντίθετα νομίζω πως μια κοπέλα προτιμάει να ασχολείται κάποιος μαζί της με αυτόν τον τρόπο παρά να μην ασχολείται καθόλου. Τώρα το αν κάποιες από εσάς δεν ψήνεστε με ένα τέτοιου είδους καμάκι είναι μια άλλη κουβέντα. Σίγουρα δεν σε τραβάει κάθε πέσιμο. Σίγουρα όμως κάθε πέσιμο σε κολακεύει. Καταλαβαίνεις την διαφορά;

Προσωπικά (ακόμα κι αν δεν ψήνομαι) με κολακεύει όταν νιώθω ότι ο άλλος το πιστεύει. Αν έρθει κάποιος και σφυρίξει ή κάνει οτιδήποτε άλλο που νομίζω θα έκανε στην οποιαδήποτε απλά για να το κάνει, δεν υπάρχει λόγος να με κολακεύει…

Kαταλαβαίνω τι εννοείς.
Άλλα το θεωρώ περιεργο να κολακεύεται μια κοπελα με “κάθε πέσιμο”…δε ξέρω…ετσι μου φαινεται.

Διαφωνω με τη λογική “δε με νοιαζει ποιος και πως θα μου την πεσει, αρκει να μου την πεσει”

τελοσπαντων, ο καθενας τις αποψεις του…:slight_smile:

Άσχετα τι λένε, και στα πρόστυχα πεσίματα τη βρίσκουν, εννοείται βέβαια ότι δεν πέφτουν.

Το μεγάλο ελλάτωμα της Ελληνίδας είναι ότι ενώ ΘΕΛΕΙ να κάνει κάτι με κάποιον, λέει “όχι” για να το παίξει δύσκολη.

Καλά παιδιά μια φορά ήμουν σε ένα μπαρ και ήρθε μία και μου είπε “γεια” και δεν της μίλησα:!: Φοβερό;

Που να ακούσετε και αυτό! Προχωρούσα στο δρόμο και μου λέει μία “ουάο είσαι παίδαρος θες να με πας σπίτι μου;” Και τι της λέω ρε λέτε; Της λέω : "Να πας μόνη σου μωρή πατσαβούρα, δεν πάω μπάζα σπίτι τους ούτε πουθενά γιατί είσαι Άσχημη. ΑΣΧΗΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Ε ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ? "

Καλά παιδιά, έβαλε τα κλάμματα. Από τα καλύτερα αποτυχημένα πεσίματα που έχω βιώσει.

ποσο πιο γκει!

γκει όχι λιγάκι βλάκας ίσως :stuck_out_tongue:
> θάψατε τις ελληνίδες αλλά και οι έλληνες δεν είναι και τα μεγαλύτερα κελεπούρια για να λέμε την αλήθεια… :slight_smile:

μαλλον δεν με εχεις γνωρισει.

Αφού έτσι χύμα σας αρέσει μανάρι μου εσύ μη σε πιάσω στα χέρια μου.

Καλά, ο κλασσικός ιστορίας :stuck_out_tongue:

Ούτε το βλάκας είναι ο σωστός χαρακτηρισμός…:–

Να ξέρατε πόσο συμφωνώ μόνο.

Πόσο?

-δατς γαη- πφφφφφφφ ουφφφφφφφφ πφ
-…- τι σκεφτεσαι?
-δατς γαη-τιποτα μωρε απλα σκεφτομουνα οτι τοσο καιρο μιλαμε και εχω ξεχασει να σου πω οτι μα ρεσεις
-,…-νταξει δεν θα επηρεασει την φιλια μας

η πρωτη μπορα που τρωο και την χαιρομαι ειχε πλακα ατ λιστ

Ρε, τα αποπάνω εχτός δατς γουάη δεν πάτε καλά, συμφωνούμε;