mike stan = lonesome guitarist ???
εγώ σε άλλη χώρα ζω ??
mike stan = lonesome guitarist ???
εγώ σε άλλη χώρα ζω ??
? ? ? ?
inside joke dude, no worries
All righty then
το πιο προσφατο αποτυχημενο πεσιμο ειναι ενος φιλου μου που μιλαγε με μια κοπελα και της κανει το ονοματακι σου δεν ξερω απανταει αυτη της κανει μετα σε ποιο σχολειο πας δεν ξερω και της κανει τελος το τηλεφωνακι σου δεν ξερω και απανταει αυτη και ουτε θα το μαθεις.
Εγώ έχω κάνει ένα αποτυχημένο πέσιμο από μια τσουλήθρα.
Εξάρθρωση αγκώνα.
Μισογύνικο με την κακή έννοια.
Ναι είναι, αλλά ο τύπος πρέπει να είναι πολύ παλικάρι :lol: #-o :lol:
α καλά με αυτή την έννοια το λες… 8O :lol: :lol:
είναι εντύπωσή μου ή οι άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με τις γυναίκες, γράφουν τελικά τέτοιου είδους γράμματα ?
δεν έχω ακούσει κανένα παιδί που να έχει οκ σχέση με το άλλο φύλο, να έχει τόσα ζόρια…
Μιλάς λες και είσαι στο μυαλό της κάθε κοπελας. Μα πως είναι δυνατον να αρεσει το “προστυχο κι ελεεινο” καμακι? [-X Καλυτερα να μην ασχολειται κανεις μαζι σου, παρα να ασχολειται με αυτο το τροπο. Πρεπει να ειναι τρελλή η αλλη για να “γουστάρει”:roll:
dimitallica δεν έχεις τελειώσει το σχολείο, έτσι ?
Το εχω τελειωσει, γιατί?
Ναι ρε,οταν ασχολουνται μαζι σας δε γουσταρετε καθολου:!:
Εγω ειπα τι βλεπω.Η πλειοψηφια των κοριτσιων πια κοιταει να ασχολουνται μαζι τους οι αντρες και γουσταρουν να ριχνουν και χυλοπιτες αμα ο αλλος δεν ειναι θεογκομενος,για να νιωσουν αυτες γκομενες.
α) ένα από τα λίγα μου πετυχημένα τόπικ!
β) αν τα πήγαινε καλά με τις γυναίκες τότε προφανώς και δε θα έγραφε τέτοιο γράμμα αν τα πίστευε, γιατί θα σταματούσε να τα πηγαίνει καλά με τις γυναίκες…
γ) Freedomofrock, αν σφυρίξεις (διακριτικά) ή πεις “τι κούκλα είσαι εσύ μανάρι μου”, κατά πάσα πιθανότητα θα χαρεί η κοπελίτσα. Μην περιμένεις όμως τίποτα άλλο. Παραείναι μπανάλ και “ρόδα, τσάντα και κοπάνα” φάση για να έχεις ελπίδες! :lol:
η Ελληνίδα γκόμενα θέλει το ISO του φίλου. όποιος και να είσαι, αν δεν είσαι φίλος, φίλου, φίλου, δεν παίζει να γίνει τπτ…
Ναι ρε συ, δε περιμένω να πέσει με αυτό το τρόπο… Απλά είχα διαφωνία με ένα παιδί σχετικά με το αν το γουστάρουνε αυτό οι κοπελιές ή όχι.
Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος θα πει “μα τι μωρό είσαι εσύ!!” και η γκόμενα θα κάτσει για κουβέντα.
Πρέπει να ναι αφελής.
Εκτός αν πέσει σε περιπτωσάρα.
Αυτό δεν το θεωρώ πέσιμο.
Τα λόγια στον δρόμο δηλαδή.
Περπατάει μια κοπέλα και κάνει ένας ένα κομπλιμέντο (όμορφο ή χοντροκομμένο).
Δεν θεωρείται πέσιμο αυτό.
μα ειπα κατι περιεργο?:-k :roll:
όχι :lol: :lol:
Τότε?
wait n see
end of spam