Αποτυχημένα πεσίματα

^ ^ ^
i loled :lol::lol:

Truth be told.

Αμα πας να την πέσεις σε φυσιολογική γκόμενα και ΟΧΙ να-μη-πω-τι-σκατα-φατα-τσολια-και-τα-σχετικα-γκομενες! Προφανώς και το να είσαι ο εαυτός σου είναι το καλύτερο. Κι αυτό γιατί άμα βγάλεις έναν άλλο εαυτό, άμα σου κάτσει, στην τελική θα καταλάβει κάποια στιγμή ποιος είναι ο αληθινός σου εαυτός και θα σε τζάσει anyway! Οπότε, βασίσου στο χιούμορ σου, στη μουσική σου, σε βιβλιά που πιθανόν να έχεις διαβάσει. Και άσε τις ατάκες να βγουν από μόνες τους, αυθόρμητα. Όταν πας σε ένα φόρουμ και στα πλαίσια της διαδικτυακής παρέας ζητάς να σου προτείνουν ατάκες, όταν τις πεις, ειναι πολύ πιθανό να φανεις ΓΕΛΟΙΟΣ! Όπως βλέπεται είπα είναι πολύ πιθανό και όχι σίγουρο. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό βεβαίως βεβαίως.

Όχι και τόοοοσο ο εαυτός τους, ας κρατήσουν και κάτι για αυτούς! Για να μην την πάθουν, όπως ο Συσσοβίτης! :stuck_out_tongue:

Δίκιο έχεις. 8)

Τα πιο ωραία είναι τα αυθόρμητα!..

:lol2: :lol2:…ασχετο…πολυ καλες σκηνες σε καμακια ειχε στα “Σφηνακια”…

Τα Σφηνάκια είναι ο ορισμός του κρυοκωλισμού.

ναι αλλα τα φιλικα ειναι τα καλυτερα…

:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα έλεος!..

την αληθεια για τις γυναικες και τα πεσιματα εχουν τολμησει μονο οι tlc να πουνε…

θα πας και θα της πεις

-γεια!μηπως σε λενε gillete?
-γιατι?
-γιατι εισαι οτι καλυτερο για τον ανδρα
8):stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κουφαλα γιωργο!!!

:lol::lol::lol::lol: τρομερη ατακα!!!

Στην ταινια Hall Pass http://www.imdb.com/title/tt0480687/
εχει κατι αποτυχημενα.

Ενα απο αυτα ειναι :

• Do you know the average weight of a polar bear.
  • No.How much is it ?
  • Enough to break the ice.Hi I’m …

:expressionless:

Το κουτάκι με τις μ… εχμ ατάκες :lol:

Τι τρελό τόπικ είναι αυτό?

-κοπελια γαματο κινητο!!!Τι αριθμο εχει!!!8)

Προ ολίγων ημερών σε γνωστή μου. Ο τύπος έγραψε το όνομά του στην ιστορία με χρυσά γράμματα…

“Κοπελιά, αν μου δώσεις 300 ευρώ παίζει και να σε γαμήσω απόψε.”

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τον αγάπησα!

ειμαι γελοιος γενικα στη ζωη μου…και θεωρω οτι ακομη και το να πας να γνωρισεις καποια κοπελα ετσι στο ντουκου απλα και μονο επειδη σου γυαλισε εξωτερικα ειναι γελοιο.οποτε προτιμω να της τη πεσω οπως πρεπει και οχι να προσπαθησω να την εντυπωσιασω.το να τη δεις και να της αρχισεις τα χμμ εχω διαβασει 241242 βιβλια και ακουω 9012510951 δισκους τη μερα,ε βγαλε καλυτερα κορινες και φωτιες και κανε κανα σοου.

Παπαρδελας spoke the truth…