Πολύ χυλό φέτο γιατί έτσι
Σε όλους μας συμβαίνει το να κωλώσουμε Μιχάλη. Για να μη μένεις με την αμφιβολία λοιπόν, πάς της μιλάς και ότι γίνει στη χειρότερη θα σου πεί “δε γουστάρω”. ΚΑΙ? Αμα έχεις ξηγηθεί σωστά δε σε κάνει λιγότερο άντρα, απεναντίας.
Μάλλον μαζί με τα σκληρά μέτρα έρχονται και χυλόπιτες.
Μην μασατε μαγκες ολοι εχουμε φαει πολλες χυλοπιτες στην ζωη μας
Όχι, απλά έχεις μία λογική εσωστρέφεια που συμβαδίζει με τις μουσικές που ακούς!
Κανένας λόγος ανησυχίας, θα δεις πως γύρω στα 30 -και πολύ πιό έντονα μετά από αυτά- το σκηνικό διαμορφώνεται συντριπτικά υπέρ των ανδρών και πόσες μοναχικές, απεγνωσμένες πρώην ντίβες έρχονται να σε γνωρίσουν μόνες τους!
Βέβαια εσύ μπορέι να μην είσαι τότε διαθέσιμος και αυτό είναι που θρέφει την απόγνωση τους…
ηθικό δίδαγμα: κάνε υπομονή μέχρι να πας 31-32 για να πηδήξεις :lol:
Όχι μωρέ,αλλά μπορεί πολύ άνετα να γίνει η δεκαετία της “εκδίκησης”.8)
1999-2013.
14 χρόνια αναμονής …
σε ένα χρόνο η εκδίκηση θα πάρει σάρκα και οστά!!! [B]SHAKIRA ,I WILL COME FOR YOU:!::!::!:[/B] :p:p:p
η μπορεις πολυ απλα να αφησεις μαλλια μουσια και να μεγαλοδειχνεις.
ακουστε φαση γιατι το ειπα.
παω στο κηλυκειο της σχολης(εγω με μαλλια μουσια και πιτα στη μαγκια)
γκομεναρα κηλυκειατζου μου δινει το πεινιρλι και λεει :γεωπονος εισαι και εσυ?
εγω πιτα στη μαγκια με ενοχλημενο υφακι αλλα και και μια μικρη προθυμια να κρυβεται πισω απο αυτο(στην πραγματικοτητα τεραστια ηταν):ναι.
με το μπλα μπλα με ρωταει ποσο χρονων ειμαι αφου της ειπα οτι ημουν 3ο ετος.
21 λεω.
κομεναρα κηλυκειατζου:ΠΩ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΜΙΑ 24 ΕΙΣΑΙ.
εγω::-k
καπου εκει καταλαβα ξενερωσε…
ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΑΤΕΡ ΓΟΥΑΤ ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ.
Άντε ρε λαμόγια κοροϊδεύετε κιόλας!:lol:
Πάτε σε κάθε τσόλι και την πέφτετε και την έχουν δει όλες γκόμενες!Ανεξαιρέτως!Και η μύτη στο θεό!
εγώ ειδικά δε την πέφτω ποτέ!! φοράω τη manowar μπλούζα μου,αράζω στη γωνία με τη μπύρα μου και τα γκομενάκια σκάνε μόνα τους…οι φίλοι με φωνάζουν και ξόβεργα:p
κηλυκείο = λύκειο με κήλη or what :?:
touched
Γι’ αυτό δεν βρίσκεις γκόμενα;
[SPOILER]Πλάκα-πλάκα μου την σπάνε και εμένα οι ανορθογραφίες… γουγλίστε το στην τελική αν δεν είστε σίγουροι πως γράφεται! :roll:[/SPOILER]
Ο ελρικ κανει την πιο γαματη δουλεια απ’ ολους…αραλικι, MANOWAR & μπυρα…ουτε χαλαει το χρονο του για να σκεφτεται τι ατακες θα πει στα γκομενακια για να τα ψαρωσει, ουτε κωλωνει ουτε τιποτα…I hail you brother!!! \m/
ΥΓ ξΩβεργα γραφεται!!!
ναι κανε και συ τα παραπανω panos. χρονο να χεις να ακονιζεις το σπαθι σου.
Εγω τις γκομενες τις ψαρωνω με την μακρια ισια χαιτη μου, τις φιλοσοφημενες μου ατακες και την ευαισθητη ψυχουλα μου
τσιμπαει τιποτα?μαγκες πειτε γενικα καμια ατακα γιατι εχω ξεμεινει
Βασισου στο οτι εισαι μεταλλας και προσπαθησε να το παιξεις ψαγμενος τυπας και “ξεχωριζω απο τη μαζα”…
Ατάκες και μαλακίες… υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι ο εαυτός σου;
Και αν αυτές δεν γουστάρουν μια, περαστικά τους!
πλακα κανεις ? καμια δεν ψαρωνει με αυτα πια. προτιμω να το παιζω ψαγμενος μεταλλας. καμια φορα βγαινω για μπυρα με 2-3 σπανια βινυλια παραμασχαλα… παραληρουν τα γκομενακια!